keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Tarvitsetko Backup Bar? Nyt voit vuokrata Wingman


Hyvät naiset (ja herrat): varokaa seuraavan kerran olet lähestyi kiinnostunut yhden baarin. Houkutteleva, liian ilmainen ystävä hän on ehkä vain vuokrattavissa apua.

Mukaan Wall Street Journal, palkata ammattilainen "Wingman" tai "wingwoman" on mahdollinen tulevaisuuden dating, palveluja joka piipahti jopa koko maassa.

Vaikka dating sivustot ovat usein täynnä profiilien mukana vanhentuneita kuvia tai harhaanjohtavia tietoja, Susan Baxter perustaja Vuokraa Boston Wingwoman, kertoi lehdessä, että hänen palvelun avulla asiakkaat voivat nähdä ohi alkuperäisen tuomiot tapaamalla naisia ​​henkilökohtaisesti. (Tietenkin käyttämällä palkattu wingwoman, asiakas on hieman harhaanjohtava itse.)

130 dollaria maksu saa asiakkaan 2 tunnin ajan kanssa Boston wingwoman, jona aikana hän auttaa hänet ujo asiakasta murtaa jäätä naisten kanssa, helpottaa keskustelua ja yleensä että ne näyttävät hyvältä. Vuokraus Boston Wingwoman verkkosivuilla toteaa: "Miehet näyttävät paljon houkuttelevampaa, kun he ovat havainneet houkutteleva nainen heidän rinnallaan", ja että antamalla naisen käynnistää keskustelun siitä "ei anna ulkonäön" iskeä " naisen kiinnostuksen. "

Käsite ei ole välttämättä huono, vaikka-ottaa ystävän apua kevennetään tulee keskusteluun, ja kenties poimimaan tietoa mitä naiset ja miehet tekevät ja eivät reagoi ovat käyttökelpoisia ja hyödyllisiä kokemuksia.

Miss Pivot-treffipalvelu perustuu Indianapolis tarjoaa työpajoja sekä wingwoman (tai "pivot", kuten he kutsuvat niitä)-palvelua. Verkkosivuilla he käsittelevät miljoonan dollarin kysymys: "Onko coaching kuten Hitch tai Pick-Up Artist kamaa?"

"Vaikka suuri elokuva, Hitch on Hollywood-fantasia", he kirjoittavat vedoten epärealistinen ajatus jatkaa ja vuodelta vain yksi henkilö, johon asiakas on kiinnittynyt. Pick-Up Artist keskitytään liikaa "lyhyen aikavälin tavoitteita, purkitettu linjat, ja seksuaalinen puoli suhteita."

Ne, joilla on lamaannuttava ujous tai ole aavistustakaan, miten lähestyä joku, joka on kiinni heidän silmä voisi todeta, että ammatillinen luottamusta tehosterokotus (muodossa wingperson) voi olla juuri apua he tarvitsevat. Kuitenkin vain jos ne toimivat sujahtaa ylös, hänen pitäisi toivovat newfound rakkauden on antelias huumorintaju.

Kyssen of Death