perjantai 29. kesäkuuta 2012

Modern Treffit, Decoded


Vihaan halailemaan ja minulla on uusi pidä varten Hallmark vapaapäiviä, kuten Ystävänpäivä ja merkkipäivät. Oma uusi löytyi vihaa näitä lomia voi saada kilpailijoita vain rutto. Sanotaan vaikka, että en tee sitoutumista juuri nyt. Eniten passitus asia elämässäni on minun koira. Minulla oli vaikeaa aikaa allekirjoittaa puhelin sopimuksen viime kuussa.

Joo, kuulostaa 2012 postmoderni nainen. En tee kiinnitys - vain rento koukku kanssa tähtien "suoraa" viestintä. Minäpä kerron teille mitä haluan ja miten haluan sen. Minulla on oma juttu menossa ja viimeinen asia mitä haluan on sanoin kuvaamaton "suhde" sanan keksiä.

Mutta puhun iso peli, ja en todellakaan tiedä, voinko varmuuskopioida. Olen tuore ulos seitsemän vuoden suhteen. Vaikka "suhde" ei todellakaan vangita mitä meillä oli. Sanoisin elämänkumppani, mutta se ei oikein sovi, joko. Kaikki aikomukset ja tarkoitukset, olimme naimisissa. Jos olisimme päättäneet asettua toiseen valtioon, olisimme olleet anglosaksisessa ke. Ei soi, ei ehdotuksia. Mutta me jakaa elämä yhdessä: talo, koira, moottoriajoneuvo. Ja tulevat vanhemmat eronneet ja avioitui uudelleen kaksi kertaa, tämä oli valtava juttu minulle. Olen aina sanonut olisin joko ikinä mennä naimisiin tai ei koskaan erota. Toistaiseksi näyttää siltä, ​​että vaihtoehto yksi on kutsumukseni.

Joten, miten te siirtyminen osaksi dating scene oltuaan pois markkinoilta niin kauan? Klo 29, dating on paljon erilainen kuin 21. Ilman mukavasti college, jossa tapaat uusia ihmisiä päivittäin ja voit optio vastakkaista sukupuolta muutosta neljännesvuosittain, sinun todella täytyy uskaltaa uusia tukikelpoisten poikamiehiä.

Post-online dating yhteiskunta, jossa ihmiset poltetaan ulos Match tai e-Harmony, ja olet jatkuvasti hukkua sosiaalisen verkostoitumisen mielestäni single ihmiset ovat menettäneet viestintätaitojen vähemmän tech-savvy tavalla. Tutkiessaan osapuoli tarvitsee vain hiiren klikkauksella ja väijyä Facebook aikataulut.

Tekstiviestejä tuo koko muu joukko turvattomuutta. Tämä epävirallinen tila viestinnän ansiosta voimme olla persoonaton ja yrittää tulkita, mitä toinen osapuoli ajattelee tai sanoo tekstiviestillä. Mitä haluan viitata kuin takaoven tila viestinnän on testattu itseluottamukseni lukuisia kertoja siihen pisteeseen, että kuolettavan 90 minuuttia hot jooga luokassa oli ainoa asia, joka voisi saada ajatukset pois pakonomaisesti tarkkailun puhelimeni.

Se todella perseestä odottaa tekstiviestin joku et edes pitäisi haluavat. Ja mitä teet jos et saa vastausta määräajassa tuntuu sinun pitäisi? Oletteko ohimennen tuoda sen keskusteluun, "Niin, huomasin et ei vastannut toinen päivä." Niin varmaan. Epätoivo voisi yhtä hyvin olla kirjoitettu otsaani. Mutta se on niin paljon helpompaa tekstiä kuin poimia linja - niin paljon vähemmän henkilökohtaista ja mahdollisuus hylkääminen ei näytä aivan niin huono, koska se on yksinkertaisesti merkkejä suuri fiksu puhelimen näytössä.

Ja kun itse tekee treffeille, miten arvioida sosiaalisia vihjeitä, kun päivämäärä puhelin kohdellaan kuin lapsi? Mitä tarkoittaa, kun hän hienovaraisesti tarkistaa sähköposteja tai tekstiviestejä? Onko keskustelu paha? Ovatko rintani ole tarpeeksi iso? Onko pinaatti minun etuhampaat?

Vaikka luulen, että ollaan yhteydessä jatkuvasti voi olla hyvä juttu, on joitakin vakavia haittoja kun heittää dating yhdistelmä. Ehkä se on vain, että kasvoin aikakautena, jolloin matkapuhelimet olivat kokoinen lohkon juustoa ja hakulaitteiden olivat viileät. "Hei, että hakulaite on lonkkamurtuma, vai oletko vain iloinen nähdessäsi minut?" En sano, että en pidä sisällään tekniikka - nyt urheilun iPhone, on blogi ja jopa osaa hashtag Twitterissä. Minä vain ihmettelen, jos ymmärrämme, kuinka paljon se vaikuttaa elämäämme, varsinkin ihmissuhteissa on vuodelta valtakunnassa.

Jotta tähän maailmaan sekaannus risteys teknologian, dating ja tuntematon, en tajunnut olin kiinni "turvallinen" ehdokas - erityinen ihminen, ystävä, joka oli hiljattain käynyt läpi hajoamiseen oman . Mies Valitsin myös joku, joka ei oikein sovi minun "tyyppi", mitä se oli, minä kadottaa viime vuosikymmenellä. Sanotaan hänen kerhotoimintaa ei ole koulutusta puolimaraton, enemmän kuin maratonin "Half Baked" ja "Dude, Where on minun autoni." Vaikka meillä on lähes sitoutumista seksuaalista uskollisuutta, emme jaa mitään muuta lähentely . Laadimme kahta tärkeää sääntöä alussa tämä tapaus: Ei sleepovers eikä canoodling. Pyritään tämän setup piti auttaa minua olemaan oikeus nainen (tietysti Päätin tätä tarkoitusta minun omasta tahdostaan, mutta hän olisi onnekas osallistuja).

Tässä tilanteessa, voisin aloittaa tapaamisesta, ja voisin potkia hänet pois jälkeenpäin. Voisin myös käyttää häntä palauttamaan minun seksuaalinen kyvykkyys. Voisin tutkia asioita, joita olen aina uskaltanut tehdä minun vanhassa suhteessa, mutta ei. Ja se oli aivan rento. Ei suhdetta. Ei kiistelleet kävely koiran tai likaiset astiat.

Vakiintuneiden sääntöjen perustimme pari kuukautta sitten yli kupin kahvia myöhään iltapäivällä harvinaisen lämmin talvipäivä ei ole rikki. Mutta ironista kyllä, mitä ajattelin halusin irti hänestä - turvallisuus on kumppanin kanssa jonka luotin ja tuntui mukava kuin minä säätää uudelleen osaksi dating maailma on muuttunut. Mitä ajattelin kaipaan vähiten (köllöttelee, aamiaisen seuraavana aamuna tai laiska torkut olet sujauttaa jälkeen mukava iltapäivän iloksi) ovat juuri asioita, tajuan kaipaan eniten.

Miten pukeutua kuin saippua Star


Mitä miehet haluavat!


Se kestää 20 minuuttia tai vähemmän useimpien sinkkuja päättää, jos he haluavat nähdä uudelleen ensimmäinen päivä.

"Jos he vain pitää puhua ja puhua ja puhua mitään mielenkiintoista, En kutsuisi heitä takaisin", sanoo yksi mies.

"Ehdottomasti ei halua tavata joku ensimmäisenä iltana ja selvittää heidän perheensä on hullu", toinen mies sanoo.

"Emme halua kuulla ex-poikaystävä ja kaikki kamala tai fantastinen, mitä hän teki sinulle. Haluamme olla kiinnostunut meistä ja mitä aiomme tehdä sinulle "toisen miehen lisää.

Mitä muuta he haluavat? Dating asiantuntija Sharan Richardson ja se on vain Lounas sanoo nainen kaunis hymy kärkisijaa tuoreen tutkimuksen.

"Toinen asia, joka saattaa yllättää naiset ei he eivät välitä plastiikkakirurgia", sanoo Richardson.

Ensin päivämääriä lähdöstä parhaan vaikutelman, joten jätä negatiivisuuden kotiin.

"Vastusta kiusausta puhua ensimmäisenä päivänä kuinka vihaat pomo tai negatiivisia asioita", varoittaa Richardson.

Sen sijaan pitää asiat positiivinen ja vilpitön. "Like a nice vilpitön kohteliaisuus todella murtaa jään ja tiedätkö mitä, olla hieman haavoittuva, niin että henkilö tuntuu miellyttävältä avautuminen myös", sanoo Richardson.

Kun olet viime päivä yksi, on olemassa muutamia asioita miehet haluavat tiesit navigoida päivämäärät kaksi ja sen jälkeen. "Ei se mitään voit olla nainen. Se on okei haluan avata oven sinulle. Haluan maksaa aterian tiedät ", sanoo Brian sanoo.

"He yrittävät tehdä asioista liian monimutkaisia", Dave lisää.

"Vain antaa meille tilaa", sanoo Ryan.

Ja vaikka monet miehet kuten jännitystä chase.

"Jos heidän täytyy mennä safari vain saada huomiota, teet niistä liikaa töitä. Jos odottaa kolme päivää palauttaa puhelut ja pelaa pikku pelejä kuin, että en väitä, että "Richardson sanoi.

"Useimmat miehet todennäköisesti vain laittaa eteen suurimmaksi osaksi. Useimmat niistä ovat mukavia kavereita syvällä sisimmässään. Olemme vain etsivät jonkun voimme luottaa, uskollisuus, rehellisyys ne tyyppisiä asioita ", sanoo Chris.

Tiedä myös, että hyvien suhteiden aikaa.

"Älä yritä väkisin äläkä yritä edetä liian nopeasti. Tiedät ei mene hyvin päivämäärä ja lakkaa etsimästä muiden ihmisten ja estää kohtaamisen ihmisiä. Koska et tiedä missä se menee mennä ", sanoo Richardson.

Uusi University of Texas Tutkimuksen mukaan houkuttelevammaksi nainen, sitä enemmän ihminen luulee olevansa kiinnostunut hänestä, kun taas naiset, toisaalta usein aliarvioivat miesten halu heille.

Ennen kuin mennä ensimmäinen päivä on tärkeää kysyä itseltäsi, mitä etsit saada pois päivä. On myös hyvä pitää viestintää auki teidän päivämäärä ja arvioida, mitä he etsivät olematta liikaa eteenpäin.

Ensivaikutelma on erityisen tärkeää on ensimmäinen päivä, joten varmista, että sinulla on hyvin hoidettu ja hyvin pukeutunut. Useimmat tytöt silti tyytyväinen sankareiden niin kaverit valmis maksamaan. Hymyilevä ja ottaa hyvä asenne tekevät myös päivämäärä mukavammaksi ja nautittavaa molemmille osapuolille.

Hvordan bli mer attraktive