keskiviikko 2. joulukuuta 2009

Casual Coffee Päivämäärä

Pidän siitä, että naiset ovat röyhkeitä miehen kiinnostusta niihin. Heillä on taipumus olettaa, että juuri siksi hän on lähestynyt häntä, ja pyysi nähdä häntä, että hän haluaa sukupuoleen tai suhdetta. Tämän vuoksi naiset takaisin pois päältä, jos he ajattelevat mies pyytää niitä liian paljon liian nopeasti.

Olen myös todennut, että naiset ovat kuin mies on helppo ja rento aluksi, suunnitellaan mystiikkaa itsestään ja mitä hän kertoo. Ne ovat yleensä nauttia ei tiedä mitä tapahtuu seuraavaksi ja nauttimaan terveistä spontaanius, ja ne eivät myöskään kuin mies tulee liian vahva. Tätä ymmärrystä olen keksiä toimiva lähestymistapa, jossa käsitellään kaikkia edellä mainittuja asioita, ja on johtanut minua ottaa kirjaimellisesti yli 70% alkuperäisestä tavoitteesta saada naisten sopia saada yhdessä minun kanssani.

Tavatessani uuden naisen, ehdotan, että pidän häntä kiinnostavaa ja haluaisin tietää enemmän hänen ja oppia tuntemaan hänet paremmin ajan rento kahvia. Nyt tämä ei tarkoita, haluan sukupuoleen tai suhde, tai että olen epätoivoinen. Vaan välittää mielenkiintoa ja uteliaisuutta minua hänen. Myös En pyydä häntä dramaattista ja vakavaa illallinen ja elokuva, joka tarkoittaa "suhde-oriented" tyyppinen päivä, joka ei ole sitä, mitä haluan tai mitä haluat välittää.

Lähtökohtana on, että hän ei ole varma, mitä haluan vai Olen todella kiinnostunut hänen täysin vielä. Ja se välittää hänelle, että ehkä hän tarvitsee todistaa minulle, että hän ansaitsee minun lisää kiinnostusta. Tämä asettaa hänen todellakin hänen parhaat puolensa yrittää vaikutuksen minuun.

Muu osa tätä lähestymistapaa on, että hän ei ole varma, jos tämä menee. Casual kahvi päivä voi johtaa mihinkään, mikä on mielestäni yleensä kiihottaa naisia ja johtaa mahdollisuutta joidenkin spontaania toimintaa. Toinen tärkeä osa on tämän ajankohdan jälkeen on rento et pakko suudella häntä tai mitään jatkotoimia suunnitelmia, jos hän ei noudata, mitä etsit.

Viimeinen ja tärkein osa on, että te ja hänen voi rentoutua ja pitää hauskaa, ja ei tunnu sinun odotetaan tehdä tai olla mitään, et ole. Olen huomannut, että se voi luoda tällaista tunnetta helpottaa yleensä nopeuttaa asioiden välille, koska me molemmat tiedämme, että kukaan ei kysy muuta mitään ilman sitä muka sopiva hetki.

Kun taas kahvia "päivämäärä" Minusta se on erittäin palkitsevaa pidätellä toiveenne hänen ja keskittyä vain oppia tuntemaan hänet. Useimmissa tapauksissa hän ehdottaa jatkotoimia tai sopia nähdä taas. Ja tässä keskeinen näyttää olevan sopia ja ottaa hänet ylös hänen ennakot ja ehdotuksia.

Olen huomannut, että vaikka hän ilmaisi epäröimättä nähdä minua alussa, että yleensä sulaa pois, kun ehdotan vain satunnainen kahvia ja hänellä on mahdollisuus viettää aikaa minun kanssani. Naisen etu kasvaa yleensä hitaasti, kun taas kasvaa nopeammin kuin miehen. Ja paikannus itseäsi tällä tavalla voit viettää aikaa hänen kanssaan, ja voit kasvattaa häntä. Ja tämä vaikuttaa riippumatta siitä, onko hänellä on poikaystävä, aviomies tai "ei vain ole etsimässä suhteen juuri nyt."

Yhteenvetona sanon naisia, "Hei, se oli mahtavaa tavata. Näytät hyvin mielenkiintoinen, ja haluaisin tietää enemmän sinusta yli rento kahvia ensi tiistaina kello 6:00. Miten niin?" Sitten vain jäädä helppo ja rento ja antaa asioiden tapahtua omalla.

??????'??????

tiistai 1. joulukuuta 2009

Ja toinen asia ...

Se on uusin neuvonta villitys Amerikasta: istut suuri huone, jossa on paljon muita parit, ja kerro miehesi tai poikaystäväsi kaikista hänen ärsyttäviä tapojaan. Mikä voisi mahdollisesti mennä pieleen? Clare Dwyer Hogg sekä hänen haluttomia sulhanen tutkii

Se on yhdeksän on harmaa sunnuntaiaamuna, ja olen Kähärä tulee sikiöasennosta lattialla jyrkkä valkoista tilaa muutetaan rivitalo Bloomsbury, grimacing ja samalla yanking alas pukuni suojata oma ihmisarvonsa. "Nyt paikka hermojanne parisi rinnassa, toimeksiantojen Sophie Slade, psykologi ja suhde terapeutti.

Olen shuffle minun taka lähemmäksi Dan, mieheni-to-be, joka istuu seinää vasten, toinen jalka Bent ohjeiden mukaan. Jälkeen useita tökerö temppuja saan korvan vasten alueen rintaansa, että lähellä hänen sydäntään.

Se on päivä kaksi "Getting Love You Want" - uuvuttava seminaari viikonloppu parit - ja mukaan Slade, tämä on "tilalla käyttää", jonka avulla Dan ja minun "syventää ymmärrystä ja yhteyttä toisiinsa" .

Dan on kaukana innostuneita. "Tämä on kuin saada kasvissyöjä syödä lihaa", hän kuiskaa. "Turpa kiinni, minä sanon, suun litistynyt vastaan hänen edessä. "Olet tarkoitus saada minut tuntea olonsa turvalliseksi." Dan vastaa Purista minua - kovaa. Oletan, että hän on rekisteröinyt hänen tyytymättömyyttä, mutta - kun otetaan huomioon kaikki olemme oppineet tähän mennessä - se voisi olla tekniikka muistuttaa minua lapsuudestani kipua.

Valmiuksia selviytyä lapsuuden kipua, käy ilmi, on keskeinen "Getting Love You Want". Perustuva amerikkalainen self-help kirja samannimisessä Harville Hendrix, työpaja lupaa opettaa sinulle salaisuuksia onnellinen, onnistuneen suhteen on delving syvälle psyyke.

Oprah Winfrey on kuvattu Harville opetuksia kuin hänen "suuri hehkulamppujen hetken suhteita", ja angsty laulaja Alanis Morissette on lääkärin, too. Yli puoli miljoonaa amerikkalaista on ostanut kirjan (hetkellä kirjoittaa, se oli numero viisi Amazonin bestseller luettelo), ja tällä hetkellä 1900 terapeutit niissä jäsenvaltioissa, jotka käytännössä Hendrix teorioita, eli Imago hoitoa. Lyhyesti, Imago (sana Rhymes kanssa Chicago) väittää, että näemme suhteet linssin läpi lapsuuden. Tiedostamatta, haluamme kumppanimme täyttää puutteellisen lapsuuden tarpeet - tarve huomiota, ehkä, tai tietynlaisia henkistä tukea. Kun me tarvitsemme, ei toteudu, suhteet usein lopussa.

Kuulostaa varsin amerikkalainen, mutta taivaan tuuliin avioeroa hinnat tässä maassa (vuonna 2004 167000 parit Britanniassa päättää niiden avioliittojen - korkein vuodesta 1996), yhä useammat ihmiset kääntyvät hoito ja omatoimisuus käsikirjoja säästää niiden suhteet. On myös ollut leviämisen suhteen työpajoja. Näistä Imago, joka on ollut käynnissä kursseja Britanniassa vuodesta 1996, väittää yksi korkeimmista onnistumismahdollisuuksia.

Kun saavun ensimmäisenä päivänä, 13 parit - aina twentysomethings ja seventysomethings - ovat kyydissä tuolit, esitetty kaksi semi-piireissä. Edessä on Slade.

Pieni, puhtaan pukeutunut nainen, hän säteilee varmuutta jokaisesta huokosesta.

"Tämä viikonloppu voi olla terapeuttista, mutta se ei ole hoitoa," hän aloittaa. Flicking kautta minun työkirjan, en ole niin varma. "Re-kuvitellaan Your Partner", "Guided visualisointi", "vanhempi-lapsi-roolipelejä" - se kuulostaa psykoanalyysin minulle.

"Nyt," jatkaa Slade. "Mitä mieltä olet, kannattaako teidän suhteesta Juicy? Häh? " Eri hymyilemään hermostuneesti. Hymyilen myös, mutta yhtäkkiä tuntuu siveellisesti. En tiedä, mitä "mehukas" tarkoittaa, mutta se kuulostaa yksityisiä.

Kuitenkin, tämä sana murtaa jään vähän, ja Slade pyytää meitä, jos haluat jakaa, miksi olemme täällä. Yksi komea pari nurkassa, pitkä ja vaalea, kerro ryhmä ovat täällä hyödyntää parhaalla mahdollisella heidän suhteensa, he tekivät joitakin tutkimus Internetissä ja ajattelin niitä halua antaa Imago mennä.

Pari niiden varhaisessa fifties, Monica ja Jacques (ei niiden oikeilla nimillä), on tullut siksi, kahdeksan vuoden kuluttua, heidän suhteensa on hajoamaisillaan. "Vaimoni ja minä olimme menossa läpi todellinen helvettiä meidän avioliiton ja olivat partaalla jakamisen" Jacques sanoo. Nähtyäni Harville Hendrix on Oprah, he päättivät kokeilla seminaarin. Slade katselee ympärilleen enemmän, mutta me muut olemme hieman eläkkeelle, joten hän ottaa ohjakset uudelleen.

"Vuosien ajan terapeutti ennen kuin tiesin Imago, ajattelin oli hieno ja kaikki muu oli ongelmia", hän kertoo. "Tein paljon häpeää mieheni." (Myöhemmin hän kertoo minulle, että mukana jatkuvasti kritiikkiä ja "tekopyhä saarnaa".)

"Se on hyvin nöyräksi matkaa, ymmärtämättä, miten käyttäytyä," hän kertoo. Jälkeen hän ilmoitti, että meidän tulee ryhtyä "ohjattu meditaatio" löytää uudelleen lapsuuden haavoja. Valot hämärä, meille sanotaan sulkea silmiämme, ja hissi musiikkia taustalla. Slade ääni on rauhoittava.

"Kuvittele itsesi utanför lapsuudenkoti," hän intones. "Sinun tulee taloon ja istuvat pöydän edessä vanhemmillesi. Nyt kysyä heiltä kysymyksen ja kuunnella heidän vastausta. " Mielessäni, en istua keittiön pöydän minun lapsuudenkodissani, jalat eivät ulotu maahan. Kysyn edelleen välillä minun ja loihti-up vanhemmille. "Nyt pääsemme pöydästä ja lähteä ovesta kirjoitit," sanoo Slade. En juuri näin. Sitten puoli-auki yhtä silmää nähdä, jos kaikki muu on osallisena. Slade on käveleminen huone luovutetaan pois kudoksista, kuten ihmiset pyyhkiä kyyneleitä.

Se ei ole kaikki niin ahdistavia kuitenkin. "Dialoguing", jossa osallistujat pyrkivät yksilöimään, mikä ärsyttää niitä toisistaan, on tahattomasti hilpeä. Käytössä Slade ohjeita, Dan kerrotaan saattaa turhauttavaa käyttäytymistä minun "pöytään". Tämä tekee hänestä "Sender". Olen olevan "Receiver".

"Haluaisin varata ajan toiminnan muutos Pyydä vuoropuhelua turhautunut En tunne. Oletko käytettävissä? " Dan lukee kirjan, katsoi minua läpi kaventuneet kannet. "Olen käytettävissä nyt," luin takaisin sniggering on vähemmän kuin luonnontilassa sanamuotoa.

Dan on nyt "ilmaista turhautumista yhdellä lauseella". "Saan turhautunut, kun sanot tulet jotain ja sitten ei ole paikalla", hän kertoo minulle tunne. Nyt minun on "peili" sanansa.

Mitä kuulen teidän sanovan, että saat turhautunut, kun sanon minä tulen johonkin ja eivät saavu ajoissa, "Kerron hänelle. Lähettäjän tarkennetaan, niin olen peili hänen sanojaan vielä: "Olen istunnossa kun sanoitte, että en ole paikalla, olet pettynyt ja vihainen. Kun tämä tapahtuu, tarinan kerrot itse, että en ole koskaan tarkoitus tulla ja olla tärkeysjärjestykseen asioita edellä lupasin. " Vastaanotin pyytää sitten lähettäjä mitä he voivat tehdä poistaa turhautumista.

Jälkeen lähettäjän ja vastaanottajan vaihtaa paikkaa. Ihannetapauksessa tämä aiheuttaa "turvalliseen paikkaan", jossa ei ole syyttelyä, vain selitykset tunteita. Loppuun mennessä Dan, ja minusta tuntuu että olemme tehneet todellisen läpimurron. Vaikka hauskaa on ensimmäinen, "dialoguing" tekee ymmärsin syyllisyyttä, että minun laissez-faire-asenteen aika on laajempia seurauksia.

Muut osallistujat sanovat oli samanlainen kokemus.

"Löysin slangia vähän hankalaa, sanoo Monica. "Mutta en näe, miten voit kehittää oman tyylin. Se voi auttaa meitä kommunikoimaan vaikeista asioista ilman väitti.

Tietenkin dialoguing on kyse oppimisesta kuunnella - jonka kaikki tietävät on tärkeä - mutta se toimii, koska se antaa ihmisille hyvin selkeät ohjeet, joita on helppo seurata. Jos laitat ne käytännössä joka päivä, Slade sanoo, kuunnella kumppanin ja ymmärrystä häntä tulee toinen luonto.

Kuten kellon punkkien kohti 6pm sunnuntaina, hän kiteyttää sen, mitä olemme oppineet ja haluaa meille onnea. Todellinen testi alkaa seuraavana päivänä takaisin meidän normaalia elämää. Ryhmä, psyykeistämme poked ja henkisesti loppuun, istuvat samassa tuolit, joilla he istua varovasti päivää ennen. Mutta on eri tunne huoneessa. Tämä on ollut mahdollisuus jotkut pelastaa suhteensa. Ja vain osoittaa, miten vakavasti aion tunnustavat Dan tarpeisiin, olen kutsunut hänet ostamaan minulle katsella minun syntymäpäivä. Toivotaan hän peilejä, että pyynnön.

Telegraph.Co.Uk

Hvordan du relaterer seg til