perjantai 20. marraskuuta 2009

Naiset ovat hulluja

(AP) nainen matkalla hiukset nimittämistä kaatui hänen autonsa kautta kampaaja. Della Miller, 73, törmäsi Tina's Hair plussat ikkunat Keskiviikko kolkuttaa yksi asiakas Six Feet koko huoneen, Soldotna poliisi Marvin Towle sanoi. Pysäköintialue edessä SALON oli lumen peitossa.

Miranda Nelson, stylisti, sanoi hän oli takahuoneeseen, kun hän kuuli kaatua.

"Luulin, että pommi oli lähtenyt", Nelson sanoi.

Kaksi suurta levy-ikkunoita tuhottu, seinät vaurioituivat, ja kivityöt edessä ulkopuolella salonki oli kännissä, poliisi sanoi. Towle arvioidaan vahinkoa rakennuksen on oltava vähintään 15000 dollaria, ja auton toisesta 2500 dollaria.

Miller, joka ei ollut loukkaantunut, ei ollut mainittu, että onnettomuudessa.

Hän eteni hiuksillaan nimityksen.

Online Dating Can Help You Find Your Soul Mate

maanantai 16. marraskuuta 2009

Top 10 Pick Up Artists of 2006 Announced

Los Angeles, CA (PRWEB) 31 joulukuu 2006 - ArtOfApproaching.com, internetin johtava www-sivustolle Dating neuvoja miehille, tänään on se blogi Top 10 Pick Up Artist 2006.

Sivuston ylläpitäjään, kirjailija Joseph Matthews, on sijoitus alkuun Pick Up Artists viimeiset neljä vuotta.

"Ennen kuin aloitin virallisesti ranking ihmisiä, siellä oli paljon spekulointia siitä, kuka oli todella paljon ja kuka ei", sanoi Matthews, hänen päätöksestään sijoitus miesten heidän suorituskykyään naisten kanssa.

"Teillä oli paljon kaverit juoksee ympäriinsä sanoa, kuinka hyvin ne on naisia, mutta olen itse alkanut mennä tapaamaan heitä ja nähdä omin silmin, jos ne olisivat tavarat. Jotkut eivät, jotkut eivät. Halusin tuoda esiin niitä, jotka eivät. "

Lähtien vapauttamista New York Times Best Selling kirja "The Game: läpäisemään Secret Society of Pick Up Artists", on ollut paljon kiinnostusta ihmisiä "Pick Up Artist ilmiö."

"On paljon kaverit siellä, jotka yrittävät tehdä rahaa opetukseen miesten miten kohdata naisille ei ole mitään liiketoimintaa Näin sanoi Matthews. "Vapauttaminen Top 10 vuodessa oli tapa korostaa ihmisten guys olisi kiinnitettävä huomiota."

Kriteerit, joiden Top 10 lista vaihtelee. Ensinnäkin, hakijoiden on tavannut Matthews, tai joku, että hän luottaa, ja nähnyt niitä toimia naisten kanssa henkilökohtaisesti.

Toiseksi, Pick Up Artists luokitellaan niiden ominaisuuksia ja taitoja. Paitsi on kyky saada naista houkutellaan nopeasti otettava huomioon, mutta niiden innovointi, luovuus ja halu antaa takaisin yhteisölle suuri painaa voimakkaasti rankingissa.

"Kyse ei ole vain siitä, saat tytön nukkua kanssasi, sanoi Matthews. "Kyse on siitä, jos tuo mitään uutta pöytään. Jos voit auttaa miehiä yleensä parantamaan rakkaus elää terveesti, joka on hyödyllinen paitsi niitä, vaan myös naiset."

Siitä syystä, et näe mitään "sleazeballs" keskuudessa Matteuksen poimii tänä vuonna.

"Se tulee olemaan kiistanalainen luettelo tänä vuonna", kertoo Matthews hänen rankingissa. "Meillä on uusi numero yksi, ja se ei ole kuka voi odottaa. Sen lisäksi, että meillä on myös paljon uusia kasvoja lisätty luetteloon - joista monet eivät ole vakuuttuneita siitä olisi pitänyt, mutta tunsin ravisteli asioita tarpeeksi tunnustusta. "

Jotkut ihmiset sijoittui tänä vuonna on tuttu lukijoille The Game. Jotkut ovat tuoreita uusia kasvoja. Toiset ovat vanhoja stand-bys haluavat kynsiä tiensä korkeampi sijoituksiin.

Aikaisempina vuosina, jotka olen sijoittunut hyvin ja Matthewsin Top 10 nähnyt niiden yritysten toimiaan kasvaa seuraavana vuonna. Numero yksi Pick Up Artist of 2004 ja 2005 - Neil Strauss, laatija The Game, jonka Matthews selville, kun hän oli vielä peitelty ja tuntemattomia - jatkoi julkaisemalla kurssin vuonna 2006, että myytiin loppuun muutamassa tunnissa, verkon kirjoittaja mojova seitsemän lukua voittoa.

Erik von Markovich, joka tunnetaan myös hänen pick-up-nimi "salaisuus", jatkoi nähdä yrityksensä kasvavan pienestä seminaarin palvelu, joka monen miljoonan dollaria vuodessa teollisuuden samalla esillä johdonmukaisesti top 3 rankingissa.

"En tiedä, jos sijoituksiin vaikuttavat yrityksen tai liiketoiminnan vaikuttaa sijoituksiin", sanoi Matthews. Mutta riippumatta siitä, se on hyvin altistumista niille ihmisille, jotka on lueteltu. Kaikki eivät tee rahaa opetus muita keinoja parantaa heidän rakkautensa elämään, mutta kaikki ne ehdottomasti saada kolahtaa uskottavuuden vuoksi. Eikä se ole harvinaista, että joku Venture kaupparekisteriin areenalla jälkeen on mainittu. "

Kolme parasta oli lähellä kilpailua tänä vuonna. Otsikko ykkönen Pick Up Artist tänä vuonna menee miehen kanssa nick-nimi Swinggcat, ali-, tutka-kirjailija ja vuodelta linja perustuu out of Los Angeles Kaliforniassa, joka nousi kuuluisuuteen kautta hänen surullisen kyky saada naiset seksiä hänen kanssaan vain muutaman tunnin tavata hänet - joskus kun miehensä oli viereisessä huoneessa.

Numero kaksi paikalla menee entinen mestari Neil Strauss, seuraa tarkasti jälkeensä Markovich, joka on saanut äskettäin päätökseen pilottivaiheen ja TV Näytä VH1 perustuu hänen opetuksiaan.

1. Swinggcat

Meillä on uusi numero yksi tänä vuonna! Ja että kunnia kuuluu Swinggcat, PUA joka ei ole vieras luettelon alkuun. Hän on aina ollut erittäin hyvin sijoittunut 10 parhaan parin viime vuoden ajan, ja tänä vuonna hän lopulta murtautuu # 1 paikalla, dethroning viime mestari Neil Strauss, joka on todennut, että kunnia jälkeen rankingissa ovat alkaneet. Tämä ei tarkoita sitä, että Neil taitoa kuin poimia taiteilija on heikentynyt mitenkään (itse asiassa hän on yhtä hyvä kuin koskaan!). Syynä äkillisiä on numero yksi on tehdä monia asioita ...

Swinggcat peli on ollut jatkuvasti yhä paremmin, ja 2006 oli ehdottomasti tämän vuoden aikana. Swinggcat on menossa melko johdonmukaisesti vuodesta alkoi, emme puhu kuin 4-5 yötä viikossa. Useammin kuin ei, hän vetää naiset takaisin antaa.

Joten esiintyvyys hänen viettely suorituskykyään on todella kasvanut vuonna 2006 - sekä klubin pelin ja päivän peli. Itse asiassa, en halua mennä niin pitkälle, kun sanotaan, että hän veti niin paljon poikasia kävely alas 3rd Street kävelykatu Santa Monica, koska hän on peräisin Yökerhot Los Angeles. Ei vain sitä, vaan osoitus hänen vetämällä tyttöjen pois edessä heidän oma poikaystävä ja paukutti niitä lähistöllä kylpyhuone, kun poikaystäväni ihmettelee, missä hänen tyttö meni alkaa olla melko vakio katkottua ja Swinggcat, joka näyttää täydelliseksi taide "instant voimakas vetovoima."

Mutta enemmän kuin hänen uskomatonta pick-up suorituskykyään, ja luultavasti suurin syy siihen, miksi hän on noussut jopa numero yksi paikalla tänä vuonna, on hänen innovointiin ja kehittämiseen poimia taitoja. Vaikka Neil Strauss oli Annihilation menetelmä, joka oli varmasti valtava vertailuarvo vuonna 2006, Swinggcat on kehittänyt hyvin erilaisia - mutta ei yhtä tehokas, menetelmä viettely ja vetovoima. Toisin kuin Neil kuitenkin Swinggcat on säilyttää tämä järjestelmä lähinnä itselleen, vaikka hän on jaettu muutaman hänen uusia ideoita minua, ja minun on sanottava, ne ovat varsin kiehtovia.

Ei vain sitä, vaan Swinggcat on myös ollut aktiivisesti mukana yhteisön vuonna 2006 selvästi ei-kaupallista kapasiteettia, joka on toinen syy, miksi päätin listalla hänelle # 1 tänä vuonna. Jos muut viettely gurut yleensä veloittaa työpajoja ja seminaareja, Swinggcat on ollut erittäin hyvää kokous kanssa paikallisen pick-up-taiteilijoita ja ottaa ne pois sarge. Hän on myös edistänyt pari tyyppiä tunnen, kun niitä hänen siiven ja osoittamalla heille köysiä.

Kaikki nämä tekijät ovat yhdessä tuoda Swinggcat alkuun luettelon. Yllätys, ei ole epäilystäkään siitä, että jotkut - mutta ei ketään, joka on nähnyt Swinggcat toimintaan kuluneen vuoden aikana, varmasti.

2. Tyylin

Minun täytyi ajatella pitkään ja hartaasti roolista tyyli piti olla tämän vuoden Top 10. Varmista, teknisesti hän on "poissa pelistä", mutta siitä lähtien hänen hajottaa tyttöystävänsä kanssa, tiedän Neil on jopa hänen vanhoja temppuja. Tämä oli vaikea, koska minulla on niin suuri kunnioitusta Neil ja hänen kykynsä, ja että Swinggcat ja Mystery ovat molemmat tällaisia vaikuttavia PUAs omien ansioidensa perusteella, että salaisuus on ehkä olla kakkosen paikalla tänä vuonna, mutta olin huolimaton antaessaan Neil vähempään kuin toiseksi ranking yksi erittäin suuri syy ...

2006 oli ehdottomasti vuoden Annihilation menetelmä. Neil's paljastaa hänen erityisiä tekniikoita onnekas 375 ihmistä oli selvästi suurin, jos PUA yhteisön vuonna 2006 - ei vain siitä, että hän paljasti uskomattoman määrän Pick Up tietoa, mutta menestys hän saattaisi hyvinkin muuttaa liiketoiminnan maisema koko yhteiskunnan.

Mutta kuten aina, tyyli on yksi parhaista on, ja ellei hän asettuu vuonna 2007, olen varma, että hän tulee olla luettelossa ensi vuonna. Pahus, hän voi jopa olla mahdollisuus periä takaisin hänen # 1 paikalla!

3. Mysteerin

Olen paha mieli laskee mysteeri # 3 tänä vuonna, luultavasti siksi, että hän ansaitsee parempaa, koska hänen taidoistaan asettaa, mutta siellä oli muutamia tekijöitä, jotka painoi raskas minun päätökseni. Ensimmäinen innovaation puute Mystery osoitti tänä vuonna. Ei viedä mitään pois Mystery Method, mutta se on täsmälleen sama kuin viime vuonna. Mystery myös leikata hänen työpajoja, joten hän ei ollut niin tuottelias kuin hän oli aikaisempina vuosina. Mutta sanoi, 2006 wasnt Bum vuoden mies. Liiketoimintaansa sai valtavasti, hän loi Project Miami, jatko-osa huono-onninen Project Hollywood House, ja hän ampui testikäyttöön VH1. Ja tietenkin, Mysteeri on vielä Mystery - charmikas, hauska, SAUVE, ja hullu kuin koskaan. Olen haluavat nähdä suuria asioita häneltä vuonna 2007, ja ehkä hän voi lopulta sijoittuu # 1 paikalla hän, jonka kaikki oikeudet, ansaitsee.

4. Zan

Zan on takaisin luetteloon tänä vuonna, ja kostoa, käynnissä aina takaisin # 4 paikalla saatuaan vain kunniamaininnan viime vuonna. Minulla oli tilaisuus viettää aikaa ja keskustella Zan vuonna 2006, ja kuten hienoa viiniä, kaveri on paranemassa iän.

Zan on tullut alan kaupallisten viettely opetuksen hänen Valistunut Seduction liike, ja hänen filosofia elämää ja rakkautta on varmasti erittäin voimakas vaikutus minuun henkilökohtaisesti.

Zan ei ole enää hänen 6-tyttöystävä haaremiin, mutta hän alas kaksi naista hän todella rakastaa, mutta se ei tietenkään estänyt häntä hankkimasta hänen intohimoja tilaisuuden tullen. Odota nähdä suuria asioita Zan Man vuonna 2007.

5. Nerokas

Sain vihdoin tavata Sinn tänä vuonna. Nyt tämä ei ole alkuperäinen Sinn, teoksen The Game. Tämä on uusi Sinn, Mystery Method suosituimmat opettaja. Kun tapasin kaverin, olin varsin vaikuttunut hänen luottavainen käytös, easy going asenne, ja charmia. Hänellä on myös erittäin voimakas vuorovaikutus naisten kanssa, mitä olen nähnyt. Epäilemättä voimme odottaa suuria asioita tästä Rising Star tulevaisuudessa, jos hän joskus yrittää löytää ulos omasta ja innovaatiotoiminnan alalla tahansa.

6. Lance Masonin

Tunnetaan myös nimellä "Sensei" Lance on revittiin ylös San Francisco näyttämölle hän jatkaa kasvuaan hänen työpaja yrityksen Pick-Up 101. Itse asiassa, en halua mennä niin pitkälle, että sanoisin PU101 on vain työpajan liiketoimintaa siellä, että voi mahdollisesti kilpailla Mystery Method tällä alalla, ja tämä ei ole pieni osa johtuu Lance ja hän ajaa jotta miehet saavat parempia naisten kanssa. Lance on myös työskennellyt kovasti tarjota jonkin verran laadukkaita tuotteita jakaa ajatuksiaan ja ideoita markkinoilla tänä vuonna. Vaikka hän ei ole jaettu mitään täysin uraauurtava maailman kanssa, hänen tyylinsä on mukava vaihtoehto uber-tieteellisiä näkökohtia Mystery Method, jotka näyttävät hallitsee tällä hetkellä.

Lyhyesti sanottuna: Lance on PUA katsella.

7. David DeAngelo

Tämä vuosi oli todellinen hoitoon, koska olen itse saanut hengailla David D Las Vegasiin viikonlopun ja nähdä hänet toimia itse. Sanomattakin selvää, kaveri kyytiin uusi strippari joka yö. Kuten Borat sanoisi - NICE! En usko, että kukaan voi kiistellä vaikutuksen tämä mies on ollut koko yhteiskunnan (itse asiassa olin sitä mieltä ainoa henkilö laajempaa muutosta on Neil Strauss), ja nyt kun olen saanut nähdä hänen taito itselleni, voin rehellisesti sanoa, että hän kuuluu päällä 10. Hän ei ehkä ole niin tuottelias kuin joku salaisuus, tai omisti veneen kuin joku Swinggcat, mutta mies on tavarat, jos se lasketaan. Kun hän näkee itserakas / hauska tyyli toimia (ja pitää puolivälissä, tämä on kaveri, joka loi sen!) Oli todella valaiseva. Luulen, että jos hän olisi keskittynyt enemmän Double Your Dating tänä vuonna kuin hänen muut yrityshankkeita, hän todennäköisesti korkeampi luettelossa.

8. Juggler

Ylös numerosta 10 viime vuoden aikana, sanoisin Jonglööri on nyt virallisesti tullut jäädäkseen. Koska hänen iso comebackin vuonna 2005 hänen esiintymisensä The Game, hän näyttää todella keskittynyt rakensi Charisma Arts liiketoiminta teollisuuden katkottua. Ihmiset, jotka ottavat Jonglööri seminaarin vannovat kaveri, ja tämän vuoksi hän on hyvin uskollinen fanijoukko. Hän on myös kattava valtavirran tiedotusvälineissä, ja ottaa aktiivisempi rooli yhteisön näyttää, mikä on syynä hänen kolahtaa tänä vuonna.

9. Playboy LA

Takaisin luetteloon tänä vuonna Playboy LA (joka ironista kyllä asuu New York). Ottaa tunnettu Stephen jonkin aikaa, voin todistaa hänen uskomattoman taidon kuin poimia taiteilija. Itse asiassa, hän haluaa vitsi, että hän on "Real Life Hitch!" Vuonna 2006 Stephen osa tavoin hänen CECI kaveri Sickboy, ja löytää ulos omasta. Hän toimii nyt CECI omasta ja ohjaa kyseisen yrityksen suuntaan, joka on nimenomaan ainutlaatuinen hänelle. Stephen näyttää hyvin omistautunut paitsi parantaa teknologian Pick Up, mutta innovoida se ja auttaa miestä ymmärtämään paremmin itseluottamusta ja lisää mahdollisuuksia naisten kanssa. Olen todella innoissani, mitä Playboy pystyy vetämään ja ensi vuonna!

10. Mehow

Se oli kova päätös laittaa Mehow luetteloon tänä vuonna useista syistä, eikä vähiten on - en ole koskaan tavannut kaveri! (Yleensä iso tekijä saada sijalla) Mutta olen kuullut tarpeeksi ihmisiä, jotka ovat nähneet hänet toiminnassa, että hän on seuraava suuri tähti yhteisössä, ja hän on ollut aggressiivista hankkivat huomiota sekä www-ja valtamediassa. Olen kuullut, hän ei vain osaa Project Miami, vaan myös osa Mystery n VH1 ohjaajan (ja lisäksi kaikki, että hän näyttää voinut viehätys Mystery pois hänen pitkäaikaiset suhteet hänen liikekumppani Nick Savoy!). Ei vain sitä, mutta hän näyttää olevan tehdä yhteisiä ponnisteluja opettaa muille miehille miten saada enemmän naisten kanssa, paitsi alimmat tarjoaa oman työpajoja, mutta ilmeisesti hän on myös lähetetty videoita itse sarging ilmaiseksi jopa Youtube koko maailman nähdä jotta muut kaverit voi oppia esimerkiksi - ja kaikki tämä on saanut hänet jonkin verran huomiota. Tietenkin suuri haittapuoli Mehow on se, että hän näyttää tekevän puhdasta Mystery Method äärimmilleen, ja tämä ei ole hänen oman tyylinsä ja innovaatioita voi tarkoittaa hän vain "Pretender valtaistuimelle" Mystery Method, mutta "Olen kuullut siitä tarpeeksi, että on täysin mahdollista, hän voi puhjeta omasta ja ottaa PUA maailmassa ainutlaatuinen suuntaan. Kuka tietää? 2007 voisi olla vuosi Mehow! Vain aika näyttää, luulisin.

??? ???? ?? ????? ??

sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Haluatko mennä naimisiin? Kokeile Online Dating

Joten, olet vihdoin avattu ajatusta mate in Online Dating Services, ja toivottavasti suhde olisi kukinta jotain hedelmällistä, kuten avioliitto! Haluatko onnistunut Online Dating kokemusta, ja toivottavasti joka johtaa alttarille? Seuraavassa on muutamia vinkkejä. Käytä täydelliset tiedot. Tietenkin sinun tulee olla varovainen antaa henkilökohtaisia yhteystietoja. Mutta muutoin täytä asiat kuten haluaa ja inhoaa, kiinnostuksen, ja suosikki kirjoja. Jäsenet online-palveluun voi tarkastella sivuston ja jättää kiinnostunut, kun he näkevät, että profiilisi on aivan täynnä Kysy kuvauksia ja lausuntoja.

Lisää

Dlaczego wykonania m??czyzn Flirt