torstai 1. heinäkuuta 2010

Iranin maksaa 124000-rose myötäjäiset


Iranin tuomioistuin on määrännyt mies antaa vaimolleen 124000 ruusuja että hän lupasi hänen myötäjäisiä, kun hän tekee rikosilmoituksen vaatia sitä, raportit sanoa.

Nainen sanoi hän vaati myötäjäisiä, koska hänen "erittäin pihi mies" ei ole edes maksaa kuppi kahvia mukaan E'temad sanomalehti.

Tuomioistuin on tarttunut miehen tasainen kunnes hän tuottaa kaikki ruusut.

Nojalla Iranin lakia, nainen voi vaatia häntä myötäjäiset, tai mahr, milloin tahansa avioliiton tai noustaessa eronnut.

Lahja tulee omaisuutta vaimo tehdä mitä hän haluaa kanssa.

Se tarvitaan, jotta avioehtoa ja avioliitto olevansa pätevä.

Mukaan E'temad, nainen, joka on yksilöity Hengameh päätti vaatia häntä koko myötäjäiset ja 124000 punaiset ruusut 10 vuotta avioliiton "rangaista häntä erittäin pihi mies".

"Pian avioliiton solmimisen jälkeen, tajusin, että Shahin oli erittäin halpaa", hän sanoi sanomalehti. Hän jopa kieltäytyi maksamasta minun kahvia, jos menimme kahvilaan tai ravintolaan. "

Shahin kertoi oikeudessa hän vain on varaa antaa hänelle viisi ruusua päivä ja valitti, että hänen vaimonsa "miljardööri ystäviä, jotka olivat esittäneet tällaisia ajatuksia hänen päässään".

Mutta tuomari hylkäsi Shahin: n esittämät käski 64.000 dollari (Â £ 33000) flat on takavarikoitu ennen kuin hän on ostanut ne kaikki.

Pitkävartinen ruusu maksaa noin $ 2 (Â £ 1,09) on Iranin pääoman Teheranissa.

Se on yleinen Iran tarjoaa kultakolikoita tai omaisuuden mahr. Iranin ihminen voi päätyä vankilaan myötäjäisiä veloista.

7 Online Dating Grands Conseils de s�curit�


tiistai 29. kesäkuuta 2010

Venäjän parit soittaa sairas harrastaa seksiä


Parien Uljanovskin alueella Venäjällä ohitettu pois työstä ja keskittyi lisääntyminen keskiviikkona julisti kontakteja perheeseen päivä "alueen Gov Sergei Morozov.

Torjumaan väestön vähenemistä, palkinnot - kuten autot ja asunnot - tarjotaan niille perheille, jotka tuottavat vauvoja Venäjän kansallispäivänä 12. kesäkuuta - tarkalleen yhdeksän kuukautta keskiviikkona.

On kannustettava työtä. Mukaan BBC, alueen syntyvyys on noussut 4,5 prosenttia viime vuonna.