maanantai 30. heinäkuuta 2012

Ei vieritys Pakollinen


Stephanie Rosenbloom

Löydätkö rakkautta kuudessa minuutissa?

Niin kauan poikamiehiä tai bachelorettes annetaan seisoa lavalla kertomisen PowerPoint-esityksen itseään lähes 75 tukikelpoisten singleä on minua niin paljon, uusi kuukausittainen tapahtuma Chicagossa. Jotkut puhuvat laulu, joka muutti heidän elämänsä. Toiset paljastavat kun heistä tuntui kuin he olisivat epäonnistuneet. On dioja heidän olohuonetta, sisukset niiden jääkaappien, jopa niiden debit-kortilla lausuntoja.

Alkaa näiden mini-monologeja ja päättyen happy hour, Me So Far on yksi pyyhkäissyt äskettäin perustettu dating palveluita, jotka halveksimasta että väitetty lähde modernin romantiikkaa, Internet.

Loppujen lopuksi, kun Web tekee laajentaa dating allas, se on myös pettynyt kymmenien ihmisten (että ei yllätä sosiaalinen psykologit, jotka raportoi äskettäin, että dating site algoritmit ovat tuskin tieteellisiä). Istuu illalla kotiin selata Internet-profiileja voi joskus tuntua 21. vuosisadan vastine istuu baarissa yksin, toivoen pisteet.

Onko olemassa keskitietä? Perustajat Näiden yritysten mieltä. He yrittävät yhdistää internetin voiman kanssa parhaan retro dating, jossa singleä osapuolten niin suuria ne hoidetaan verkkosivujen, ja tosielämän matchmakers jotka käyttävät Klout tulokset auttamaan ottelu pareille.

Halu face-to-face tuomisten on myös vauhdittaa leviämisen paikantavaa dating apps kuten Grindr ja Blendr, SinglesAroundMe ja Skout. Ja se on inspiroivaa orastava sivustoja FriendlyLook, Hitch.me ja kahvi Täyttää Bagel, jotka kaikki yrittävät tehdä Internet dating enemmän pikkukaupungin dating mahdollistamalla sinkkuja tapaamaan kautta ystäviä ja kollegoita.

"Ihmiset olivat vain eräänlainen taistelun väsynein online dating", sanoo Lakshmi Rengarajan, 36, mainonnan ammattilainen, joka sanoi hän perusti minua niin paljon niin, että yksinäiset ihmiset kuin itse voisi siirtyä automatisoitu kysymyksiä ja luoda vahva "Dating ekosysteemeille" sijaan. "Mielestäni on todella tärkeää, että voimme rakentaa tiloja ja paikkoja, joissa ihmiset voivat tavata, jotka eivät tunne niin data-driven tai persoonaton."

Me So Far maksaa $ 20 $ 30 henkilöä, mutta ei, neiti Rengarajan lisäsi, "psykologinen hinta maksat", kun valitset osaksi dating-sivusto jäsenyyksiä.

Kuten hän sanoi, "Sinun alkaa nähdä itsesi ja muiden hyvin ahtaasti kuin valikoima valintaruudut ja tarroja."

Sushmita Roy, 30, Manhattan asianajaja, on näytteenotto mahdollisia kosijoita oli Urban Girl Squad n Friend-of-a-Friend Singles Party, johon jokainen nainen tuo poikamies (kuten "käytetyt date" puolue Charlotte organisoi jakson "Sex and the City".)

"Olen tähän mennessä paljon", hän sanoi. "Nautin todella osapuolille enemmän kuin mikään verkossa mitä olen koskaan tehnyt."

Hän kehui henkilökohtaisilla ominaisuuksilla. "Ilmeisesti emme kanssa hengailua kaverit jotka käyttävät vaimo-vispilät ja mennä sinkkuja risteilyjä," Ms Roy sanoi. "Kahdeksankymmentä prosenttia ajasta, tytöt tuovat heidän kollegansa. Minä olen tuo toinen hyvännäköinen asianajajan osapuolelle. Olet jo parempi allasta. "

Amanda Hofman, toimitusjohtaja Urban Girl Squad, naisten verkostoitumista ryhmä sanoi osapuolet ovat seurausta jäsenten halu päivämäärää vanhanaikaista ystävällinen esittelyjä. Joten muutaman kuukauden välein, noin 200 miestä ja naista heidän 20s ja 30s kuluminen nimilappuja ja maksaa 15 dollaria kukin siemailla drinkkejä ja seurustella paikoissa kuten Pranna, Tribeca Grand, Vault on Pfaff.

Jos viina ei riittävästi rohkeutta, on jäänmurtaja pelejä. Osallistujat voivat voittaa palkintoja kuin uusi pyörä, Broadway lippuja tai illallinen kahdelle esittämällä keskenään Photo Booth. He voivat myös voittaa pelaamalla peli, jossa ihminen saa liukuma paperin puoli pickup kaltainen rivi: "En ehkä ole Fred Flintstone ..." ja sitten tehtävänä on löytää naisen, jolla toinen puoli

("... Mutta en varmasti voi tehdä sängyn Rock").

"Kukaan ei olla töykeä," Ms Roy sanoi, "koska olet kaiken nivoo astetta ystäviä."

Toinen dating käsite testattavan Tawkify, touko-joulukuun hengentuote Elle-lehden neuvoja kolumnisti E. Jean Carroll, 69, ja Kenneth Shaw, 27, entinen tuotteen suunnittelija Microsoft ja tärkein "imagineer" for design-myynti Web sivusto Yksi Kings Lane. Kaksi tapasi vuotta sitten, kun neiti Carroll etsivät Mr. Shaw, joka tunnetaan luoda Facebook app nimeltään My Purity Test, auttaa häntä suunnitteluun oman app.

Mr. Shaw sanoi hänen jeniä tyttöystävä, yhdistettynä hänen pelkoa kohdata kollegoiden Match ja OkCupid, innoitti hänet suunnittelemaan dating ei online-profiileja.

Sen sijaan Tawkify Kantajat katsovat kuvia ja vastata 10 kysymystä itsestään. Jos ne hyväksytään, Ms Carroll ja joukkue matchmakers haastatella heitä puhelimitse (ei algoritmit!) Aseta niitä ylös puhelimen päivämäärä seuraavana maanantaina klo 10 pm-otteluissa kerrotaan juuri mitään toisistaan ​​ennen puhelua, joka on automatisoitu kautta palvelun Tawkify perustajat kutsuvat "Mr. Brooks, "koska se tuntui hieno nimi dating hovimestari.

Kun pari on kytketty, niiden puhelu kestää 10 minuuttia ennen linja menee kuollut, ja Stoke juonittelua. Voit puhua pitempään, pari täytyy vaihtaa puhelinnumeroita ennen kello loppuu tai muuten pyytää, että Mr. Brooks yhdistää ne uudelleen seuraavana maanantaina.

Rouva Carroll sanoi puhuu lähes jokainen mies hakija, seuloa niistä hän ajattelee ovat vain etsivät seksiä. Mutta vaikka tämä voi saada aikaan aikakauden Yenta Matchmaker, jotkut Tawkify muut taktiikat ovat of-the-hetki.

Yritys laskuttaa itsensä ensimmäisenä käyttöön Klout tulokset, toimi oman digitaalisen vaikutusvaltaa, sillä matchmaking metristä. Korkeammat pisteet, sitä todennäköisemmin olet etsitään joku samanlainen asema. Ja Tawkify on yhdistänyt ihmisiä vaikuttavia digitaalinen tila, kuten alusvaatteet suunnittelija ja burleski tuntija Dita Von Teese (ex-vaimo Marilyn Manson). Klout pisteet: 69, mahdollisen 100 (keskiarvo pisteet on 20). Rouva Carroll sanoi Ms Von Teese oli etsimässä miestä, joka halusi mennessä todellisia häntä, eikä hänen julkinen persoona, joten hän oli sovitettu Scandinavian romaanikirjailija. Kaksi osuma se pois aikana Tawkify puhelun ja päätti tavata cocktaileja, sitten päivällinen, Pariisissa, missä he molemmat ovat asuntoja. Ms Von Teese joutui jättämään Ranskan lentää Los Angeles, mutta hän ja kirjailija puhutte yhä.

"Käytän mitä työkalua voin käyttää auttaa vaistoni ja minun gut", sanoi neiti Carroll, joka syistä, että ihmiset, joilla on korkea Klout tulokset ovat erinomaisia ​​kommunikaattori. "Kun opit tuntemaan näitä ihmisiä, niin tuntuu rasitus tehdä niistä onnellinen", hän sanoi. "He haluavat vain seuralainen tehdä illallista." (Tawkify maksaa 15 dollaria ottelun, $ 30 kolme ottelua ja 99 dollaria kuuden otteluihin, hinta sisältää paljon käsi-omistustaan ​​sivuston matchmakers, he sanoivat.)

Vaikka start-ups kuten Tawkify keskitytään reaalimaailman dating, uudet sivustot tunnustaa karikot online dating ja yrittää korjata niitä.

"Profiilit itse, ne eivät ole uskottavia", sanoi Naveed Nadir, 29, internet-teknologia konsultti Kanadassa viitaten kaunistus, että monet online daters tehdä. "He fake nimensä. He fake heidän valtakirjansa. "

Mr. Nadir kääntyi paikkaan hän luulee ihmiset ovat todennäköisesti enemmän rehellisiä: ammatillisen verkostoitumisen tietokantaan LinkedIn. Äskettäin Mr. Nadir otettiin Hitch.me, dating sivusto LinkedIn jäsenille. Toisin kuin useimmat online dating sivustoja, joissa käyttäjät tuntikausia selata profiileja muukalaisten puolesta Hitch.me he voivat nopeasti löytää joku - edes joku, joka on yritys-tai lähipiirissä - sitten saada pois päällä ja tavata.

Kun joku rekisteröityy, Hitch.me tuo automaattisesti heidän LinkedIn tietoa, niin kysytään joitakin henkilökohtaisia ​​tietoja kuten pituus, koulutus ja etnisyys. Yksityisyyden suodattimet mahdollistavat jäseniä tekemään profiilit näkymätön kaikille heidän LinkedIn yhteyksiä tai kaikki heidän kollegansa.

Suodattimet voi myös profiilin näkyvät vain tietyn alan, kuten autoja tai pankki. Katselu jäsenen LinkedIn tiedot on vapaa, mutta kommunikoida heidän kanssaan ja katsella heidän henkilökohtaisia ​​tietoja sivulta löytyy perustuvaa maksua opintopistettä. Esimerkiksi vapauttaa jonkun henkilökohtaisia-tietoja sivulla on 20 opintopistettä ja kirjallisesti niistä on 50 opintopistettä ($ 10 ostaa sinulle 300 opintopistettä, $ 25: lla 1000 op, $ 50, 2500 op).

Mutta jotkut, jopa niin hillitty verkossa lähestymistapa ei voi kilpailla ihmisten tapaaminen live sosiaalisia tapahtumia, jopa ne, jotka muistuttavat nopeus-dating temppuja vanhaan.

Phillip Barker, 34, joka opiskelee maisteriksi sosiaalityössä oli äskettäin juontaja Chicagossa minua niin paljon, lesbo, homo, bi-ja trans-illan Den Theaterissa Wicker Park. Aluksi skeptinen, hän sanoi, hän lopulta löytänyt sen innostava.

"Se oli hyvä matka", Mr. Barker sanoi lisäten, että hän tietää, että ihmiset hän voisi tyypillisesti hylkää ole hänen tyyppiä voisi hyvin olla hyvä harjoittaa. "Jokaisella on todella hyvä tarina jakaa, jos kuuntelette."

Niistä diat hän jakaa olivat kuvan itsestään pelaa lentopalloa (lapsuuden unelma), maa koodit 26 maasta hän on vieraillut, sekä sisällä hänen jääkaapin, joka sisälsi munia, vihanneksia, Red Bull ja Dom Perignon.

"Halusin näyttää itseni positiivisesti, mutta erittäin realistisesti, jotta ne eivät mene lankaan tiellä, kun he saivat tietää minulle", sanoi Mr. Barker, jonka esitys teki hänelle useita päivämääriä, joista yksi mies, jonka kanssa Hän vielä viestii.

"Tämä on mitä dating pitäisi olla," hän sanoi. "Otetaan small talk irti ja päästä sydämeen, keitä me olemme. Kukaan ei saada mitään nuorempia. "