lauantai 8. toukokuuta 2010

Online Dating Historia ja tyyppisiä sivustoja


Online dating palvelut ja suhde Websites
Kotisivut on edennyt pitkälle, siitä esiliina valvottuja tapaamisia alussa 15. vuosisadan nykypäivän internet häät. Kehitys Nettitreffien on morphed uusi tapa sovittaa yksittäisten etsivät rakkautta. Ennen vanhaan, perheet liittyä ja kasvaa vahvasti, ja avioliitto poikia ja tyttäriä. Internet Dating leviää tämä suuntaus pois ja sekoitetaan suosittu tasaisemmin. Internet tekee voittoa kanssa tulo online dating Internet dating alkoi uutisryhmissä, kuten soc.singles tavalla ennen selaimet, pikaviestimien sosiaalisen verkottumisen sivustot, online dating sivustoja, tai jopa WWW syntyi. Itse Jupiter Research ennustaa, että 516 miljoonaa dollaria tullaan käyttämään online dating sites vuonna 2005, ja tämä määrä nousee 623 miljoonaa dollaria vuoteen 2008 mennessä. Toinen tutkimusyhtiö, arviolta 214 miljoonaa dollaria käytettiin online Personals ensimmäisellä puoliskolla 2003, kun 121 miljoonaa dollaria vuonna 2002.
Lue lisää

Website wedstrijden pati�nten met geestelijke gezondheidszorg profs


torstai 6. toukokuuta 2010

Eri Dating Tyylit johtuen eri ajatukset ja käyttö


Oletko kuullut, että miehet tai naiset ovat peräisin eri planeettoja? Se on totta. Ei kirjaimellisesti, mutta se on totta. Naiset reagoivat eri tavalla, halu toisin ja toimia tavoilla, jotka ovat täysin vieraita mies. Tämä johtuu miesten ja naisten ovat kaksi eri lajia ihmisen. He eivät ole "vastakohtia" tai "yhtä" missään perinteisessä mielessä. Tietenkin he ansaitsevat samat oikeudet - Eskimo yhteiskunnissa osoittaa arvoa voi olla olemassa - mutta mies ja nainen eivät ole "yhtä" - he ovat erilaisia. Ja se on vain ymmärtämällä nämä erot voitte olla todella onnistunut dating ja suhteet vastakkaiseen sukupuoleen.

Tässä on ote tutkimuksen University of Alberta noin aivojen erot miehen ja naisen.

Uusi tutkimus osoittaa, miehet ja naiset käyttävät eri osissa aivoja, kun ne suorittavat samoja tehtäviä.

Tutkimuksen yliopistosta Alberta Edmonton, Alberta, Kanada, on raportoitu tämän kuun lehdessä NeuroImage.

Tutkimukseen osallistui vapaaehtoisia, jotka suoritetaan muistin tehtäviä, verbaalinen tehtäviä, visuaalisen tilan tehtävät ja yksinkertainen liike tehtäviä. Samaan aikaan niiden aivojen toimintaa oli seurattava toiminnallinen magneettikuvaus, teknologia kartoitus aivojen aktivoitumisen.

"Tulokset hyppäsi ulos meitä", sanoi Emily Bell, jatko-opiskelija yliopistoon ja johtaa tekijä paperin. "Joskus miehet ja naiset hoitaisi samoja tehtäviä ja näyttää eri aivojen aktivaation ja joskus ne eri tehtäviin ja on saman aivojen aktivoiminen."

Kun mies ajattelee nainen on hullu tai päinvastoin - sanoa huono päivä tai huono dating kokemus - ne ovat oikeita. Koska muut ovat aivan eri näkökulmasta, koska niiden aivot saa heidät näkevät maailman eri tavalla. Toinen henkilö näyttää olevan hullu, niiden aivot saa heidät näkevät maailman eri tavalla. ajan.

Joten mitään suhdetta ilman suvaitsevaisuutta erilaisuuden ja ilman halua puhua ja selvittää niiden eri näkökulmia - on tuomittu epäonnistumaan.

Tässä on ote yliopiston Indiana että puhutaan siitä, miten mikä on "normaalia" on erilainen mies tai nainen.

"Kuten tutkijat, olemme kuvauksen, mitä normaali on, ja yhä useammin tuntuu Etsimme että normaali miesten voi olla eri kuin normaali naisten", sanoo Michael Phillips, MD, apulaisprofessori radiologian ja yhteistyön laatija tutkimus. "Tämä ei tarkoita, toinen on parempi tai enemmän omiaan kuin muut."


keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Lisää seniorit pelata dating peli


Jessica YADEGARAN Contra Costa Times

Beth seen tytär kutsuu häntä "mies magneetti", ja se on helppo nähdä miksi.

Beth oli 76, kun hän menetti miehensä puoli vuosisataa. Yhdeksän kuukautta myöhemmin hän alkoi seurustella Ted, hurmaava mies, joka jakaa hänen rakkautensa tanssia. Hän laittoi sormuksen sormestaan ja he viettivät 10 ihanaa vuotta yhdessä ennen Ted kuoli paksusuolen syöpään.

Pian tämän jälkeen hän tapasi Erik. Kuten Beth, Erik rakastettu rivitanssia ja matkustaa. Ne on päivätty kuusi kuukautta ennen Erik myös piipahti kysymys. Pari juuri palannut Havaijilla, jossa he juhlivat vuotisjuhlaa.

"Kun olet eläkkeellä, et tuhlaa aikaa", sanoo Beth, nyt 92 ja asuu Rossmoor. "Tämä on hyvä toveruus."

Onko yhtäkkiä yhden jälkeen avioeron, kun pelasin alalla jo vuosia tai vain etsivät toveruus, 14,5 miljoonaa senioreiden yli 65-vuotias on määrä ylittää twentysomethings on sinkkuja ryhmien ja online dating sivustoja.

Neljä vuotta, Connie Acton, joka on "noin 70", on vuodelta mies hän tapasi vuonna tietokoneluokassa hän opettaa. Ennen sitä kuitenkin hän löysi monia päivämäärät Yahoo Personals.

Hänen online kokemukset olivat niin osumia ja piti-tilanteita.

"Yksi (mies) oli aivan upea ja näytti kanssa armloads kukkia", muistelee Acton, Walnut Creek, Kalifornia

Ne on päivätty vasta muutaman kuukauden ja kun Acton ei kuulla häntä, hän muuttunut. Hän tapasi toisen miehen kahville, joka sanoi haluavansa mennä naimisiin hänen heti.

"Hän oli leski ja oli pohjimmiltaan etsivät taloudenhoitaja", sanoo Acton, joka opettaa Internet Dating luokissa on Pleasant Hill (Kalifornia) Senior Center.

Lisäksi seuraavat vakio vinkkejä - käytä näyttönimi, post viime kuvan, ja olla rehellinen ikäsi - seniorit olisi huolehdittava kokoontuvat ensimmäisinä viikkoina sähköpostia joku, Acton sanoo.

"Jos ei, sinun kehittää tietty fantasia käsityksen siitä, mitä henkilö on, ja kun tapaatte, se ei ole sitä, mitä olet ajatellut sitä", hän sanoo.

Lisäksi on avoin - jopa enemmän kuin saatat olla offline-tilassa.

"Älä sääntö itseäsi, jos olet vammainen tai mitään. I päivätty mies oli pyörätuolissa. Ja hän oli ihana. Sinun täytyy vain olla rehellinen."

Ystävyys ja toveruus, eläkeläiset kokoontuvat klo Shipmates, 60-ja-vanhemmat singlet ryhmä Lafayette-Orinda presbyteerikirkolta Lamorinda, Kaliforniassa yli 200 jäsentä, Shipmates on suurempi kuin kirkon kaksinpelin ryhmien kolmekymmentä, neljäkymmentä , ja fiftysomethings.

"Jokainen, joka näkyy etsii ystäviä, jos ei enemmän, kertoo Kirsten Jensen-Horne, LOPC n johtaja Singles ministeriön. "Shipmates tehdä hyvää työtä huolehtia toisistaan."

Kun Tom Pinder vaimo kuoli vuonna 2000, hänen poikansa ja miniä rohkaisi häntä liittymään Shipmates.

"Tapaat ihmisiä saman seikan, sanoo Pinder, 80, on Pleasant Hill, Kalifornia" On vaikeaa yksin olemista. Siis tarkistaa toistensa varmistaa eletään. On vaikeaa askel eteenpäin ja saada mukana ihmisiä uudelleen. Olin naimisissa 46 vuotta. "

Shipmates helpottavat tarjoamalla toimintaa melkein joka päivä, kävelemästä Lafayette Reservoir ja elokuvaillan varata keskusteluja ja sinfonia esityksiä.

Lisäksi singlet ryhmät voivat olla paras paikka saada uusia ystäviä, tai kasvaa tuttavapiiriäsi.

Ellie I'nnocente ja New Kids on the Block-ryhmä sinkkuja syntynyt 1930 ja 1940, sanoo naisten ystävyyssuhteita ovat korvaamattomia, varsinkin jos olet viettänyt elämäsi suhteen ja ei ole ollut aikaa tehdä uusia ystävyyssuhteita.

Koska vuodelta? Liian paljon matkatavaroita, hän sanoo.

"Ei perhe, terveys, lapset, grandkids, kokemukset aiemmasta avioliitoista", sanoo I'nnocente, 71.

Seniorit eivät halua rasittaa, sanoo Tom Blake, dating kolumnisti ja kirjailija "Finding Love jälkeen 50" ja tuleva "löytäminen Love jälkeen 60" ilmestyy ensi vuonna. Heilauttaen boomers kääntämällä 60 tänä vuonna, Blake osaaminen on kysyntää: Lokakuussa välissä Bill Clinton ja Dan sijaan Blake puhuu tuhansien aiheesta vanhempi dating National AARP yleissopimuksen Anaheim.

"Kun vanhenet, ominaisuudet esiin nousee (ja toivottavaa kumppani) ovat ystävällisyys, huolehtiva ja lämpöä", sanoo Blake, joka kirjoittaa Orange County Register. "Myös vakautta. Viimeinen asia vanhempi ainoa toive on kytkeä henkilön kanssa velkaa, on liikkua ja vuokrata huone ensimmäisenä päivänä. Haluamme olla mahdollisimman helppoa."

Terveys on myös kuuma-painiketta kysymys. "Sanotaan vaikka ne ovat aluksi terve", hän sanoo. "Jos he sairastuvat, niin toivottavasti sinun kiinni niitä."

Blake, joka saa 100 sähköpostia viikossa hänen sarake ja kansallisten uutiskirjeen kertoo paljon palautetta on saatu vanhemmat naiset, jotka tuntevat pettyneitä dating niiden kultaiset vuodet.

"On hyvin vaikeaa naisille, vain numerot yksin", Blake sanoo. Mukaan US Census Bureau, on 33 naimattomien miesten ikä 65 ja vanhemmat jokaista 100 yksinäisille naisille samanikäisiä. Miksi? Koska naiset ovat pidempi elinajanodote, Blake sanoo.

"Eivätkä kaikki nämä miehet poolin suhteen materiaalia", hän sanoo. "He mennessä nuorilla naisilla, ne eivät ole kunnossa ja he kuvittelevat voivansa olla homo vain koska vanha codgers niin vahvistetaan heidän tapansa."

Hyvä uutinen, Blake sanoo, että ikääntyneet naiset ovat käyttäneet yksin aikaa elämälle, on se matkustaa, tutustua uusiin harrastuksiin tai palaa kouluun.

Ja että, hän sanoo, on paras tapa tavata joku. Missä iässä tahansa.

"Menkää ulos rikastuttaa elämääsi", Blake sanoo. "Ja jos tapaat jonkun matkan varrella, jopa parempi."

Dating vinkkejä

Internet: Vaikka Eharmony.com, Match.com ja Yahoo Personals ovat tuhansia johtavassa asemassa, on kapealla dating sites senioreille, kuten Seniorfriendfinder.com ja Seniormatch.com. True.com ei taustan tarkistamisesta jäseniään välttämään romantiikkaa huijareita, jotka Usein vaanivat senioreille.

Kirjailija ja dating kolumnisti Tom Blake tarjoaa neuvoja saamaan siellä:

â € ¢ aina mukana nimi kortti, jossa mahdolliset päivämäärät helppo tapa ottaa sinuun yhteyttä. Luettelo vain etunimi, joko matkapuhelin tai vastaajan numeron, tai sähköpostiosoite, joka ei sisällä sukunimesi.

â € ¢ Jokainen tilaisuus tavata joku.

â € ¢ Olla itsevarma, ei aggressiivinen.

â € ¢ Olla iloinen, positiivinen ja ystävällinen. Smile.

â € ¢ Pois sohvalta, ulos talosta ja pitää hauskaa.

â € ¢ Tule mukaan toimintaan nautit.

â € ¢ Liity klubiin.

â € ¢ seurustella ystävien kanssa molempia sukupuolia.

â € ¢ Älä mene pois toivoen tai odottaa tavata kaveri. Mene ulos rikastuttaa elämääsi.

â € ¢ Hauskaa ulkonäkö, kiinteyttää ja kuntoon.

â € ¢ Älä käytä hylkäämistä henkilökohtaisesti.

â € ¢ Luota vaistoihisi.

â € ¢ Älä häviäjiä, huijareita ja phonies.

â € ¢ Verkko ystävien, sukulaisten ja liikekumppaneita. Toistuvasti muistuttaa niitä esitellä sinulle singlen tuttavia.

â € ¢ Suojaa omaisuutta.

Lisätietoja vuodelta ikääntyville:

Vanhempi Dating Scene: Opas Senior leski tai eronnut henkilö Uusi Dating Scene

Hvordan finner du ut om han er interessert


maanantai 3. toukokuuta 2010

Romance huijauksia Rise


Kuten Ystävänpäivä lähestyessä monet ihmiset odottavat Internet löytää romantiikkaa. Yhä useammin ne on kahlata läpi tulokset huijarit löytää Mr. tai Ms Oikea.

Davidin, Loveland, Colorado, sanoo putosi romantiikkaa huijaus joulukuussa 2005, kun hän luuli auttaa nuori venäläinen nainen jäämään vieraaseen maahan.

Siitä lähtien olen ollut lähestyä joka dating site olen liittynyt tarkoitus naiset, jotka ovat juuttuneet Nigeriassa tai Ghanassa, David kertoi ConsumerAffairs.Com. "Kun dating sivustot ovat ilmoittaneet ne ovat huijareita he tehdä asialle mitään."

David ahdinkoon, se kääntyy pois, ei ole kovin epätavallinen. Romance huijaukset ovat niin yleisiä ole vielä aktiivinen Yahoo käyttäjien ryhmä omistettu aihe. Sivusto tarjoaa paikka uhreja ja mahdollisia uhreja tutustua toisiinsa. Se kertoo myös tulevien web-pohjainen romanssi, miten kertoa, jos he ovat huijatuksi.

"Oletko ihmettelevät, jos henkilö että puhut liian hyvää ollakseen totta?" sivusto pyytää. "Onko asioita, joita sinun sanotaan, että vain eivät ole järkeviä? Oliko henkilö löytää sinut singlejä sekä alkaa tunnustava rakastavat sinua lyhyessä ajassa? Onko ne kertoa teille, että he työskentelevät parhaillaan ulkomaisen pääsiassa Nigeria? Ovatko ne kertoa teille, että hänellä on vaikeuksia lunastettaessa niiden paychecks? "

Jos näin on, se on kuolevainen lukko olet soitetaan. Mitä seuraavaksi on yleensä "hämmentynyt" pyynnön pieni laina, vain auttaa heitä ulos tukos. Pian hämmennys katoaa ja laina pyyntöjä saada enemmän.

Jos et ole varovainen, särkynyt sydän ja murtunut pankkitili, voi olla vain hiiren klikkauksen päässä.

????? ?? ??? ?????? ?? ??????? ?????