torstai 30. syyskuuta 2010

Kuinka aikuinen lapset voivat hoitavat Leski Vanhemmat vuodelta uudelleen


Mitchell Rosen

Puhun paljon aikuisten lasten ihmettelevät, miten ne voisivat käsitellä asioita, jos niiden leskiäidin tai isä päätti päivämäärän uudelleen. He kertoivat, että he ovat repeytyneet. Toisaalta, he haluavat äiti tai isä on yritykselle, ei vanheta yksin. Toisaalta, he ovat huolissaan henkilö jäljellä vanhempi päivämäärät saattavat käyttää niitä tai niiden hyödyntämiseen.

On helpompi ymmärtää, kun "lapsi" on vielä lapsi, ei aikuinen heidän 30s, 40s tai 50s. Lapset eivät halua äiti tai isä on kenenkään kanssa, koska he eivät vielä ymmärrä monimutkaisia elämän tai romanssi. Se on paljon pyydä 8 - tai 11-vuotias - on OK vanhempi vuodelta uudelleen. Mutta poika tai tytär, joka on keski-ikäinen on eri joukko kysymyksiä tarttua.

Kuulen asioita, kuten: "Jos saisin taata kyseinen henkilö ei hyödynnä vanhempiani, olisi taloudellisesti turvattu omien ja olisi vain kiva sitten ehkä, vain ehkä, voisin olla OK sen kanssa." Vai , kuulen aikuinen lapsi spekuloida "Jos tämä henkilö haluaa mennessä vanhempiani, ne on parempi olla hyvässä kunnossa eikä ole hullu entinen puoliso."

Oletan nämä tunteet ovat ihan hyviä, paitsi se ei ole lapsi, joka seurustelee tai naimisiin tämän henkilön. Aikuisten lapset eivät veto oikeuksistaan, kun leskeksi jääneen vanhemman haluaa päivä joku. Älä kerro heille tästä kuitenkin. Ne nopeasti kääri itsensä sideharso suojelijan ei spoileri, mutta ihmettelen. Miten kukaan meistä todella tietää, mitä motiiveja voi olla päätämme muille mikä on heille parasta?

Toki on emotionaalinen saalistajia maailmassa. Jos vanhempani päivätty henkilö, joka Tiesin tai en edes aistinut tekee sen vääristä syistä, olen varma, että ääneni olisi kova ja peräänantamaton. Mutta mikäli tämä henkilö ole etsimässä huijata meidän leskeksi jääneen vanhemman mutta vain seurustella, mennä paikkoihin, jakaa elämä, meidän aikuisten lasten täytyy ottaa askel taaksepäin.

Jotkut aikuiset lapset ajatus, että kukaan on tarpeeksi hyvä niiden leskeksi äiti tai isä, paitsi vanhempi, joka on kuollut.

Aikuisten lasten eivät näe leskeksi jääneen vanhemman ja uuden paramour viikkoja tai kuukausia kerrallaan, mutta en puhu paljon ihmisiä, jotka kutsuvat ylimääräiseen kokoukseen sisarustensa kanssa "Pää pois Romance kulkea." Jos äiti tai isä uusi rakkaus todella on jopa mitään hyvää sitten, että meidän tehtävämme on suojella vanhempia. Mutta jos suurin väite on, että ne eivät ole sama kuin alkuperäinen, niin se on aika perääntyä.

En näe mitään vikaa vetämällä kaikki pysähtyy, jos äiti tai isä uusi rakkaus korko on käärme ruoho. Clandestine sisarus kokouksia, viekas neuvottelut perheoikeus asianajajien - kaikki on reilu peli, jos tämä henkilö on ulos huijata tai satuttaa vanhemman me rakastamme. Esittäminen raskauttavia todisteita henkilö rakkaus, missä iässä tahansa, on riskialtis parhaimmillaan. Huoli on nostettava erittäin herkkä eikä livauttaa olemisen alentuvasti. Mutta jos rakkaus korko on kunnollinen henkilö, meillä ei ole oikeutta estää meidän vanhempi mistä löytää rakkaus - ellemme ole valmiita lopettamaan elämäämme ja muuttaa äidin kanssa tai isä. Vaikka olemme halukkaita asumaan meidän leskeksi jääneen vanhemman, emme voi antaa heille yhtiömuodosta ne haluavat ja ansaitsevat.