maanantai 14. marraskuuta 2011

Tärkeää Muistettavaa ennen Your Big Date


Onko sinulla edeltävältä ajalta tarkistuslista?

Tämä on yksinkertainen lista asioista sinun ei tarvitse tehdä ennen kuin käynnissä tärkeä päivämäärä.

Se sisältää asioita itsestäsi - esimerkiksi hampaiden harjauksen, suihkussa käyminen, ehkä saada hiukset leikattiin, leikkaa kynnet, jne.

Se sisältää myös asioita kotiin - kuten siivous kylpyhuone, pesu ruokia, imurointi matto, joka varmistaa jääkaappi on varastoitu asioita juoda ja rouskuttaa jne.

Ja sinun pitäisi lisätä muita sekalaisia ​​kohteita - kuten pesu auton, saada rahaa pankkiin, tehdä jne.

On erityisen tärkeää, että liität mukaan kohteet edeltävältä ajalta tarkistuslista, jotka ovat tärkeitä mutta et apt unohtaa - tekee varmasti on tankki täynnä kaasua, saattaa koko rulla vessapaperia kylpyhuoneessa, laittaa oman suosikki Köln, jne. Whatever. Lista vaihtelee henkilöstä toiseen.

Vaikka ajattelisit on hyvin vähän mahdollisuuksia mitään tavallisuudesta poikkeavaa tapahtuu tämän nimenomaisen päivämäärän, sinun pitäisi aina suunnitella, että se. Ole aina valmis.

Vaikka et pitäisi tavata hänet jonnekin, sinun pitäisi suunnitella, että sinä ja hän päätteeksi autossa jossain vaiheessa, ja prep sen mukaisesti.

Vaikka ajattelisit on hyvin vähän mahdollisuuksia teidän kahden tulossa takaisin paikalleen, sinulla pitäisi olla paikka tahraton ja Kaikelle on paikkansa vain siinä tapauksessa.

Vaikka ajattelisit olemassa hyvin vähän mitään mahdollisuutta mihinkään "seksuaalinen" tapahtuu, sinun pitäisi suunnitella, että se, ja on asianmukaista suojaa, lube, ruoskat, kanoja, tai mitä tahansa muita kummajainen juttuja satut olemaan kiinnostunut käytettävissä.

Ottaa tämä yksinkertainen tarkistuslista, joka kasvaa ja kasvaa, kun päivä enemmän ja enemmän, tekee elämästäsi niin paljon yksinkertaisempaa ja teidän päivä niin paljon vähemmän stressaavaa.

Et matkalla ulos ovesta, myöhässä hakemaan hänet - kuten tavallista - kun tajuaa, että on likaisia ​​astioita kaikkialla, roskat on täynnä, sinulla ei ole viiniä, tarvitset kaasua, ja joudut pysähtyä pankkiin saada rahaa. (Niin, ja muuten, että erityisesti ATM ei tietenkään toimivan.) Sitten kun saavut 45 minuuttia myöhässä, päivämäärä on jo harmitti, ja olet stressaantunut, hikoilu, ja haisee bensiini.

Onko tämä skenaario äänen tutulta?

Aloita kehität edeltävältä ajalta tarkistuslista nyt ja tee päivämäärät iloisen, stressittömän, ja hauskoja kokemuksia Heidän pitäisi olla.


Flirttailu Signs


Jos luulet, että naiset eivät flirttailla, olet väärässä. Jotkut naiset eivät sitä huvikseen. Muut tekevät sitä rakkaudesta, ja jotkut naiset tehdä sitä, koska heillä on tavoite. Tietenkin voisimme sanoa samaa myös miehille. On ihmisiä, jotka eivät pysähdy flirttailu ja siinä määrin, että tämä osoittautuu elämäntapa heille.

Tietenkin muitakin ihmisiä, jotka etsivät Flirtti on aina tietoinen tästä, koska suuri osa heistä voisi tulla heidän kumppaneilleen. Mutta jotta tämä voisi tapahtua, Täytyy ensin oppia tuntemaan merkkejä vastakkaisen sukupuolen antaa. Joskus ne ovat vääriä, mutta useimmiten ne ovat takuuta ainakin julisti sympatiaa teitä kohtaan, ja miksi ei jostain vakavammasta.

Hän on jatkuvasti hymyilee sinulle

Jos huomaat, että tyttö syttyy ja alkaa hymyillen aina, hän näkee sinut. Tämä tarkoittaa, että hän on varmasti kiinnostunut olet. Edellyttäen, että hän usein antaa sinulle laaja, pitkä ja hilpeä hymyilee. Tämä tarkoittaa, että hän ehdottomasti etsii flirttailla kanssasi. Ja tässä tapauksessa sinun pitäisi vastata samalla. Return hymynsä, jos hän kiinnostaa sinua. Hän haluaa, että annat hänelle merkki.

Huulet liike

Hoida huuliaan liikkeitä. Monet naiset flirttailla tarkoituksella tai ei useimmiten hänen huulensa. Jos hän tietää, että etsit häntä ja hän alkaa väitetään vaistomaisesti: pelata olki, laittaa sormensa niitä, nuolla heitä, matkia suudella, jotta ne jäykkä, laittaa hitaasti ja intohimoisesti huulipunaa tai kiilto. Voisit olla varma, että hän on flirttailee sinulle. Mitä pitäisi tehdä, on vain otettava peliin, kun heti vastata hänen hymyillen tai provosoivia näyttää.

Hän kopioi käyttäytyminen

Nuoremmat tytöt usein alkaa käyttää miehen liikkeitä ja grimaces, kun he ovat innokkaita häntä. Joskus he jopa yrittävät matkia häntä. Jos hän matkii tekosi, kehon liikkeitä, teidän eleet ja jäljittelee, joita käytät. Tämä tarkoittaa, että hän varmasti tuntee sympatiaa sinua ja hän ajattelee, että tämä voisi olla tapa saada lähemmäksi sinua. Sinun pitäisi yrittää käyttäytyä samalla tavalla kuin jos näet mitään epätavallista. Jatka keskustelua hieman hauska tapa ja luontevaa.

Hän etsii sinua jatkuvasti etsiä

Jos mielessä, kun molemmat ovat huoneen, että hän pyrkii jatkuvasti oman näyttää, ikään kuin hän ei voinut lopettaa watching you. Hän katselee herkeämättä sinua ja hän haluaa yhteyttä. Hän iskee silmää kun puhut ja hän katsoo sinua herättävä tavalla. Hän leikkii hänen kulmakarvansa kääntämällä ne ylösalaisin. Voit olla varma, että hän ei ole vain kiinnostunut sinusta, mutta hän on todella pään yli korvien sinulle. Jos pidät häntä ja jos haluat jatkaa suhteita tähän suuntaan, älä välttää hän näyttää. Vastata hänen samalla tavalla.

Hän tuntuu vaistomaisesti laittaa rintaansa eteenpäin

Monet naiset käyttävät tätä hankala ase houkuttelemiseksi miesten huomion. He tietävät hyvin, että tämä on yksi kaikkein tehokkaimpia aseita ja he eivät edes epäröi käyttää sitä, koska 99% tapauksista Tämä takaa menestyksen. Jos taas etsit häntä hän alkaa vaistomaisesti pisti rintojen eteen tai hän taipuu tapa tehdä se näkyväksi sinulle. Tämä tarkoittaa, että hän varmasti on alkanut käyttää raskasta tykistöä ja hän haluaa flirttailla kanssasi. Sinun ei pitäisi alkaa tarkastella hänen rintojaan, vaikka useimmat ihmiset tekevät sen ilman edes ajatella sitä. Haluatko silti olla erilainen kuin muut ja yllättää hänet käyttäytymistäsi. Tämä tekee hänet vieläkin kiehtoo sinua ja voisi tehdä hänen vieläkin rohkeammin hänelle viestintää kanssasi.

Hän tekee hänen ruumiinsa alasti vaistomaisesti

Jotkut tytöt käyttävät hieman hävyn kehon houkutellakseen miesten huomion. Tämä tapahtuu yleisimmin kun he haluavat toimia nopeasti ja aggressiivisesti. Hän voisi nojata päin kuin jos hän tekee tämän hyvin vaistonvaraisesti, ja tekemällä näin hän voisi avata hänen pääntie. Hän voisi Meiltä olkahihnat hänen pukeutua lankeamaan maahan jopa huomaamatta tätä. Hän voisi nakata syrjään hiukset tavalla, jotta hän voisi avata hänen kaulaansa ja hänet pääntie oman ilmeen. Hän voisi cross jalkansa eteensä tai hieman avata, jotta sinä katsot häntä. Yleensä vaihtoehdot ovat niin paljon ja kaikki niistä ovat riittävän mausteinen ja haastava. Älä aloita katsoa alasti osa hänen ruumiistaan, vaikka tämä voisi olla vaikea tehtävä. Hymyillä hänelle hieman ja näyttää hänelle ulkoasua silmäsi, että ymmärrät hänen merkki.

Hän etsii mahdollisuutta koskettaa sinua

Jotkut naiset ja nuoret tytöt lyhentää etäisyyttä yrittämällä olla lähempänä kuin tavallisesti sinulle. Lisäksi he käyttävät jokainen mahdollisuus koskettaa sinua ja tuntea ihosi ja kehon. Tällainen kosketus voi koskettaa kättäsi, halailu, kun tervehdys teille, kaatopaikalle sinua olalle jne. Hän koskettaa itseään, hänen hiuksensa, hänen vaatteensa ja jalokiviä hän pukeutuu. Jokainen näistä tapahtumista on merkki siitä, että hän ehdottomasti etsii lähemmäksi yhteyttä ja tämä ei ole sattumaa. Älä vetää takaisin, näytä hänelle, että tämä on miellyttävä sinulle ja tämä voisi olla tapa teille molemmille tulla jotain enemmän kuin läheisiä ystäviä.

Jatkuvasti etsivät huomiota

Aina kun olet yksi ja sama paikka hän yrittää houkutella teidän huomiota millään tavalla. Esimerkiksi kun olet yhteen yrityksen, hän teeskentelee olevansa puhua kaikille, mutta hän näyttää vain sinua. Tämä on merkki siitä, että hän tuntee myötätuntoa sinua tai hän jopa ihailee sinua jotain olet saavuttanut tai pystyt tekemään. Tämä on merkki siitä, että kaikki hänen huomionsa keskittyy käsillä. Älä pelkää tilannetta ja hymyillä jälkeenpäin voisitte vastata hänen, mutta ei missään tapauksessa jätä häntä sanoen hengaile ilmassa. Koska hän tuntuisi hyvin epämiellyttävää, jos et maksa tarpeeksi huomiota hänelle.

Aina kun kohtaat hän alkaa ensin puhua sinulle

Hän menee suoraan juuri kun hän näkee sinut. Hän pysähtyy kaikki muu keskustelu alkoi ja alkaa heti sinuun yhteyttä ja juttelemassa. Hän aina istuu ympärillänne ja yrittää tulla osa keskusteluissa olet mukana sisään Sinun pitäisi näyttää hänelle, että hänen huomionsa on erittäin miellyttävä sinulle ja jatka puhu hänelle.

Hän leikittelee sanoja käytetään keskusteluun

Monet naiset yrittävät houkutella mies eteensä käyttämällä moniselitteisiä lausuntoja. He usein myös silloin, kun he haluavat tehdä vakavan tilanteen entistä hauskempi ja he yrittävät myös lisätä seksuaalista vitsi. Yleensä tämä tapahtuu aikana keskustelusi, hän lisää seksuaalista yhteydessä ja kääntyy keskustelun sellaiseen suuntaan. Voit olla varma, että hän ei tee sitä sattumalta, hän ilmeisesti on jotain mielessä. Varsinkin jos hän yhdistää tämän haasteellisempi käyttäytyminen tai viettelevä näyttää. Voisit olla varma, että hän haluaa sinua. Pelaa hänen peli seuraavat hänen sääntöjä äläkä laita kannustaa tapahtumiin. Epäselvä, leikkisä ja alkuperäinen menemättä enemmän "kova" aalto. Tämä on tapa pitää hänen huomiota ja te molemmat voivat ota itsellesi. Tietenkin sinun pitäisi olla valmis nopeampaa kehittämistä asioita, liian.

Nämä ovat kymmenen eniten yhteistä rakkauden merkkejä siitä, että nuori tyttö tai naista etsii yhteyttä ja että tämä Yhteystiedot ehdottomasti pitäisi olla vain ystävyyttä. Katso aina tällaisia ​​merkkejä ja vastaa niihin. Vaikka ei ole mitään enemmän kuin vain flirttailla. Tämä voisi tuoda sinulle iloa ja tyytyväisyyttä sekä sinulle ja tytön, jonka kanssa pelaat. Sitä paitsi koskaan ei tiedä milloin saat oikealle henkilölle. Katsovat, että elämä on täynnä mukavia yllätyksiä ja he piileksivät kaikkialla.?