torstai 26. marraskuuta 2009

Kuumin uusi päivämäärä sivustot naimisiin uskonnon, teknologia

By Chicago Tribune | 6 elokuu 2006

CHICAGO - Brandon Verbit ei usko tyttärensä oli vuodelta ketään "mahtava".

Joten hän kirjoitti Persoonallisuusprofiili hänen tyttärensä ja lähetetty sen Jdate.com, verkkosivut juutalaisten sinkkuja.

"En usko, hän tekisi sen," Linda Verbit, 23, sanoi hänen äitinsä, "mutta hän ei. Hän laittaa minulle Jdate."

Brandon Verbit nyt hyväksyy nuoren miehen tyttärensä tapailee. "Äitini ei ole koskaan ollut ujo siitä kertoa minulle mielipiteensä, sanoo Linda Verbit, joka asuu ulkopuolella Philadelphia.

Löytää kumppani Webissä on tuskin uutta. Mutta nyt vanhemmat ovat hyppäämällä Online Dating ja matchmaking peli, Raha-profiilit heidän lapsensa ja maksaa ne näyttää sivustoissa catering erityisiä uskonnollisia tai etnisiä taustoja.

"Vanhempani allekirjoittanut minua" ja Shaadi.com, sanoi 30-vuotias Sejal Patel. Hänen isänsä, vaikka värvätty Web-tietoisen ystävä auttaa häntä postitse hänen profiilinsa Intian sivustolla.

"Se näyttää kuin kaikki maailman ihmiset tiesivät minun Shaadi profiili, ennen kuin minä", sanoi Patel, joka alkoi nousta 30 sähköpostiviestiä päivässä. Hänen vanhempansa kirjoitti profiili - sanoi hän pitää perheen piknik-, ruoanlaitto, ja auttaa pois kotoa - ja maksaa palvelusta. Verkkosivuilla maksaa 110 dollaria vuodessa platina jäsenyys, joka sisältää röyhkeä listalle ja henkilökohtaista matchmaking palveluja.

Kaikki eivät ostaa uskonnolliseksi online dating sites.

"En halua tavata heitä henkilö, ei profiilia, sanoi 29-vuotias Ahmed Rehab, pääjohtaja Chicagon neuvoston American-Islamic Relations.

Vaikka hän on vieraillut Naseeb. Com, yhä suosittu sivusto muslimeille, Rehab ei ole jäsen. Eikä hän tiedä vanhempien ajaa tällaisia sivustoja lapsiaan, mutta se ei yllättää hänet. "Se on käyttökelpoinen tapa muslimit voivat tavata toisiaan", hän sanoi.

Online Dating on yksi Web vanhimpia yrityksiä, joilla on eniten tunnettu sivustoja kokevat tasainen lievää kasvua. Mutta sivustot keskittyy uskontoon, rotuun tai etniseen alkuperään ovat kasvaneet huimasti. Klo Shaadi. Com, esimerkiksi liikenne kasvoi 73 prosenttia kesäkuusta 2005 kesäkuuhun 2006, mukaan comScore Media Metrix, joka mittaa Internetin toimintaa. Ainutlaatuisia vierailijoita Jdate.com kasvoi 43 prosenttia kyseisenä aikana, ja sivusto on niin tottunut työskentelemään tällaisten ihmisten Brandon Verbit, että heillä on jopa nimi heille: "Jmoms."

Kaiken määrä dating sites hyppäsi 1122 850 heinäkuun 2005 tietojen mukaan website tracking yritys Hitwise

How To Date A Millionaire