lauantai 26. kesäkuuta 2010

Yhdessä toisistaan


Kun Kelley ja Brendan James sanoi heidän avioliittonsa valansa kesäkuussa, he ovat luvanneet rakastaa, kunnioittaa ja vaalia "kunnes kuolema meidät erottaa, ja vaikka suuri työ tilaisuus tulee pitkin, joka on meille asuvat eri kaupungeissa."

Tässä kuussa kaksi liittyy yhä enemmän kahden uran parit, jotka ovat naimisissa, mutta erottaa suurimman osan aikaa niiden työpaikkoja. Väestötutkijat mietinnössä on yli 1 miljoonaa heistä Yhdysvalloissa luku ei sisällä ihmisiä pitkäaikaisia suhteita, jotka eivät ole naimisissa.

Brendan, 30, oli valinta liikkuu hänen yrityksensä New York he molemmat samaa mieltä se on loistava tilaisuus tai löytää muita tehtäviä Baltimore alueella.

Kelley, 27, viime laki Ylioppilas, rakastaa työtä Towson, Maryland, jossa hän työskentelee riita ja perheoikeutta. Hän vain alkoi kesällä, ja jos hän siirtyy New Yorkiin hän täytyy kulkea valtion bar tentti ennen hän etsii uutta työtä.

Hän huolissaan erillään, mutta ne ottanut, mitä ohjaajat sanovat on yksi tärkeimmistä askelista käsitellään lähiliikenteen pari elämäntapaa: omattava-in-kivi suunnitelma, kun he näkevät toisensa. Se on jotain he voivat luottaa ja odotan.

"Päätimme emme aio hypätä viikonloppuisin, sanoo Kelley, vaikka he tietävät, se on kallista ja uuvuttavaa muuntamaan New Yorkin ja Baltimoren vähintään neljä kertaa kuukaudessa.

Parit ovat aina joutuneet elämään erossa syistä myös asevelvollisuus ja matkustaa työn. Uutta on se, että naisten uraa ovat yhtä tärkeitä kuin heidän puolisoidensa. Väheneminen työmarkkinoilla vaikeuttaa löytää yhtä hyvää työtä samassa kaupungissa, ja parit huoli, että jos yksi heistä siirtyy muihin ja tekee huonompaa työtä, katkeruutta seuraa.

Halvempi ja useammin nonstop lennot kaupunkien välillä tehdä työmatkaliikenne näyttää toteutettavissa. Ja kun he ovat erillään, pariskunnat pitää yhteyttä helpommin kuin aiemmin sähköpostin in-verkon matkapuhelin suunnitelmia ja uutta teknologiaa, kuten Skype, ilmainen maailmanlaajuinen Internet-palvelu puhelimessa.

Yksi syy pitkän matkan suhteet ovat nousussa on, että monet alkavat online dating. Pitkän matkan suhteet ovat niin yleisiä, niitä kutsutaan huolettomasti kuin LDRs.

Avoliitossa lisäksi enää näyttää alusta loppuun suhdetta.

Kukaan väittää, joilla on erilliset asunnot on paras tapa pysyä rakastaa, mutta tutkijat ovat eri mieltä siitä, pitkän aikavälin vaikutukset LDRs.

David Popenoe, sosiologi ja yhteistyön johtaja Rutgers University National Avioliitto Project, on perinteinen lähestymistapa: Couples tehdä paremmin, jos he yhdessä päivittäin. Osoittaa maan avioerojen suuri määrä, hän huoliin asuvat erillään on vielä yksi monien paineiden päivän avioliittoja. "Se voisi olla ns käännekohdassa."

Mutta, hän lisää, "Se ei ole pysyvä järjestely yleensä, ja sinun on parasta mitä voi."

Jaine Carter, psykologi ja ollut mukana kirjoittamassa kirjaa hän työskentelee / työskentelee (cartercarter.com, 1996), on enemmän suorapuheinen. Ainoa etu, hän sanoo, on uran kasvu kunkin henkilön.

"Suhde ei ole etusijalla elämässäsi. Jos et ole, et ole siellä. Ainoa tapa Olen nähnyt sen työn, jos asetettu määräaikaa."

Hän suosittelee, joilla yritys ohjeet luona toisiaan Jameses ovat tehneet, ja arvioimalla uudelleen säännöllisesti, lähiliikenteen elämäntapa toimii.

Jotkut tutkimukset osoittavat, että LDRs eivät (tai onnistua) suunnilleen samaan tahtiin kuin muut suhteet. Vuosikymmen sitten Gregory Guldner aloitti opiskelun näiden muiden kuin perinteisten ammattiliittojen. Hän löysi, hän sanoo, että pariskunnat hajottaa eri syistä, mutta etäisyys ei näytä olevan yksi niistä.

"Tutkimus on melko harva, mutta sanoi, voidaan päätellä, että maantieteellinen erottaminen on kriisi suhde eivät tue kirjallisuudessa."

Guldner johtaja tutkimuskeskus pitkänmatkan Ihmissuhteet, online selvitystoimiston tietoa tutkijoille ja muille, kertoi myös, että ihmiset eivät todennäköisesti ole asia, jos ne on erotettu heidän kumppani. Jos ihmiset aikovat huijata, he aikovat huijata.

Mutta pariskunnille LDRs enemmän huolissani uskollisuutta kuin elävät yhdessä. Luottamus on kysymys.

Toisin kuin jotkut tutkijat uskovat, Guldner kertoo, kuinka usein pariskunnat käynti tai puhua puhelimessa on vähäinen vaikutus siihen, he pysyvät yhdessä. Mutta parit, jotka lähettävät käsin kirjeitä toisilleen ovat kaksi kertaa niin todennäköisesti pysyä yhdessä, jotka eivät.

Ja siellä on hyötyä pitkän matkan suhde, tutkimus on osoittanut: Couples perinteisten työsuhteiden saattaa kyllästyä toistensa kanssa seksuaalisesti ajan, kun taas vuonna LDRs kertomuksessa on enemmän jännittävä seksielämä enää yksinkertaisesti koska he eivät asu yhdessä.

Keith Pion, 33, ja Angela Whittaker-Pion, 31, sekä asianajajat, elää yhdessä Canton, Md, mutta aikana sitoutumista ja ensimmäisen 16 kuukauden avioliittoa, hän oli ilmavoimien Tampa, Fla, kun hän jäi Baltimore.

"Keskustelimme hänen tulossa Tampa", hän sanoo, "mutta se järkevää hänen jäädä, koska hän oli erinomaista työtä."

Hänen ensimmäinen tehtävä oli kaksi vuotta, mutta se oli lopulta neljä vuotta.

Ne lahjoittanut tuhansia dollareita matkustaa kahden tai kolmen viikonlopun pois kuukauden.

"Se varmasti teki viikonloppuisin hauskaa", hän sanoo. "Se oli kuin kuherruskuukausi paljon. Mutta ne sunnuntai-iltaisin, kun jouduimme lähtemään olivat kovia."

He tekivät kohta kutsuvan toisiaan joka ilta ennen kuin he menivät nukkumaan, ja Keith lähettäisi Angela odottamattomia lahjoja, kuten todistus spa, antaa hänen tietää, hän oli ajatellut häntä.

"Olemme ilmoittaneet paljon", sanoo Angela. "Se auttoi. Emme ota toisiaan itsestäänselvyytenä, vaikka olemme nyt yhdessä. Emme ole unohtaneet sitä."

Vaikutukset lähiliikenteen elämäntapa voi jatkua vain, miten kahden ihmisen vuorovaikutuksessa. Jos lapset ovat mukana ne kokonaan eri ballgame ja joukko ongelmia.

Useimmat tutkimukseen lähiliikenteen suhteita on mukana valkoinen, keskiluokkainen, naimisissa. Anita P. Jackson, emeritusprofessori Kent State University, on ollut mukana kirjoittamassa yksi harvoista tutkimuksista, on tutkinut musta työmatkalaisten pariskunnat, jotka hän luulee, ongelmia oman.

"Yksi niistä asioista, jotka erottuivat", hän sanoo, "että Afrikkalainen-amerikkalaiset ovat yleensä hyvin yhteisö suuntautunut. Living lähiliikenteen elämäntapa rajoitettu niitä ja aiheutti joitakin henkilökohtaisia huolia voisivat toimia ja kehittyä yhteisön ulkopuolella. "

He kokivat, ettei niillä ollut tarpeeksi aikaa joko paikka osaksi joko yhteisön, ja he näkivät, että todellinen ongelma itse, hän sanoo.

Edelleen, kuten Kelly Bare, varajäsen toimittaja Tango, uuden lehden ihmissuhteista, sanoo: "Monet ihmiset tekevät tämän. Niitä ei kaikki hulluksi."

(Kansas City Star)