maanantai 14. marraskuuta 2011

Tärkeää Muistettavaa ennen Your Big Date


Onko sinulla edeltävältä ajalta tarkistuslista?

Tämä on yksinkertainen lista asioista sinun ei tarvitse tehdä ennen kuin käynnissä tärkeä päivämäärä.

Se sisältää asioita itsestäsi - esimerkiksi hampaiden harjauksen, suihkussa käyminen, ehkä saada hiukset leikattiin, leikkaa kynnet, jne.

Se sisältää myös asioita kotiin - kuten siivous kylpyhuone, pesu ruokia, imurointi matto, joka varmistaa jääkaappi on varastoitu asioita juoda ja rouskuttaa jne.

Ja sinun pitäisi lisätä muita sekalaisia ​​kohteita - kuten pesu auton, saada rahaa pankkiin, tehdä jne.

On erityisen tärkeää, että liität mukaan kohteet edeltävältä ajalta tarkistuslista, jotka ovat tärkeitä mutta et apt unohtaa - tekee varmasti on tankki täynnä kaasua, saattaa koko rulla vessapaperia kylpyhuoneessa, laittaa oman suosikki Köln, jne. Whatever. Lista vaihtelee henkilöstä toiseen.

Vaikka ajattelisit on hyvin vähän mahdollisuuksia mitään tavallisuudesta poikkeavaa tapahtuu tämän nimenomaisen päivämäärän, sinun pitäisi aina suunnitella, että se. Ole aina valmis.

Vaikka et pitäisi tavata hänet jonnekin, sinun pitäisi suunnitella, että sinä ja hän päätteeksi autossa jossain vaiheessa, ja prep sen mukaisesti.

Vaikka ajattelisit on hyvin vähän mahdollisuuksia teidän kahden tulossa takaisin paikalleen, sinulla pitäisi olla paikka tahraton ja Kaikelle on paikkansa vain siinä tapauksessa.

Vaikka ajattelisit olemassa hyvin vähän mitään mahdollisuutta mihinkään "seksuaalinen" tapahtuu, sinun pitäisi suunnitella, että se, ja on asianmukaista suojaa, lube, ruoskat, kanoja, tai mitä tahansa muita kummajainen juttuja satut olemaan kiinnostunut käytettävissä.

Ottaa tämä yksinkertainen tarkistuslista, joka kasvaa ja kasvaa, kun päivä enemmän ja enemmän, tekee elämästäsi niin paljon yksinkertaisempaa ja teidän päivä niin paljon vähemmän stressaavaa.

Et matkalla ulos ovesta, myöhässä hakemaan hänet - kuten tavallista - kun tajuaa, että on likaisia ​​astioita kaikkialla, roskat on täynnä, sinulla ei ole viiniä, tarvitset kaasua, ja joudut pysähtyä pankkiin saada rahaa. (Niin, ja muuten, että erityisesti ATM ei tietenkään toimivan.) Sitten kun saavut 45 minuuttia myöhässä, päivämäärä on jo harmitti, ja olet stressaantunut, hikoilu, ja haisee bensiini.

Onko tämä skenaario äänen tutulta?

Aloita kehität edeltävältä ajalta tarkistuslista nyt ja tee päivämäärät iloisen, stressittömän, ja hauskoja kokemuksia Heidän pitäisi olla.