lauantai 23. tammikuuta 2010

Michelle Obama's Treffit Vinkkejä


By George Stephanopoulos

Michelle Obama näkyy kannessa Glamour-lehden ensi kuun-Kyllä, oikeassa yhdessä "39 Cutest Holiday asut" ja "7 Reasons Pojat Love You Just the Way You Are" - ja hän tarjoaa Glamour lukijoiden neuvoja siitä, miten valita mies. Hänen bottom line? Älä tyydy söpö.

"Cute hyvä. Mutta kiva kestää vain niin kauan, ja sitten se, kuka olet ihmisenä? Älä katso bankbook tai otsikko. Katsokaa ytimessä. Katsokaa sielu ... Kun olet vuodelta mies, sinun tulee aina hyvälle tuulelle, "First Lady sanoo. "Sinun ei pitäisi olla suhde jonkun kanssa, joka ei tee sinusta täysin tyytyväinen ja tehdä sinusta tuntuu kokonaisuutena."

Se on ensimmäinen kerta lehden 70 vuotta historian ensimmäinen nainen on ilmestynyt kansi. Mrs Obama valittiin erityistä tunnustusta hänen sitoutumisestaan mentorointi seuraavan sukupolven osana Glamour vuosittain "Women of the Year"-palkintoja.

Hänen haastattelussa rouva Obama puhuu tärkeää ohjauksen ja löytää omat ohjaajat: "Kun olin nuori asianajaja, oli muita naisia ja miehiä on yritys, joka otti minut heidän siiven. Etsiä niitä ohjaajia, koska joskus ohjaajat eivät löytää - joskus etsiä niitä pois. Usein he imarreltu ja iloinen auttamaan. "

Hän lisää, että hän on oppinut joitakin arvokkaita kokemuksia miespuolisiin ohjaajat, sekä naisehdokkaiden. "Olen aina yrittänyt laittaa lapseni ensimmäinen, ja sitten ... itseni todella lähellä toinen, toisin kuin viides tai seitsemäs. Yksi asia, että olen oppinut Mies roolimalleja on, että he eivät epäröi sijoittaa itse. "