perjantai 29. kesäkuuta 2012

Mitä miehet haluavat!


Se kestää 20 minuuttia tai vähemmän useimpien sinkkuja päättää, jos he haluavat nähdä uudelleen ensimmäinen päivä.

"Jos he vain pitää puhua ja puhua ja puhua mitään mielenkiintoista, En kutsuisi heitä takaisin", sanoo yksi mies.

"Ehdottomasti ei halua tavata joku ensimmäisenä iltana ja selvittää heidän perheensä on hullu", toinen mies sanoo.

"Emme halua kuulla ex-poikaystävä ja kaikki kamala tai fantastinen, mitä hän teki sinulle. Haluamme olla kiinnostunut meistä ja mitä aiomme tehdä sinulle "toisen miehen lisää.

Mitä muuta he haluavat? Dating asiantuntija Sharan Richardson ja se on vain Lounas sanoo nainen kaunis hymy kärkisijaa tuoreen tutkimuksen.

"Toinen asia, joka saattaa yllättää naiset ei he eivät välitä plastiikkakirurgia", sanoo Richardson.

Ensin päivämääriä lähdöstä parhaan vaikutelman, joten jätä negatiivisuuden kotiin.

"Vastusta kiusausta puhua ensimmäisenä päivänä kuinka vihaat pomo tai negatiivisia asioita", varoittaa Richardson.

Sen sijaan pitää asiat positiivinen ja vilpitön. "Like a nice vilpitön kohteliaisuus todella murtaa jään ja tiedätkö mitä, olla hieman haavoittuva, niin että henkilö tuntuu miellyttävältä avautuminen myös", sanoo Richardson.

Kun olet viime päivä yksi, on olemassa muutamia asioita miehet haluavat tiesit navigoida päivämäärät kaksi ja sen jälkeen. "Ei se mitään voit olla nainen. Se on okei haluan avata oven sinulle. Haluan maksaa aterian tiedät ", sanoo Brian sanoo.

"He yrittävät tehdä asioista liian monimutkaisia", Dave lisää.

"Vain antaa meille tilaa", sanoo Ryan.

Ja vaikka monet miehet kuten jännitystä chase.

"Jos heidän täytyy mennä safari vain saada huomiota, teet niistä liikaa töitä. Jos odottaa kolme päivää palauttaa puhelut ja pelaa pikku pelejä kuin, että en väitä, että "Richardson sanoi.

"Useimmat miehet todennäköisesti vain laittaa eteen suurimmaksi osaksi. Useimmat niistä ovat mukavia kavereita syvällä sisimmässään. Olemme vain etsivät jonkun voimme luottaa, uskollisuus, rehellisyys ne tyyppisiä asioita ", sanoo Chris.

Tiedä myös, että hyvien suhteiden aikaa.

"Älä yritä väkisin äläkä yritä edetä liian nopeasti. Tiedät ei mene hyvin päivämäärä ja lakkaa etsimästä muiden ihmisten ja estää kohtaamisen ihmisiä. Koska et tiedä missä se menee mennä ", sanoo Richardson.

Uusi University of Texas Tutkimuksen mukaan houkuttelevammaksi nainen, sitä enemmän ihminen luulee olevansa kiinnostunut hänestä, kun taas naiset, toisaalta usein aliarvioivat miesten halu heille.

Ennen kuin mennä ensimmäinen päivä on tärkeää kysyä itseltäsi, mitä etsit saada pois päivä. On myös hyvä pitää viestintää auki teidän päivämäärä ja arvioida, mitä he etsivät olematta liikaa eteenpäin.

Ensivaikutelma on erityisen tärkeää on ensimmäinen päivä, joten varmista, että sinulla on hyvin hoidettu ja hyvin pukeutunut. Useimmat tytöt silti tyytyväinen sankareiden niin kaverit valmis maksamaan. Hymyilevä ja ottaa hyvä asenne tekevät myös päivämäärä mukavammaksi ja nautittavaa molemmille osapuolille.

Hvordan bli mer attraktive