perjantai 19. elokuuta 2011

Hook Brother ylös


Olemme kaikki kuulleet sanonnan "Hook aA Brother ylös." Ja mitä parempi koukku kaveri kanssa kuin nainen?

Jokainen kaveri planeetalla on ainakin muutamia tyttöjä ystävinä. Joten teoriassa, enemmän kaverit tiedätte, enemmän tyttöjä sinun pitäisi tietää.

Kuvittele saat puhelun yksi ystäväsi joka menee jotenkin näin:

"Hei, veli, check it out. Juttelin ystäväni Stacy, tiedät, kuuma blondi poikasen pidit siinä kuvassa näytin sinulle? Ja koska olet poikani, olin myy sinulle iso aikaa ja hän oli ostaa sen.

"Kun olen kertonut hänelle, kuinka olet muusikko, sotatilalain taiteilija, ja kuinka vihaat parsakaali niin paljon kuin hän tekee, hän kuolee tavata. Tässä hänen numeronsa - Sanoin hänelle pitää perjantai-iltana auki, jotta voit asettaa jotain hänen kanssaan. "

Pyhä Kristus. Onko tämä ystäväsi vai mitä?

Soita minulle Psych suuri, mutta katsotaan analysoida tätä hieman, on me? Ystäväsi vain hoiti vähintään 80% työn puolestasi - olemme täysin ohittaa awkwardness yrittää muodostaa katsekontakti ja mahdollinen hylkääminen on pyynnön tanssi / keskustelu / puhelinnumeroa jne. ..

Ja puhumattakaan, hän tietää jo joitakin juttuja sinusta - tavaraa, joka toimii lähtökohtana keskustelun. Joten nyt, että ystäväsi on poistanut suurimman osan hermoja repivä näkökohtia ensimmäinen uros-naaras vuorovaikutus, loppu on sileä purjehdus.

Kuten me kaikki tiedämme, olet hyvä kaveri, ja että kanssasi oleminen on paras päätös tahansa tyttö voisi ikinä tehdä - vain kysymys (vasta nyt, että on) oli tulossa tyttö antaa teille kellonaika todistaa tätä paljon hänelle.

No nyt sinulla on aikansa - sinun hyvä ystävä (joka on anteliaasti palkitaan joko alkoholin kannalta seuraavan kerran olet ulos yhdessä, tai palauttamalla suosioon tyttö olet ystävien kanssa) on jo varmistanut tämän.

Loogisesti se on paljon helpompaa (henkisesti, emotionaalisesti ja jopa taloudellisesti) kuulla, että nainen ei ole käytettävissä ja / tai välinpitämätön ystävältäsi kuin se on tullut tähän samaan johtopäätökseen: saada ammuttiin alas, on ajautunut / seisomaan, koska fake numero, tai saada lypsettävä mennessä (Doc Rakkauden keksi-termejä) "palkkasoturi" tai "ammattimainen dater."

Naisväki, liittoutunut Cosmo-lehden ja naaras-puolueellinen rakkauden asiantuntijoita, on lietsonut sotaa mies kauan sitten - sota, että voimme voittaa, jos panemme päämme yhteen ja nokkelampi näitä yksinkertaisia, emotionaalisia olentoja Vahva logiikkaa.

Lue kaiken DJ päällä - jos olet tosissaan parantaa itseäsi ja rakkauselämä, niin et voi mennä vikaan.

Ja muistakaa, seuraavan kerran naispuolinen ystäväsi valittaa / kiukuttelua / itku teille siitä, mitä scumbag poikaystävänsä on, kuinka hän vihaa olla yksin, tai miten hän voi löytää hyvä kaveri, avaa suusi ja äärimmäinen jotain että kuulostaa tämä:

"Stephanie, olenko koskaan kertonut ystäväni Joe? Ei? Oh, hän on loistava! Sinun rakastan häntä ..."

Sitten puhua ystäväsi ylös miten hän voisi tehdä sinulle, onko sinulla tämä kaveri mukaisesti, vain kerran päivä, tai jopa vain puhelinnumeron, hän arvostan vaivaa enemmän kuin tiedät, ja ovat erityisen innokkaita vastavuoroisesti että sama ystävällisyys.


sunnuntai 14. elokuuta 2011

Viisi Kuvat jotka todella Saat vastaukset


Dating site OkCupid toteutettiin mittava tutkimus kaivaa millaisia ​​kuvia Garner eniten vastauksia. Ja kaiken luulin turn-off on todella kiihottavaa, ainakin jos olet mittaus turn-ons by määrä viestejä eikä laatua, joka tutkimuksen teki.

Tarkastelemalla profiileja 18-32 vuotta täyttäneistä vain yhden kuvan - ja poistamalla huonoimman ja parhaan näköisiä ihmisiä - Tutkimus osoitti nämä kauhistuttavat totuuksia, mikä houkuttelee miehiä ja naisia.

Yksi valopilkku on, että vaikka poseeraa lemmikkisi tai tehdä jotain mielenkiintoista sai vähiten vastauksia, he saivat korkeimmat laatu ratkaisuja, jotka mitattiin onko keskustelu alkanut.

Oletko järkyttynyt? Inhottaa? Koskaan dating uudelleen?

Mind Your Words