torstai 26. marraskuuta 2009

Kuumin uusi päivämäärä sivustot naimisiin uskonnon, teknologia

By Chicago Tribune | 6 elokuu 2006

CHICAGO - Brandon Verbit ei usko tyttärensä oli vuodelta ketään "mahtava".

Joten hän kirjoitti Persoonallisuusprofiili hänen tyttärensä ja lähetetty sen Jdate.com, verkkosivut juutalaisten sinkkuja.

"En usko, hän tekisi sen," Linda Verbit, 23, sanoi hänen äitinsä, "mutta hän ei. Hän laittaa minulle Jdate."

Brandon Verbit nyt hyväksyy nuoren miehen tyttärensä tapailee. "Äitini ei ole koskaan ollut ujo siitä kertoa minulle mielipiteensä, sanoo Linda Verbit, joka asuu ulkopuolella Philadelphia.

Löytää kumppani Webissä on tuskin uutta. Mutta nyt vanhemmat ovat hyppäämällä Online Dating ja matchmaking peli, Raha-profiilit heidän lapsensa ja maksaa ne näyttää sivustoissa catering erityisiä uskonnollisia tai etnisiä taustoja.

"Vanhempani allekirjoittanut minua" ja Shaadi.com, sanoi 30-vuotias Sejal Patel. Hänen isänsä, vaikka värvätty Web-tietoisen ystävä auttaa häntä postitse hänen profiilinsa Intian sivustolla.

"Se näyttää kuin kaikki maailman ihmiset tiesivät minun Shaadi profiili, ennen kuin minä", sanoi Patel, joka alkoi nousta 30 sähköpostiviestiä päivässä. Hänen vanhempansa kirjoitti profiili - sanoi hän pitää perheen piknik-, ruoanlaitto, ja auttaa pois kotoa - ja maksaa palvelusta. Verkkosivuilla maksaa 110 dollaria vuodessa platina jäsenyys, joka sisältää röyhkeä listalle ja henkilökohtaista matchmaking palveluja.

Kaikki eivät ostaa uskonnolliseksi online dating sites.

"En halua tavata heitä henkilö, ei profiilia, sanoi 29-vuotias Ahmed Rehab, pääjohtaja Chicagon neuvoston American-Islamic Relations.

Vaikka hän on vieraillut Naseeb. Com, yhä suosittu sivusto muslimeille, Rehab ei ole jäsen. Eikä hän tiedä vanhempien ajaa tällaisia sivustoja lapsiaan, mutta se ei yllättää hänet. "Se on käyttökelpoinen tapa muslimit voivat tavata toisiaan", hän sanoi.

Online Dating on yksi Web vanhimpia yrityksiä, joilla on eniten tunnettu sivustoja kokevat tasainen lievää kasvua. Mutta sivustot keskittyy uskontoon, rotuun tai etniseen alkuperään ovat kasvaneet huimasti. Klo Shaadi. Com, esimerkiksi liikenne kasvoi 73 prosenttia kesäkuusta 2005 kesäkuuhun 2006, mukaan comScore Media Metrix, joka mittaa Internetin toimintaa. Ainutlaatuisia vierailijoita Jdate.com kasvoi 43 prosenttia kyseisenä aikana, ja sivusto on niin tottunut työskentelemään tällaisten ihmisten Brandon Verbit, että heillä on jopa nimi heille: "Jmoms."

Kaiken määrä dating sites hyppäsi 1122 850 heinäkuun 2005 tietojen mukaan website tracking yritys Hitwise

How To Date A Millionaire

keskiviikko 25. marraskuuta 2009

Naisen Faces perittävät maksut Kissing Maalaus

MARSEILLE, Ranska (AP) - nainen on pidätetty epäiltynä suudella maalaus amerikkalainen taiteilija Cy Twombly ja tahraa luun valkoinen kangas hänen huulipunat, Ranskan oikeuslaitoksen virkamiehet sanoi lauantaina.

Poliisi sanoi pidätti naisen, kun hän suuteli työn torstaina. Hän on yrittänyt tuomioistuimessa Etelä kaupungin Avignon Elokuun 16 "vahinkoa taideteos" oikeuslaitoksen virkamiesten sanoi.

Maalaus, jonka arvo on arviolta 2 miljoonaa dollaria, oli esillä Nykytaiteen museo Avignonissa. Se on osa näyttelyä listaan ajaa museon kautta 30 syyskuu. Virkamiehet eivät antaneet lisätietoja maalauksen.

Twombly tunnetaan abstrakteja maalauksia yhdistää maalaus ja piirustustekniikoilla, toistuvat linjat ja käytön graffitien, kirjaimia ja sanoja.

Syntynyt Lexington, Virginiassa, 1928, Twombly on asunut Italiassa lähes puoli vuosisataa. Hän voitti arvostetun Kultainen leijona palkinnon Venetsian biennaalissa vuonna 2001.

maanantai 23. marraskuuta 2009

Johtopäätös: Mies ja nainen Brain erot ja niiden vaikutus Dating

Miehet nähdään aggressiivisempia ja kummallekin sukupuolelle. Usein niitä pidetään vain aggressiivinen sukupuoli. Tämä on väärinkäsitys. Sekä miesten että naisten on aggressiivinen piirien aivoja mutta soveltaa sitä eri tavalla. Naiset keskitytään suullisen yksimielisesti saavat tahtonsa läpi - ehkä käyttää ilmaisua "saat itsekkäitä" eikä fyysinen lyönti. Mies pyrkii fyysisesti hallitsemaan hänen sukupuoli ja aggressio keskukset ovat suurempia. On mahdollista, että juuri naiset ovat "vastuussa", ne luovat sosiaalisen rakenteen verbaalisen ja psyykkisen manipuloinnin vastakohtana varsinaisille fyysistä voimaa. Nykypäivän ikä, enemmän sivistynyttä aikaa (joillekin ihmisille, osa-alueilla yhteiskunnan) miehet käyttävät taidetta taivuttelun saavuttaa poliittinen yritysten valtaa. Tämä on sivu suoraan naisen kirja. Itse asiassa, se ei ole sattumaa, että naiset ovat poliittisesti aktiivinen - ajat sallia erityistaitoja käytetään saamaan lisää valtaa. Ikä fyysisen ylivallan (6000bc to 2000ad?) Näyttää olevan päättymässä. Tätä ennen oli tietysti tuhansia vuosia tai enemmän, ja hallituskauden matriarkaalisesta yhteiskunnissa. Nämä kulttuurit eivät ole kirjallisesti niin vähän kirjaa niistä on olemassa. (lisää siitä myöhemmin).

Yksi kaikkein tärkeimmistä taidoista mies on kehitettävä menestyksen seurustella (ja naiset yleensä) on tämä: kehitä Can Tietoja Body Language. Naiset ovat mestareita kehon kieltä, ilmeitä, emotionaalinen äänensävy ... tämä on, mitä ne ovat luonnollisesti Hardwired voida tehdä. Voitava seurata naisten miehen pitäisi oppia äänen tonaalisuus, käsittelyssä ilmaisuja ja mitä kehon kielen liikkeet tarkoittaa.

Kaikkea, miesten ja naisten on lopetettava odottaa muiden käyttäytyä kuten ne. Nainen puhuu paljon. Mies on usein sivuuttaa sitä. Nainen haluaa paljon romantiikkaa. Mies haluaa paljon seksiä. Nämä ovat luonnollisia taipumuksia miehiä ja naisia. Yrittää muuttaa kumppanisi on yrittää muuttaa hyvin aivojen rakenteita, mikä tekee heistä miehiä ja naisia. Voit hankkia uusia taitoja ja aivoihin tulee "kasvaa", joiden avulla voit saavuttaa tavoitteesi. Mutta et voi muuttaa sen perustoimintoja.

Vaikka nainen voittaa miehen paikkatietoja pelejä tai mies voittaa naisen yhteiskunnallisen vaikuttavuuden, aivojen osissa käytetään samoja tai samankaltaisia tehtäviä ovat erilaiset. Silloinkin kun sukupuoli on yhtä hyvä tai parempi kuin vastakkainen sukupuoli on jotakin, joka on omalla alallaan, eri osa-alueita aivoja hyödynnetään tekemään näitä samoja tehtäviä. Aivojen skannaus tehnyt miesten ja naisten tekee ÄO-testit, esimerkiksi, ovat osoittaneet, että vaikka samanlainen tulokset koskevat samat testit, tyttöjen käyttöön eri aloilla aivonsa ratkaisee samoja ongelmia.

Joten miehet ja naiset ovat aina erilaisia, vaikka vastaavia taitoja. Kunnioittamaan tätä eroa, nauttia tämän eron ja voit aina kehittää terveitä suhteita ja / tai on onnistunut saamaan vuodelta.