lauantai 5. kesäkuuta 2010

Tyrannian Dating valinta


Romanttisesti liikuttava Kaupunkilaiselle, joista toisessa on täynnä tanssia kortti, mutta tyhjä rakkauselämä, on niin tuttu kuin Seinfeld tai Carrie Bradshaw. Ja surullinen kuva sai vauhtia validointi aiemmin tällä viikolla, kun Satoshi Kanazawa, evoluution psykologi kanssa London School of Economics, selittää BigThink.com että "Dating kaikissa suurissa kaupungissa on vaikeaa."

Miksi? Se on vain yksinkertainen matematiikka, sinä neuroottinen, leivos-syöminen, vuokra-overpaying henkilö kuolee yksin, sinä. Joutuessaan valintoja, ihmisten taipumus antaa peukalot alas ensimmäinen kolmannes vaihtoehtoja ennen kuin tekee päätöksen. Ergo, "Sinun täytyy hylätä ensimmäinen 30% kaiken kansan teitä date, ja sitten menet naimisiin se, joka on parempi kuin kaikki itse olet olet päivätty before. Ja jos live paikassa, jossa on muutama miljoona ihmistä hyvin, "suurempi allas, enemmän ihmisiä sinun täytyy hylätä, enemmän ihmiset olette tähän mennessä ja arvioida ja sitten hylätä."

Kanazawa ei ole ensimmäinen huomauttaa mahdollisesti sabotoi tyrannia valinta. Tällä pakattu-to-orret käsittelyssä New Yorkissa tänä talvena "vaimokseen" kirjailija Lori Gottlieb puhui ongelma myös. Miksi lähteä toinen päivä jonkun kanssa, joka on, kuten Gottlieb sanoo, "seitsemän", kun on kaupunki täynnä kymmeniä? Hän selittänyt käsitettä viime Examiner.com haastattelussa: "Ei tämä illuusio siitä, että meillä on niin monia mielenkiintoisia, toteuttaa ja houkutteleva ihmisiä, joista valita. Ihmiset ajattelevat ehkä siellä on jotain parempaa siellä. "(Piilotekstin: Ei ole.) Se on teoria sisältyy myös otsikossa-sanoo-se-kaikki kirjan Jimi Izrael" Denzel periaate: Miksi Black Naiset ei löydä Hyvä Black Men. "

Ajatus siitä, että tulvivat vaihtoehtoja - jollaisia me City Folk itsestään, kun olemme valinneet mistä saa pizzaa tänään tai mistä saa säädettyä - tekevät meistä onnettomia kokosi aluksi höyryä kautta Barry Schwartz 2004 kirjan "paradoksi valinta: Miksi Lisää on vähemmän. "Siinä Schwartz selittää, mitä kuka tahansa koskaan hukkaan ilta kanava aallokko tietää - että liero epäilys, että jokin fantastinen on nurkan takana voi pitää sinua saamasta mitä sinulla oikeus edessäsi.

Mutta kun on kyse asioista sydän, joka sanoo väitetty "vaikeus" on vain City Folk? Kuten Gottlieb totesi, online dating on kyse siitä, että todellinen buffet valintoja. Hänen käsittelyssä hän mainitsi miten joitakin sivustoja, hengessä iTunes ja Amazon, suosittelemme ihmiset ehkä pidät perustuu muiden profiileja kassalla. Nauti kaupungin keskustasta pankkiiri? Lähtö eronnut vegaani! Sinun ei tarvitse asua paikassa metrolinjalla saada näitä runsaasti vaihtoehtoja, sinun tarvitsee vain tietokoneen ja Match.com profiili. Valitse Valitse, valitse - se kanava surffailu, vaan häntä.

Käsite "maximizers," ne sielut ikuisesti tyytymätön, vaikka It's Raining Men, varmasti on etunsa, vaikka se ei tunnu tajuavan vedota valtavasti rangaista naisia on niin nirso. Se ei ole sanoa, niitä ei ole - jokainen on ystävä, joka on nopeasti erottaa kaveri virheellisen sähköpostin tai ei tarpeeksi pitkä. (Ja älkäämme unohtako mies jouset pitkin silmällä päivittää, on meidän?)

On syvempiä kysymyksiä kuitenkin pitää täällä. First, let's get eroon ajatuksesta, että pelissä kenttä on surkea, tuhoisa kokemus. Joidenkin vuodelta tuhat ihmistä ennen laskua että myyttinen kuulostaa painajaista. Toisille se on hieno luonnonoikku awesome. Suudella paljon sammakoita vain synkkä, jos teet niin tarjous pareittain ikuisesti. Joskus on vain mukava, sillä ystäväni sanoo, "Frankendate" ympyrä ystäville ei kiukuttelu, että jokin niistä täydentää sinua ihmisenä.

Nyt on ajateltava kaikkia ihmisiä pullollaan ja näissä Lori Gottlieb lukemat, niitä, jotka sanovat todella haluat tavata oikea henkilö, mutta pitää viivattava. En mene London School of Economics, mutta minulla teoria tässä: En usko, että ne kaikki tarkoittavat sitä.

Siellä on valtava kulttuurinen paine perämies, kasvattaa, jotta kaikki yhden kysymykset elämässä ratkaistu ja vastaukset - erityisesti naisille. Mutta tiedätkö, ehkä kaikki nämä "maximizers", jotka ovat siellä vääntämällä kaveri rusetti todella haluamme kaikkea tätä. On helpompi pysyä ulkonäkö, jopa yksilöön, hoidettavaksi romanttinen pyrkimys todellisen rakkauden kuin tunnustaa, joo, oikeastaan voisin haluta mitä minulla jo on. Oleminen todellinen suhde muiden puutteellinen henkilö ei ole kaikki piknikkejä ja luotettava sukupuoli, se on myös haastavaa ja täynnä ärtymystä. Se ei ole kaikille. Mutta se ei myy kirjoja.

Harkitse myös maantieteen, erityisesti henkilöitä, jotka tekijä tarkasteltaessa niin tahmeaa veräjä kuin romantiikkaa. Jos asut kaupungissa, luultavasti nauttia erilaisia - olet hyvä maksimointipiirillä materiaalia. Jos asut pikkukaupungissa jossa kasvoin, olet likelier olla satisficer - tehdä valintoja eikä arvailla niitä paljon. Sinulla voi olla myös perinteinen kriteerit kaveri kuin joku on hobnobbing kanssa Lady Gaga tänä iltana. Mikä tyyppi on suurempi todennäköisyys päästä että timanttien vuottaan lukion kultaseni? Kerro minulle.

Tietenkin on paljon kaupungin ihmisiä, jotka vilpittömästi haluamme ja nauttia coupledom. Ja koko joukko tutkimusta tieteen onnen viittaa siihen, että jos se mitä olet todella jälkeen, ikuisesti nyppiminen noin ei tehdä työtä. Tältä osin olen itse samaa mieltä Kanazawa - ja Gottlieb. Ehkä kuitenkin se aika kun murskaukseen numerot, päästä eroon ajatuksesta, että vuodelta on noin kuljetin vyön toivoton imeä, mitä ihmiset kiertää enemmän teemme väärin. Antaa itsesi yli rakastaa ei tarkoita alentaa sinun standardeja tai rajoittaa toiveistasi, se vain tarkoittaa, sinulla on valmis lopettamaan ostoksia. Mutta jos yksi asia meidän kaupunkilaiset tietävät, se, että ostokset osa voi olla pirun hauskaa.


Young Americans Don't Want To Get Married?


Jamie MALERNEE

South Florida Sun-Sentinel

Fort Lauderdale - Hänellä on maisterin tutkinto koulutus ja pää täynnä kunnianhimoa.

Päivällä hän on opettaja. Yöllä, hän kirjoittaa dramaattinen elokuvakäsikirjoituksia. Hän on myös kehittää kaupallinen ohjauksen järjestäminen, joten joskus hän voi olla oma pomo.

Hänen nimensä on Thais neuvostolle ja 26, hän tietää tarkalleen, missä hän on menossa seuraavan useita vuosia - ja se ei ole käytävää pitkin.

"En näe itseäni naimisiin asti, ehkä, kun olen yli 30", hän sanoi, pysähtyen. "Reilusti yli 30".

Neuvoston ja muut 20-somethings sanoa syy tähän viivästymiseen on yksinkertainen: nykyään, avioliitto ei ole ensimmäinen askel aikuisuuteen, se on yksi viimeisistä. Viimeistely koulu, saada hyvää työtä, ja saavuttaa taloudellista ja henkistä riippumattomuutta nyt edellytyksiä - edellytykset, että he sanovat ottavat vieläkin kauemmin päästä, koska huiman elinkustannusten sukupolven taipumus pitää kiinni heidän vanhempiensa ja pelot avioeron .

"Tunnen painetta minun isovanhemmat, he ajattelevat Saan vanha. Mutta minusta tuntuu, täytyy olla perustettu urani. Haluan tuntea enemmän omavarainen, sanoi Ronit Zargar, 27, joka on poikaystävä, mutta ei mitään kiirettä sitoa solmu. "Odotan avioliiton lopullinen asia. Ei ole avioeroa."

Monet nuoret singleä eivät vielä etsivät rakkautta. Tuore tutkimus Pew Research Center on todennut, että yli kolmasosa Yhdysvaltain singlet 18-29 eli ne eivät ole etsivät romanttinen kumppani.

Jotkut eivät pidä dating kohtaus. Monet eivät vain ole aikaa. Neuvosto esimerkiksi ollut päästä eroon hänestä lemmikkieläinten kettuterrieri, koska hän oli aina toiminut. Hänen äitinsä, joka on enemmän vanhanaikainen arvot oli pettynyt.

"Äitini sanoi, joiden lemmikkikoira on hyvä käytäntö poikaystävä", neuvosto totesi nauraa.

Vuonna 1970 vain 15 prosenttia amerikkalaisista 25-29 oli naimattomia. Nyt lähes puolet, mukaan 2005 väestönlaskennan numeroita.

Census tilastot osoittavat, että nuoret aikuiset asuvat valtioissa, joissa on korkeat elinkustannukset ja kilpailukykyinen uran markkinoilla usein odottamaan kauemmin mennä naimisiin. Tilastot osoittavat myös, että tämän päivän nuoret aikuiset tekevät vähemmän, kun inflaatio huomioon ottaen, kuin ihmiset iästä ei 30 vuotta sitten.

Washington, DC on korkein mediaani-ikä avioliiton kansa: 30. Florida on vanhin avioitumisikä Etelä (27 miesten, 25 naisten), joka ei yllätä Ches Kannon, 30, Florida poikamies. Hän sanoo South Florida kulttuuri on enemmän juhlimista ja kiipeilyä yritysten tikkaat kuin asettuminen.

"Etelä-Floridassa, pitää rakastaa naisia tänne, mutta ne ovat sellaista pinnallista", hän sanoi. "Vanhempi ja kypsempi saan, sitä enemmän kriittinen olen tullut. En halua tehdä kompromisseja."

Opiskelija Dayana Leon, 23, sanoi dating on tullut hämärästä, jossa molemmat sukupuolet ottavat selvittää, onko kumppani on suhde materiaali tai kuuluu luokkaan "ystäviä etuudet."

"Nykyään? Unohda koko juttu. Jätkät ovat vain kiinnostuneita Messing ympäriinsä", hän sanoi. "Ja kaikki feminismi, haluat olla yhtä kanssa kaverit." No, jos hän voi tehdä sen, miksi en voi? " "

Viivyttäminen avioliitto on puolensa, tutkimus osoittaa. Kansallinen Avioliitto projekti Rutgers University raportoi, että vaikka avioero hinnat hääriä lähellä 50 prosenttia kaikista amerikkalaiset, parit leikata että puoli odottamalla naimisiin jälkeen 25.

Odottavat myös joitakin taloudellista järkeä. 2004 tekemän tutkimuksen RAND Corporation, Kaliforniassa toimiva tutkimus-kaupallinen, osoitti, että naiset viivästynyt avioliitto kasvattivat palkkoja ylimääräinen 4 prosenttia vuodessa ja vuosittain edelleen sinkku. Siksi raportissa todetaan, on ne pystyivät siirtymään työpaikan helposti, ylinopeus edistäminen.

Se ei ole pelkästään rahasta. On kyse myös kypsyyttä.

David Wallace, johtaja neuvonta Florida Atlantic University Boca Raton, sanoi monet nykypäivän 20-somethings ole valmiita avioliittoon, sillä ne ovat tiiviisti mukana muun suhteen - vanhempiensa kanssa. Hänen sukupolven, hän muistuttaa, kapinoi auktoriteetteja vastaan. Tämä sukupolvi on paras kaverini kanssa äiti tai isä.

"On uusi sähköinen napanuoran, ja sitä kutsutaan matkapuhelin. Ne vaativat vanhempiaan kahdeksan 10 kertaa päivässä", hän sanoi.

Jotkut lapset ovat erityisen läheinen vanhempiensa kanssa, jos he ovat asuneet heidän kanssaan läpi avioeron. Ei ole yllättävää, nämä nuoret aikuiset ovat varovaisia omien romansseja ja ottaen lupaus, joka voi johtaa kova, sanoi Nick Wolfinger, apulaisprofessorina Utahin yliopistossa ja kirjoittanut "Understanding Avioero Cycle."

Kansakunnan avioero hinnat osuma kaikkien aikojen ennätys vuonna 1981 - noin aika monet nykypäivän 20-somethings olivat vauvoja. Kaiken Wolfinger sanoi, lapset avioero ei vain todennäköisesti lykätä avioliiton, mutta ne ovat kolmasosa todennäköisesti koskaan naimisiin.

"Ne otetaan avioliitto huonommin, koska he näkevät missä se sai vanhempien", hän sanoi.

Keisha Witherspoon, 26, sanoi hänen vanhempien kohdalta oli toinen vaikutus: Viime aikoihin asti hän ei ollut aavistustakaan, mitä terve suhde näytti. Tämän vuoksi kesti useita vuosia hänen oppimaan miten käsitellä miehiä, miten puhua ihmisille, miten kunnioittaa heitä ja arvosta niitä. "

"Olin hyvin katkera ja järkyttynyt että isäni ei ole koskaan ollut noin, ja otin sen pois niistä", hän sanoi.

Niille nuorille aikuisille ajatellut avioliitto - ja riski avioero - yhä suosittu baby-vaihe on elää yhdessä.

"Se on melkein kuin oikeudenkäynti avioliitto. Voit nähdä huonoja ja hyviä päiviä, sanoo Amy Tomas, 26, jonka vanhemmat erosivat hänen ollessa lapsi.

Viime aikoihin asti, Tomas asui pitkäaikainen poikaystävä. Hän iloinen ne eivät naimisiin, koska he päätyivät jakaminen yli "luottamus" kysymyksiä.

Vuosina 1990 ja 2004, numero ei samaa sukupuolta cohabitating pariskunnille lähes kaksinkertaistuivat Yhdysvalloissa väestönlaskennan tiedot osoittavat. Verrattuna 1970 arvioiden käytäntö on jopa 1200 prosenttia. Noin neljäsosa kaikista naimattomat naiset 25-39 elää kumppanin kanssa, ja toinen neljännes on ollut avoliitossa joskus aiemmin mukaan 2005 laatimassa kansallisten Avioliitto projekti.

Mutta on ansoja, sanoi David Popenoe, co-johtaja National Marriage Project at Rutgers University. Vaikka suurin osa nuorista olettaa elävät yhdessä vähentää mahdollisuutta avioeroon, Popenoe sanoi, että ei ole kyse.

"On vaikea hajottaa, kun olet ollut cohabitating pitkään. Ne pääsevät avioliiton", hän sanoi. "Se on inertia vaikutus."

Popenoe varoittaa myös, että nuorten ylivoimainen uskoa "sielunkumppani" voi mutkistaa asioita, koska todelliset suhteet ovat sotkuisia.

"Ongelmana on, huomaat, että kyseinen henkilö ei ole niin täydellinen", hän sanoi, "niin se on helppo hajottaa ja sanoa," No, nyt minun täytyy lähteä etsimään minun todellinen sielunkumppanin. " "

Ja siellä sijaitsee suuri ongelma nuorille aikuisille: niin monia valintoja.

Toisaalta tänään 20-somethings nähdä ottaa enemmän aikaa itselleen ja löytää oikeat mate myönteinen asia, joka tekee niistä vahvempia yksilöiden ja vahvempi aviopuolisoiden pitkällä aikavälillä. Toisaalta ilman asettaa sääntöjä, kun naimisiin, ja vaihtelevalla normit suhteisiin, jotkut myöntävät hämmennystä yrittäessään siirtyä tämän ajanjakson elämästään.

Jotkut nuoret aikuiset ovat vastanneet tähän mitään, menee kulttuuri palaamalla perinteisiin arvoihin. Joshua Kolkana on vain 25, mutta on jo naimisissa kolme vuotta. Hän ja hänen vaimonsa ovat molemmat kristittyjä, jotka odottivat seksiä kunnes he menivät naimisiin.

"On rauha, joka tulee tietää," Kyllä, tämä on mitä Herra aikoo meille ", sanoi Kolkana, lukion pastori. "Meidän yhteiskuntamme koko mentaliteetti on tullut, että olemme itse jumalia, niin minä aion tehdä, mikä tuo minulle suuri ilo." Meille se oli teko kuuliaisuutta kuin "Onko tämä viisainta?" "

Neuvosto 25-vuotias opettaja, joka on varattu rakentamiseen uransa korostaa, että hän rakastaa mennä naimisiin jonakin päivänä. Mutta nyt hän on onnellinen vain päivä ja on vakuuttunut siitä, että hän ja hänen sukupolvi hyötyvät lisäaikaa löytää Mr. tai Miss Right.

"Isoäitini oli onneton avioliitossaan, mutta hän jäi perheelle. Äitini oli ongelmia ja hän erosi. Tänään se ei vain jota rakastat tai kuka voi tukea teitä", hän sanoi. "Se on molempia."