tiistai 23. lokakuuta 2012

Treffit Doggy Style


By Kelley Whitis

Olen aina löytänyt koko vuodelta skenaario on hieman teennäinen. Me kaikki laittaa meidän maski ja esitellä parhaita kuvan sananlaskun ensimmäinen päivä. Muutaman päivämääriä, puhelut, tekstit ja ehkä jotkut läheisyyttä, henkilö naamion takana syntyy, ja vilkkuvat jonkin silmän, romanssi kuolee. Tämä henkilö yhtäkkiä on läheskään henkilö tapasimme ensimmäisen kerran.

Mitä jos sen sijaan teeskentelee olevansa joku emme ole, emme vain ota näitä naamioita pois, heitämme ne pois, ottaa oppia meidän uskollinen ystävä Fido ja vain tasalla Doggy Style? Älä mene liian innoissaan tänne, en puhu makuuhuoneessa kantoja.

Ainakaan vielä.

Kirjoitan tämän koska olen katsella minun kaksi koiraa juosta ja pelata ystäväni takapihalla, ystävystyä kaikkien naapuruston pennut. Se Doggy Disneyland täällä, ja he ovat innokkaita juoksennella ja tehdä uusia ystäviä, tarkkailun toisiaan, haistaa perät. Jos he haluavat, mitä he näkevät ja tuoksuvat he peuhata pihalla yhdessä - juoksu, hyppääminen, nuuskaaminen, yelping, nipping, slobber swapping, iloiten ja riehui. Vain olemalla keitä he todella ovat ja ottaa rehellinen, todellinen yhteys toiseen eläimeen.

Joten jos se idea dating ja suhteet - olla oma itsensä, löytää joku, jonka haluat peuhata ympäriinsä kentän, on yhteys ja vain pitää hauskaa - tässä on viisi vinkkejä voimme viedä Fido:

1. Butt Nipsu Test

En väitä menemme noin haistaa perät täällä. Yksinkertaisesti sanottuna, vain olla oma itsesi. Ei teeskentelyä. Ei naamioita. Ei ennustetaan kuvia. Vain. Olla. Sinä. Tulet hämmästymään, joka tulee elämääsi kun alkaa näyttää aito itsensä.

2. Pelilaite

Pelit ovat hyviä. Koira pelejä, ei ihmisten pelejä. Ero koirien ja ihmisten on, että koirat eivät anna ego kantaa teoistaan. Me ajautuisivat pelko, ihmetellen ja kateus ja anna meidän ego pelata ulos vähän pelejä saada halutun toiminnon. Ei hyviä pelejä pelata. Koirat haluavat ajaa, jahdata oravia, saalis pallot ja hypätä esteitä. Nämä ovat hyviä pelejä. Muista ero ja harjoittaa hyvää peliä pelaa vain.

3. Haukkua mitä tarkoitat ja tarkoita sitä, mitä Bark

Ihmisinä olemme usein sanovat ajatuksesi muiden henkilö haluaa kuulla. Tämä on luultavasti yksi yksinkertaisin vinkkejä, mutta yksi helpoimmista eksy. Koirat murina, jos he eivät pidä jotain, ruikuttaa jos he satuttaa ja kuori jos he ovat onnellisia, nälkäinen tai täytyy mennä potta. Ne ovat hyvin selkeitä ja moitteeton niiden viestintää. Kun opimme tekemään samoin, me löydämme siellä on vähemmän hämmennystä ja väärinymmärryksiä kaikissa suhteissamme.

4. Elää hetkessä

Tajuamatta sitä, voimme innokkaasti katsoa tulevaisuuteen, tai me voimme antaa menneisyyden määritellä nykyistä jäämällä kiinni vanhojen käyttäytymistä tai virheitä. Koirat eivät ole. He elävät juuri nyt. Tässä hetkessä. Jolloin se kaiken heillä. Full-höyryä eteenpäin. Kun panemme kaiken huomiomme siihen, mitä tapahtuu juuri tällä hetkellä, me löydämme meillä on paremmat suhteet, voimme toimia paremmin, levätä helpompi ja pelata kovempaa.

5. Ota Taluttimet Off

Koirat viettävät niin paljon aikaa olla hihnassa - toimii miten me haluamme heidät toimimaan. Kun pois talutusnuorassa, koiran persoonallisuus todella herää eloon. Näemme niin paljon sääntöjä dating - tehdä tämän, älä tee sitä, odota tätä - Tärkeintä on olemme yksilöitä eikä yleinen sääntö kirja, joka koskaan antaa meille kaikki vastaukset. Joten ota talutin pois. Lopeta toimivat kuin kaikki sanovat sinun pitäisi toimia, älä odota saada toivottuja tuloksia lukemisen jälkeen dating miten-kirjoja ja kuunnella vaan sisäistä ääntäsi ja katso mitä resonoi kanssasi. Kun kaikki muu epäonnistuu, katso Vihje # 1.