lauantai 23. tammikuuta 2010

Michelle Obama's Treffit Vinkkejä


By George Stephanopoulos

Michelle Obama näkyy kannessa Glamour-lehden ensi kuun-Kyllä, oikeassa yhdessä "39 Cutest Holiday asut" ja "7 Reasons Pojat Love You Just the Way You Are" - ja hän tarjoaa Glamour lukijoiden neuvoja siitä, miten valita mies. Hänen bottom line? Älä tyydy söpö.

"Cute hyvä. Mutta kiva kestää vain niin kauan, ja sitten se, kuka olet ihmisenä? Älä katso bankbook tai otsikko. Katsokaa ytimessä. Katsokaa sielu ... Kun olet vuodelta mies, sinun tulee aina hyvälle tuulelle, "First Lady sanoo. "Sinun ei pitäisi olla suhde jonkun kanssa, joka ei tee sinusta täysin tyytyväinen ja tehdä sinusta tuntuu kokonaisuutena."

Se on ensimmäinen kerta lehden 70 vuotta historian ensimmäinen nainen on ilmestynyt kansi. Mrs Obama valittiin erityistä tunnustusta hänen sitoutumisestaan mentorointi seuraavan sukupolven osana Glamour vuosittain "Women of the Year"-palkintoja.

Hänen haastattelussa rouva Obama puhuu tärkeää ohjauksen ja löytää omat ohjaajat: "Kun olin nuori asianajaja, oli muita naisia ja miehiä on yritys, joka otti minut heidän siiven. Etsiä niitä ohjaajia, koska joskus ohjaajat eivät löytää - joskus etsiä niitä pois. Usein he imarreltu ja iloinen auttamaan. "

Hän lisää, että hän on oppinut joitakin arvokkaita kokemuksia miespuolisiin ohjaajat, sekä naisehdokkaiden. "Olen aina yrittänyt laittaa lapseni ensimmäinen, ja sitten ... itseni todella lähellä toinen, toisin kuin viides tai seitsemäs. Yksi asia, että olen oppinut Mies roolimalleja on, että he eivät epäröi sijoittaa itse. "


perjantai 22. tammikuuta 2010

Fast track to love?


Seuraava kerta, kun joku antaa signaalin liikenteessä, se ei ehkä ilmoittaa käännytään oikealle. Tai kutsua sinut rotu. Tai jopa ilmaista Road Rage.

Se voisi olla alku jotain romanttista.

Moottoritie on tullut seuraava pysähdyspaikka Internet Dating Scene. Ilmainen sivusto, Flirtingintraffic.com, debytoi kuusi kuukautta sitten keinona yhdistää ihmisiä kiinni toistensa silmin, kun taas ohi.

"Koukku on, että joku voi tavata eikä koskaan näe sinua enää, kun valo muuttuu", sanoo Jennifer Litz, 24, San Antonio. Blogger, Litz valittiin viime kuussa sadoista ehdokkaista on sivuston flirttailu asiantuntija.

Sivuston kävijät voivat suorittaa verkossa elämäkerta ja lataa pää ammuttu. He saavat flirttailu tunnus, joka voidaan tulostaa soikea puskuritarraan. Kuljettajat voivat flirttailla takaa pyörän tai viedä sitä eteenpäin muistiinpano alas tunnus ja tutustumisen verkossa.

Jotkut ihmiset nurina on käsite, nähdä flirttailu kuin yksi ajo häiriötekijä on luettelo, joka sisältää jutteleminen on matkapuhelin, TV: n katselun, sovelletaan meikki ja syö. Ja lainvalvontaviranomaisten sanoa, että se voi houkutella joku vaarallista.

Mutta Litz sanoi flirttailu voi olla hiuksenhieno - "Älä sulje ulos ikkunasta ja aalto" - ja suhteellisen turvallista, koska ihmiset aluksi ilmoittaa sivuilla eikä henkilökohtaista sähköpostia. Sivustolla oli yli 1 miljoonaa kävijää kesäkuussa ja on vetänyt vuonna 7500 jäseniä valtakunnallinen.

Kosinta takaa pyörän auttaa ihmisiä tuultaa ehdokkaiden tavalla, että monet sivustot eivät Litz sanoi.

Ihmiset voivat kertoa heti, onko heidän mielestään "kipinä" monet pitävät olennaista suhdetta, hän sanoi. Lähestymistapa on tehokkaampi ja realistinen kuin kahlaamaan läpi vanhoja valokuvia jotkut viesti dating sivustoja tai yrittää tehdä keskusteluun baarissa.

Tarroja, että flirttailee käyttö tunnus maksaa 4,99 dollaria, vaikka säästäväinen ihmiset voivat tulostaa oman mustana ja valkoisena tarraetikettien, sanoi Ilyse Shapiro, sivuston tiedottaja on Wynnewood, Pa

Sivuston perustajat ovat miettiä tarjoavat sateenkaaren puskuritarraan ja homot. Se voisi olla timesaver ihmisiä kuin yksi Fort Worth, Texas, nainen, 24, joka on rekisteröity sivusto etsiä muita naisia.

Jotkut romanssi turvapaikanhakijat haluavat flirttailla liikenteessä ilman sivustolla välikätenä.

Kuukausi sitten, Angela Clements painetut kortit hänen ensimmäinen nimensä, hänen puhelinnumero ja kuva nousi vaaleanpunaisella painettuna. Hän on antanut korttia noin kymmenkunta miestä.

"It's all about multitasking, sanoi Clements, 35, johdon assistentti, joka toimii televiestinnän. "I luku tämä käyttämällä your time."

Loppujen lopuksi keskimääräinen henkilö Dallas-Fort Worth on juuttunut liikenteessä noin 60 tuntia vuodessa - maan kuudenneksi huonoin ruuhkissa mukaan Texas Transportation Institute.

Clements sanoi hänelle suoraan lähestymistapa on miellyttävä päivämäärät.

Mutta jotkut kaverit virheellisesti kuva, "Fast Car, nopea tyttö", kun he paikalla hänen hopea Pontiac G6 ja kattoluukku.

Jotkut ihmiset ovat unnerved in-liikenteen tunnustelut, joukossa Matt Hurd, 31, vesi / lämmitys / ilmastointi asiantuntija.

Vaikka hänen trukin kuutioina, hän huomasi nainen häntä hänen puoli taustapeili.

"En voi nähdä hänen suunsa liikkuu, ja juuri hän oli cussing aluksi", hän sanoi. "Ajoin nopeasti ja siirtää hänet, mutta hän weaved ja pois autojen päästä minua. Hän ratsasti minun puskurin, sitten vedetään ylös ja pysyneet minulle. Minun oli käytävä läpi, ja sitten hän puhelimen signaali."

Hän veti yli, ja hän antoi hänelle kortin, jossa lukee "Wanna Be Friends?" ja hänen nimi ja puhelinnumero.

Hurd sanoi mieluummin vähemmän aggressiivisia naisia.

"Se huolissaan minusta", hän sanoi. "Ajattelin, että ehkä hän halusi houkutella minua hänen Lair, joten hän ja hänen miehensä voisi tappaa minut."

Hyvä pointti, sanoi Tommy Williams, poliisin päällikkönä Kennedale, Texasissa.

Flirt ehkä herra tai neiti Oikea - tai Stalker tai vielä pahempaa, hän sanoi.

Clements sanoi hän vaatii kokouksessa mies julkisella paikalla. Hän ei jaa hänen kortteja pimeässä. Ja hän lyönyt jarrut pohjaan, kuvaannollisesti, kun 20-jotain halusi tavata häntä hotellissa aikaa 230: olen

Joskus hänen näkymät ovat ymmällään.

"Yksi kaveri juuri Vaikka yritin sanoa hänelle, että hän oli litteä rengas", hän sanoi.

Mutta Litz sanoi epäselvyydet selvittää, koska sana pääsee ulos.

"Jos haluat henkilön näyttää ja tuoneet tämän ensimmäisen silmät ja ne eivät ole pyrkineet tie-raivoa sinulle, ehkä toisessa valossa voi pitää silmät ja katso, voitko saada jonkinlaista pilailu menee ilman kaatuu "Litz sanoi.

"Jos et voi tehdä niin, että tietää hyvää tulevaa viestintää."

Terry Lee Goodrich, McClatchy News Service

Are Men "Animals"?


torstai 21. tammikuuta 2010

Väärässä paikassa, tai oikeilla paikoillaan, uusi Tribune vuodelta henkilökunta pyrkimys löytää Mr. / Ms. Oikea


Paikallisia, yhden ja etsivät rakkautta: Meet Tribune Dating Team.

Aikana seuraavien kuukausien Tribune aikoo raportoida siitä hyvästä, suuri ja toisinaan lohduttomia kokemuksia seuraavista Great Falls singleä. Matkan varrella Tutustumme eri vuodelta kysymyksiä, muun muassa vuodelta maailman teknologian, Malmström Air Force Base vaikutus paikalliseen Dating Scene, pitkän matkan vuodelta enemmän.
Tribune teki tämän kerran aikaisemmin, ja vaikka se ei aina Lämpimin terveisin, kolme neljästä singleä päätyi onnekas rakkaudessa - toivottavasti aina laji.
Lisää