sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Asiat Guys kuulla Viha Ja haluat kuulla


Treffit on noin ottaa upeita, hauskoja illanviettoja kuumin singleä kaupunki ... mutta ensimmäinen päivä hermoja saatat päätyä kiinni teidän jalka suussa! Nauti näitä vinkkejä ja oppia teidän oppitunti ennen kuin on liian myöhäistä!

Asiat guys kuulla ...

1) "Mitä sitten tapahtuikaan?"
Ne ovat ihmisen loppujen â € "vaikka he ovat miehiä. Mies haluaa olla varmoja, että heidän elämänsä on itse asiassa mielenkiintoinen. Ja vaikka keskeyttäen hänet, kohteen muuttamista, tai toimivat tylsää tunnetaan naulat arkkuun, se ei aina riitä vain istua siellä, hymy, ja toista monotoninen, "Uh-huh", varsinkin jos se on ainoa asia, sanot koko teidän päivä. Hän tietää että olet todella mielenkiintoista, jos aktiivisesti kannustaa häntä kommentteja tyyliin: "Et voi olla tosissasi! Mitä sitten tapahtui?" tai "Mene ..."

2) "Se on aika vaikuttava."
Ehkä hän sijoitettu paikallisen triathlon. Tai sai uralla etenemisessä. Tai tajunnut, miten korjata hänen ilmastointi. Mitä hän on tehnyt, jos hän mainita se päivämäärä, hän todennäköisesti ylpeä ita € "ja jos rehu hänen ego taputtaa hänen toimiaan, voit tehdä hänestä tuntuu kuningas.

3) "Mitä teet kun et ole töissä?"
Vaikka kaveri työ voi olla ensiarvoisen tärkeää, hänellä on myös muita asioita elämässään, että hän arvostaa. Onko hän pallotella? (No, ehkä se ei ole yksi olet haluavat kuulla) Työ autonsa? Pelaa väline? Pienellä hyvää, nainen voi keksi piilotettu passionsâ € "ja välittää, että hän on kiinnostunut saamaan kokonaiskuva häntä eikä vain, mitä hän tekee hänen palkka.

... Ja asioita miehet vihaavat kuulla ...

1) "niin miten sinusta tuntuu aborttiin?"
Tämän tyyppinen kysymys on tiedossa miesten paljastavaa testa € "arka aihe, että naiset nostetaan arvioida, onko meillä poliittisesti, moraalisesti tai henkisesti samalla sivulla kuin ne (kuolemanrangaistus, homojen avioliitto, ja sota Irak sopivat myös lasku). Toki niillä on todennäköisesti vahvat mielipiteet. Mutta miehet eivät ole kiinnostuneita pääsemään näistä aiheista sinulle, ainakaan vielä. Loppujen lopuksi tämä on päivä, ei keskustella klubin. Let's all hauskaa ja tallentaa kiivasta takaisin-ja forths myöhemmin.

2) "Miten sinusta tuntuu perheen?"
Pop tämän kysymyksen ensimmäinen päivä, ja useimmat ihmiset olettaa sinun biologinen kello tikittää nopeasti ja loudlyâ € "ja se ei ole hyvä asia. Se ei ole kaikki miehet eivät halua perheitä, joista monet ovat todella DOA € "se on vain, että miehet haluavat tutustua nainen ensin, ennen kuin aloitat keskustelun suosikki vauvojen nimet. Ja miehet haluavat tietää pidät niitä enemmän kuin pelkästään mahdollinen vauva-keitin. Loppujen lopuksi jos on romantiikkaa, että?

Snooki Gets Dating Reality Show