lauantai 2. tammikuuta 2010

Online Dating Tips for Women - What Is The Best Online Dating Site?

Mikä on paras online dating site? Koska suuri suosio Online Dating, runsaasti online dating sivustoja ovat ilmestyi verkossa. On olemassa sivustoja, jotka sisältävät kaikki kuviteltavissa genre, joka tarjoaa ilmaiseksi ja maksaa jäsenyyteen. Lisäksi online dating site tekniikka on edennyt siihen pisteeseen, jossa se on yhteinen löytää sellaisia vaihtoehtoja kuin chat, pikaviestit ja laaja profiilia vastaavia järjestelmiä. Luokat online dating sivustoja ovat laajentuneet siinä määrin, että lähes jokainen teema aurinko on saatavilla. Online Dating Site luokkiin kuuluvat esimerkiksi lajikkeet Christian Dating, lesbo vuodelta, Gay dating, urheilua harrastaville, ei-uskonnollista vuodelta, Interracial Dating, latinalaisamerikkalainen vuodelta ja niin edelleen. Niin paljon valintoja, teemat ja luokat nykypäivän Online Dating maailmassa, miten pitäisikö edetä? No, vastaus on yksinkertainen.
Lisää

????????????

maanantai 28. joulukuuta 2009

Joskus etäisyys Dating on mitä parhain

By Cheryl Rogers

Tänään Jaan paras vuodelta vihje joku, joka on vastikään eronnut. Harkitse edut pitkän matkan suhteen.

Mielestäni ihmiset, jotka sanovat, että he tulivat läpi avioeron vahingoittumattomana ovat pettää itseään. Avioero on vaikeaa, ja sen pitäisi olla. Olet luopumassa siitä jotain vannonut kestäisi kuolemaansa saakka. Jos otat avioliiton vakavasti, loppuu pitäisi antaa sinulle tauko.

Joskus avioero on paras ratkaisu. Vaikka mikään elvyttää pahoinpideltiin itsetunto kuin kokouksessa joku uusi, joka ajattelee, olet ihana, se on hyvä mennä hitaasti. Ystäväni, perheterapeutti, neuvoi: "Vie aikaa, ennen kuin olet varma, että olet valmis. Sitten odottaa hieman kauemmin. Sitten edetä varovaisesti. "

Siksi minun kannattavansa pitkän matkan suhteen. Tutustuminen ihmisiä sähköpostin, pikaviestit, puhelin tai teksti vie aikaa. Kun olet oppia tuntemaan heitä, he eivät kuulu jalka. Sinulla on paljon kaivattua aikaa ja tilaa ratkaista osaksi uuden elämän, löytää oma tiensä.

Etäisyys estää sinua Aiempien virheiden ennen kuin sinulla on mahdollisuus oppia niistä.

Jälkeen minun avioeroa, minulla ei ollut aikomusta messing up elämäni miehen uudelleen. Sitten minä impulsiivisesti meni lukion luokka jälleennäkeminen - ja tapasi jonkun. Vuotta aikaisemmin, olisimme valmistui samassa luokassa 450 muihin opiskelijoihin. Emme olleet edes toistensa tutkan tuolloin. Tällä Réunion, me vaihtoivat sähköpostiosoitteita. Sitten palasin Michigan, ja hän palasi Kirgisia.

Kirgisia on maa Keski-Aasiassa, rajalla Kazakstanissa ja Uzbekistanissa. Toisin kuin olet oppinut, että alue Borat, se ei ole Internet-yhteys. Saimme tutustua toisiinsa sähköpostitse, navigoinnin 10 tunnin aikaero. Hidas prosessi, varmasti. Mutta järkevä tahti minulle tuolloin.

Tämä oli enemmän kuin kaksi vuotta sitten. Jälkeen Mike's muutti Afganistaniin, missä hän työskentelee puolustus urakoitsijan on Naton tukikohta Kabulissa. Voimme nyt chat-viestin, mutta pohja tekniikka ei sovellu hyvin Skype tai web-käyttöön.

Vuodelta ei ole tyypillistä. O normaali lauantai ravintolaan ja elokuviin meille. Kaksi vuotta, olemme oli vain viisi päivämäärät. Still, he olivat todella hyviä päivämäärät. Tarvitsin My Passport kolme niistä.

Oli aika minun yksi kaverini ja minä kielteisesti kuvata mahdollisen päivämäärä GUD - Maantieteellisesti Haittavaikutukset. Toki, pitkän matkan suhde ei toimi ikuisesti. Jos joku haluaa muuttaa hänen elämänsä - esimerkiksi siirtää pois sota-alueelle - se on mahdollista.

Kuitenkin, kun myrkyllinen yksi, suhde hidasteet eivät välttämättä huono.

Kiitos Janet Carr, johtaja uskonnonopetuksen yhteisön Universalisti kirkon Brightonissa. Carr kertoi minulle, että tänään klo 10:30 palvelun, seurakunnan jäsenet lahjoittaa lapaset ja mitten puu, he antaa meille Livingston County Daily Press & Argus.

Välitämme niitä tarvitseville Livingston County lapsia perheistä, jotka avustavat kautta Empty Stocking rahastoon.

Olemme edelleen hyväksyä lahjoituksia tämän asialle. Empty istutukset Rahasto käyttää panoksestanne ostaa lahjakortteja ja vähävaraisille paikallisia perheitä, jotka käyttävät lahjakortteja kuin he haluavat.

Älä ole huolissasi, että lahjoitus voi olla pieni. Jokainen dollari lisää jopa tehdä ero. Ei ole hallinnollisia kuluja liittyvät rahaston, tämän lehden kattaa ne.

Lähetä osuus Tyhjennä varastointi rahasto Daily Press & Argus, 323 E. Grand River Ave., Howell, MI 48843.

Joudumme kiitos mainoksen meidän sanomalehdessä lomien aikana, joten kerro meille, miten haluat nimesi näkyvän.

Kiitos huomioon.