torstai 5. marraskuuta 2009

Britit eivät luota heidän rakkautensa kumppanit

LONTOO: Britit ovat kansakunta vakoojien, rihlat kautta kumppanien tekstiviestejä, salakuuntelu puhelinkeskusteluja ja jopa pyrstön läheistensä kanssa, web-ja satelliittinavigointijärjestelmien, tutkimus paljastaa.

Suosituin tapa pitää silmällä kumppani on tarkistaa niiden tekstiviestejä, jossa yli puolet (53 prosenttia) vastanneista myöntää salainen kurkistaa. Määrä versot jopa 77 prosenttia 25-34-vuotiaiden ikäryhmässä.

Toiseksi suosituin tapa löytää, jos kumppani on rakkaus-huijari on lukea sähköpostia - 42 prosenttia kertoi UK Undercover Survey, että he olivat tehneet tällaisen juoni.

Kolmas on vanhanaikainen yksi rummaging kautta kumppanin taskut, (39 prosenttia), tekniikka suosittu naisten kanssa.

Miehet haluavat murtaa toisen lausumaton sääntö - käsittely kumppanin päiväkirja.

Kumpikaan ei puhuttu sana turvassa salakuuntelulta.

Noin joka kolmas (31 prosenttia) haastatelluista on tutkimuksen tilaaman Science Museum Lontoossa, sen tiede vakoilusta näyttely, sanoivat salaa kuunteli heidän kumppaninsa keskustelut.

Pieni määrä 1129 haastatelluista, kertoi jopa salaa tallennettu kumppaninsa puhelinkeskustelujen käyttäen sanelulaitteet tai muita vastaavia teippiä laitteita.

Tämä menetelmä oli suosituimpia Yli 55-vuotiaiden ikäryhmässä, jossa yksi 20 (5 prosenttia) kättään. Tässä ikäryhmässä myös ihmisille, jotka käyttävät web-ja GSM satelliittiseurantalaitteet.

Lähes 10 (9 prosenttia) ovat turvautuneet tarkistaa jopa niiden kumppani, jonka jälkeen niitä.

Harry Ferguson, entinen M16 edustaja sanoi: "Jokaisella on kyky olla hieman vakooja aina silloin tällöin, ja sinun ei tarvitse olla James Bond: n laajennukset tulevat maailmaan vakoilusta."

Tiede vakoilusta näyttely päättyy syyskuussa.