maanantai 3. toukokuuta 2010

Romance huijauksia Rise


Kuten Ystävänpäivä lähestyessä monet ihmiset odottavat Internet löytää romantiikkaa. Yhä useammin ne on kahlata läpi tulokset huijarit löytää Mr. tai Ms Oikea.

Davidin, Loveland, Colorado, sanoo putosi romantiikkaa huijaus joulukuussa 2005, kun hän luuli auttaa nuori venäläinen nainen jäämään vieraaseen maahan.

Siitä lähtien olen ollut lähestyä joka dating site olen liittynyt tarkoitus naiset, jotka ovat juuttuneet Nigeriassa tai Ghanassa, David kertoi ConsumerAffairs.Com. "Kun dating sivustot ovat ilmoittaneet ne ovat huijareita he tehdä asialle mitään."

David ahdinkoon, se kääntyy pois, ei ole kovin epätavallinen. Romance huijaukset ovat niin yleisiä ole vielä aktiivinen Yahoo käyttäjien ryhmä omistettu aihe. Sivusto tarjoaa paikka uhreja ja mahdollisia uhreja tutustua toisiinsa. Se kertoo myös tulevien web-pohjainen romanssi, miten kertoa, jos he ovat huijatuksi.

"Oletko ihmettelevät, jos henkilö että puhut liian hyvää ollakseen totta?" sivusto pyytää. "Onko asioita, joita sinun sanotaan, että vain eivät ole järkeviä? Oliko henkilö löytää sinut singlejä sekä alkaa tunnustava rakastavat sinua lyhyessä ajassa? Onko ne kertoa teille, että he työskentelevät parhaillaan ulkomaisen pääsiassa Nigeria? Ovatko ne kertoa teille, että hänellä on vaikeuksia lunastettaessa niiden paychecks? "

Jos näin on, se on kuolevainen lukko olet soitetaan. Mitä seuraavaksi on yleensä "hämmentynyt" pyynnön pieni laina, vain auttaa heitä ulos tukos. Pian hämmennys katoaa ja laina pyyntöjä saada enemmän.

Jos et ole varovainen, särkynyt sydän ja murtunut pankkitili, voi olla vain hiiren klikkauksen päässä.

????? ?? ??? ?????? ?? ??????? ?????