torstai 6. toukokuuta 2010

Eri Dating Tyylit johtuen eri ajatukset ja käyttö


Oletko kuullut, että miehet tai naiset ovat peräisin eri planeettoja? Se on totta. Ei kirjaimellisesti, mutta se on totta. Naiset reagoivat eri tavalla, halu toisin ja toimia tavoilla, jotka ovat täysin vieraita mies. Tämä johtuu miesten ja naisten ovat kaksi eri lajia ihmisen. He eivät ole "vastakohtia" tai "yhtä" missään perinteisessä mielessä. Tietenkin he ansaitsevat samat oikeudet - Eskimo yhteiskunnissa osoittaa arvoa voi olla olemassa - mutta mies ja nainen eivät ole "yhtä" - he ovat erilaisia. Ja se on vain ymmärtämällä nämä erot voitte olla todella onnistunut dating ja suhteet vastakkaiseen sukupuoleen.

Tässä on ote tutkimuksen University of Alberta noin aivojen erot miehen ja naisen.

Uusi tutkimus osoittaa, miehet ja naiset käyttävät eri osissa aivoja, kun ne suorittavat samoja tehtäviä.

Tutkimuksen yliopistosta Alberta Edmonton, Alberta, Kanada, on raportoitu tämän kuun lehdessä NeuroImage.

Tutkimukseen osallistui vapaaehtoisia, jotka suoritetaan muistin tehtäviä, verbaalinen tehtäviä, visuaalisen tilan tehtävät ja yksinkertainen liike tehtäviä. Samaan aikaan niiden aivojen toimintaa oli seurattava toiminnallinen magneettikuvaus, teknologia kartoitus aivojen aktivoitumisen.

"Tulokset hyppäsi ulos meitä", sanoi Emily Bell, jatko-opiskelija yliopistoon ja johtaa tekijä paperin. "Joskus miehet ja naiset hoitaisi samoja tehtäviä ja näyttää eri aivojen aktivaation ja joskus ne eri tehtäviin ja on saman aivojen aktivoiminen."

Kun mies ajattelee nainen on hullu tai päinvastoin - sanoa huono päivä tai huono dating kokemus - ne ovat oikeita. Koska muut ovat aivan eri näkökulmasta, koska niiden aivot saa heidät näkevät maailman eri tavalla. Toinen henkilö näyttää olevan hullu, niiden aivot saa heidät näkevät maailman eri tavalla. ajan.

Joten mitään suhdetta ilman suvaitsevaisuutta erilaisuuden ja ilman halua puhua ja selvittää niiden eri näkökulmia - on tuomittu epäonnistumaan.

Tässä on ote yliopiston Indiana että puhutaan siitä, miten mikä on "normaalia" on erilainen mies tai nainen.

"Kuten tutkijat, olemme kuvauksen, mitä normaali on, ja yhä useammin tuntuu Etsimme että normaali miesten voi olla eri kuin normaali naisten", sanoo Michael Phillips, MD, apulaisprofessori radiologian ja yhteistyön laatija tutkimus. "Tämä ei tarkoita, toinen on parempi tai enemmän omiaan kuin muut."