lauantai 29. lokakuuta 2011

Tunne-Trigger


Kendinizi saygı


maanantai 24. lokakuuta 2011

8 erilaista naisten tulee välttää Dating


On olemassa naisia ​​että mies tulisi välttää dating. Tässä ovat oireita varoa:

1). Liian feministi. Tämän tyyppinen nainen, ja uskoo, oletetaan, että ihminen on syy kaikkeen kipua ja kärsimystä yhteiskunnassa. Se oli hänen vahva usko siihen, että naiset ovat paljon fiksumpia kuin miehet ja pystyvät tekemään asioita "oikein".

Miehet eivät halua viettää aikaa Tämäntyyppiset naisten Kaikki mitä teet on aina negatiivinen heille. Niitä ei voi koskaan olla onnellinen mies.

2). Material Girl. Se on pian rahaa! Tämäntyyppiset naiset ovat "high maintenance". Eivät ole vain odottaa, mutta usein vaativat, että pitäisi rahoittaa hänen koko elämänsä ylellisyyttä. Hänelle ihminen on velvollinen maksamaan illallisia, juomia, matkoja, koruja, kukkia, jne., kun he ehdottomasti tuntea halu kostaa tai syyllisyyttä.

Yksinkertaisesti sanottuna, hän on prostituoitu valepuvussa. Hän on ahne henkilö, jolla ei ole käsitystä muiden ihmisten tunteista ja sen ainoa etu on saada aikaan ja mitä hän haluaa. Älä koskaan mene lankaan, jotkut näyttävät olevan ensimmäinen todella mukavaa, kunnes he tietävät, että tehkää jotain niille. Hän alkaa pyytää aineellisiin asioihin!

3). Toivoton romantikko. Nämä naiset elä täydellisessä maailmassa rakkausromaanit, jossa rakkaus ja suhteet ovat täydellisiä ja hänen yö loistava panssari tulee aina ja ainaisen.
Aina ollut hemmoteltu hänen ja "prinsessa" sekä ajatus siitä mikä on todellista elämää. Odottavat mies hoitaa häntä jatkuvasti ja että kaikki hänen toiveensa on, jos ei, se voi osoittautua silta huutaen.

4). Vihainen tyttö. Samanlaisia ​​feministi, hän todella vihaa miehiä. He usein tarkkailen ihmisiä pitkä lista kaikista kirjanpidon vääryyttä ja loukkauksia jokaiselle ihmiselle, jotta yhteinen suhde. Hänelle, kaikki ihmiset ovat "kananlihalle", "siat". ja nykimistä. Nämä naiset ovat kiehuvaa vihainen mies, joka voi räjähtää milloin tahansa.

5). Epävarma Miss näyttää hyvin miellyttävä, rakastava ja majoituksen ensimmäisen hoidon aikana miehen hyvin. Myöhemmin, kun kaikki hänen sisimmän epävarmuuden tunteita pintaan, se voi olla epämiellyttävä soittaa mies, joka juontaa juurensa ainakin kymmenen kertaa päivässä kysymällä, missä olet, tai että vain jäänyt hänen äänensä.

Tämä nainen vaatii usein ja jatkuvan vakuutuksen siitä, että rakastat häntä ja löytää hänet houkuttelevia Epävarmuuden takia, jatkuvasti huolissaan hiukset, meikki, vaatteet jne. Hän voi olla takertuva ja tarvitsee jatkuvaa huomiota, ja kehottaa sinua murehtia ajatuksesi että se tulee pian lähteä, jos löydät jonkun paremman.

Ki veszi fel a Tab?