perjantai 9. heinäkuuta 2010

Käytöstä "Action" lain Nähtävyys


"Älä anna luovan impulssin alkuperäisen aineen, ja sitten istua alas ja odottaa tuloksia, jos et, et koskaan saa niitä. Act Now".

Tämä viesti on noin toimimaan. Ovat avoinna vastaanottamaan mitä haluat ja kuvitella kohde toiveenne tulen teidän on olennainen osa prosessia lain vetovoima. (Lue viimeinen virka yleiskatsaus)

Jos kuitenkin kuvitella, esimerkiksi, teidän täydellinen päivä / perämies, mutta sitten istua kädet ja dona € ™ t edes puhua naisille ympärilläsi. Silloin mielikuva ei ole minkään arvoinen.

Toiminta on avain voivat vastaanottaa mitä haluat. Sano terveisiä kulkee hottie jotka katsoin sinua hymyillen voi vaikuttaa omaan vetovoima käytännössä.

Hän olisi voinut yksi â € ~ universeâ € ™ tuonut sinulle tai hän saattaa tuonut teille keskeinen oppimiskokemus avulla saat mitä haluat. Koska sinun ei ole toimintaa, voit saavuttaa teidän tulos saattaa viivästyä. Olet dona € ™ t tiedä â € "että teidän on tehtävä kaikki voit saavuttaa toiveenne. Te canâ € ™ t tiedä, miten teidän Tavoitteena on tuonut sinulle. Joten sinun on oltava valmis ryhtymään asianmukaisiin toimiin kunkin tilaisuuden kuin se syntyy.

"Et voi toimia aikaisemmin, ja on tärkeää selkeys henkistä näkemystä, että te erottaa menneisyyden mielessäsi.

Jos olet keskittynyt tavoite haluat saavuttaa ja pidät epäonnistumisista tai pahoittelee sitten lopetat virtaa luoksesi. Ainakin lopetat virtauksen mitä haluat päin. Negatiiviset ajatukset on sama vaikutus, että positiivinen ajatus on yleismaailmallisiin aine eli mitä kuva tuodaan youâ € | tai â € ~ mitä etsit niin on sinun findâ € ™.

Jos olet tyytymätön koko ajan ja mieti, miten pidät muussa naisten kanssa sitten ita € ™ s ei ole yllättävää, että tämä epäonnistuminen jatkuu. Menneet ovat kuitenkin menneitä. Se on mennyt ja ei voi koskaan palata (toistaa itseään on toinen tarina)

Viittaamalla ohi häiritä mielikuva ja energiaa olet luonut oman tavoitteen. Esimerkiksi, jos haluat hauska suhdetta, vaan pitää katseen on kamala suhteita teillä on ollut aiemmin sinun häiritsee nykyinen vuodelta kokemuksia.

"Et voi toimia tulevaisuudessa, tulevaisuus ei ole täällä vielä. Ja et voi kertoa, miten haluat toimia tulevaisuudessa menoja asti, että niiden on saapunut."

Tämä kehoitus on pitää sinut keskityttiin nykyisen â € "saavuttamiseen tavoitteesi hieman haaveillut siitä, mitä se olisi kuin kerran saavutetaan.

Jos olet kuvitella mikä täydellinen päivä on kuin, suunnittelu kommentteja, sinun liikkuu, mitä syöt jne., niin olet daydreaming eikä keskittyä nykyinen tilanne. Yritetään suunnitella aina pieniä yksityiskohtia tulevaisuudessa, voi estää tehokkuuden teidän toimia NYT. Joten käsitellä myöhemmin, kun se saa harhaoppi, kunnes sitten keskittyä siihen, mitä sinun pitää tehdä nyt siirtyä eteenpäin ja tehdä sen.

"Ei joka päivä, kaikki mitä voi tehdä, että päivä"

Kuitenkin ...

"Et ole sen ylitöistä, eikä kiire sokeasti osaksi liiketoimintaa pyritään tekemään mahdollisimman monia asioita mahdollisimman nopeasti."

Everyday on tarkoituksenmukaista, että te ryhdytte, kun saavutat tavoitteen. Jos tarvitset töitä itsensä parantaminen, opetella flirttailla oikein jne. tee se. Kuitenkin dona € ™ t liikaa. Dona € ™ t yrittää oppia viikon verran taitoa päivä â € "sinun tulee ruosteinen kaikessa olette learnâ € ™ t joten se turha, koska te canâ € ™ t soveltavat sitä. Tehkää kunakin päivänä, samoin kuin voit. Jos oppii vain yksi asia päivässä, niin oppii sitä ja ei muuta.

Seuraavana päivänä voit siirtyä seuraavaan asia oppia. Toisin sanoen, sinun täytyy oppia kärsivällisyyttä. Joskus mitä haluat tulee teille aika nopeasti. Jos kuitenkin haluat jotain suurta niin se todennäköisesti kestää jonkin aikaa.

Voi kohdata jokaisen päivän paras jalka eteenpäin, antaa mennä niin menneisyydessä ja tulevaisuudessa, niin te kanisteri focus kaikki ponnistelut on nykyisyys on absolute varma way ja menestystä.

On vain yksi asia sanoa, "Kaikki on joko onnistuneen päivän tai päivän vika ja se on onnistunut päiviä, jotka saavat sinulle mitä haluat. If jokapäiväistä on vika, ei voi koskaan saada rikas, mutta jos päivä on menestys, et voi epäonnistua rikastua. "

Sovelletaan dating ja suhteet, Everyday opit vastakkaista sukupuolta, parantaa sosiaalisia taitoja jne. Periaatteessa jokapäiväinen te ryhdytte kohti tavoite on â € ~ onnistunut Daya € ™. Jokainen päivä olet dona € ™ t tehdä tämän, on epäonnistunut. Saavuttaa tavoitteesi mahdollisimman nopeasti, tästä seuraa, että useamman päivän onnistuneesti eteenpäin, nopeammin onnistutte.

Yksinkertaisesti, kun päätetään teidän dating ja suhde maalia vain siirtyä eteenpäin, unohdetaan menneisyys ja tulevaisuus â € "vain keskittyä siihen, mitä sinun pitää tehdä heti ja tehdä se parhaan kykysi mukaan. Tämä käyttäytyminen onnistunut yksilö.

Online Dating mit einem virtuellen Verbindungen