lauantai 24. heinäkuuta 2010

Pettyneenä online daters puolestaan matchmakers


Online daters, pettynyt potentiaalisia yhteistyökumppaneita valehtelee ikänsä, painonsa tai siviilisääty, kääntyvät ammatillinen matchmakers löytää rakkautta.

Sen sijaan, että riskinotto potin onnea online, toimitusjohtajia, viihdyttäjiä ja poliitikot ovat ne maksavat tuhansia dollareita matchmakers ja hienotunteisesti "headhunt" ja eläinlääkäri täydellinen kumppani.

"Ennen vanhaan Sinulla oli suurperheen tai joissakin yhteiskunnissa todellinen matchmaker yrittävät löytää jonkun sinulle", sanoi dating asiantuntija Mary Balfour.

"Nykyään ihmiset ovat henkilökohtainen matchmaker samalla tavalla ne olisivat henkilökohtainen valmentaja", hän sanoi hänelle Drawing Down the Moon viraston Lontoon Aatamin ja Eevan talleja.

Leimautuminen online dating on vähentynyt vuodesta Internet dating sites lähettää salamat purjehtii maailman romantiikkaa ja mullistanut ihmiset löytävät kumppaneita.

Websites nyt on runsaasti suoria, homo, juutalainen, kristitty, vammaiset tai miljonääri daters, mutta luvut osoittavat suuren osan näistä etsii rakkautta kyberavaruudessa ovat pettyneitä.

"Niin monet ihmiset ovat olleet painajaista kokemuksia ihmisten kanssa vääristelyä itseään", sanoo Christie Nightingale, rehtori New Yorkissa sijaitsevan Premier Match LLC.

Nightingale sanoi noin 80 prosenttia hänen asiakkaat olivat yrittäneet online dating ennen kuin hänelle on kauhutarinoita.

Online dating teollisuus on tuottoisaa, rullata noin 500 miljoonaa dollaria Yhdysvalloissa ja noin 160 miljoonaa euroa ($ 203 miljoonaa euroa) Euroopassa viime vuonna, sanoi JupiterResearch.

Tutkimus aiemmin tänä vuonna Pew Internet ja American Life Project on todennut, että noin 16 miljoonaa amerikkalaista käytti online dating verkkosivuilla.

Mutta vaikka 52 prosenttia vastanneista kertoi enimmäkseen myönteisiä kokemuksia, 29 prosenttia ilmoitti kielteisiä kokemuksia.

"Osa miehistä tapasin online on ollut ehdoton kummajaisia. En usko mitään niistä hullu kirves mies tyyppi, mutta jos haluat täyttää ne missään muualla et kosketa niitä proomu napa", sanoi Lontoossa Hoitotyön johtaja Joanna Haworth, 36.

"Jotkut saattavat olla käytetty valokuvia kolme vuotta sitten, kun he olivat kolme kiveä kevyempää. Yksi mies kaiken ajan puhutaan hänen ex-vaimonsa. Hän oli edelleen toivottoman rakastunut häneen."

Älä mainitse EX

Komeilu albumi täynnä häät kutsuja entisten asiakkaiden, Balfour sanoi hänelle Löydä oli lähtenyt viime vuoden aikana asiakkaille valmiita pulittaa jopa 8000 puntaa (15.000 dollari) toivossa "onnellinen loppu."

Hänen viraston palveluksessa on joukko naisia pestä sosiaalisia ja yritysten tapahtumia mahdollisia osumia.

Nightingale käsi out luettelo "do: n ja kiellot" hänen asiakkaille, ennen kuin ne pää pois päivämäärät - kuten sammuttaa kännykkäsi ja puhu entiset kumppanit.

Jotkut huippuluokan USA matchmakers - jotka veloittavat jopa 25.000 dollaria - myös järjestää makeovers ja suhde valmennukseen asiakkaille.

"New York, Lontoo, Los Angeles, tai Tokio, missä on paljon enemmän rahaa ja väestörakenteen markkinarako on ammatillinen singleä heidän 30s ja 40s, he todella haluavat all inclusive, henkilökohtaista palvelua, sanoo Lisa Clampitt, yhteistyö perustaja yhdysvaltalaisen Löydä Institute että myös junat matchmakers.

Pettynyttä online dating ja haluaa laittaa niin paljon vaivaa löytääkseen kumppanin hän teki uransa Los Angeles tuotteen suunnittelija Bill Conley luonut suhteita seminaareja matchmaker Julie Ferman n Amorin valmentaja virasto.

"Los Angeles on temppeli ulkonäköä. Jokainen tekee hyvää työtä piilottaa itsensä alla paljon kiilto, kalliita vaatteita ja plastiikkakirurgia, sanoo Conley.

Hän vastaa sinulle enemmän persoonallisuutta tasolla, se ei ole tieteellinen, se on enemmän perinteinen matchmaking rooli. Kerroin hänelle paljon itsestäni, asioita, jotka olivat minulle tärkeitä ", hän lisäsi.

Yhdysvaltain viimeaikaisia oikeustapaus korosti karikot kyberavaruuden vuodelta.

Kun ensin dating ja suhde teollisuuden Yhdysvaltain online-palvelu True.com ilmoitti maamerkki siviilioikeudellinen syytteeseen voitto lokakuun vastaan tuomittu rikollinen ja rekisteröity sukupuoli rikoksentekijä Kalifornian joka väärin itse verkossa.

"Lähes kaikkialla ihmiset vääriä tietoja online dating, et koskaan tiedä mitä saat. Huomasin jutteleminen jonkun kanssa, joka oli lopulta vuonna cybercafe Nigeriassa ja yritti puristaa minua 300 dollaria", sanoo Conley, 42.

Copyright © 2006 Reuters Limited.

Si su pareja y m�s de 40, entonces ...


perjantai 23. heinäkuuta 2010

Vinkkejä pitkän matkan Dating


Pitkän matkan dating suhteet voivat olla uskomattoman vaikea ylläpitää. Sekä miehet ja naiset voivat saada masentunut ja turhautunut siitä pitkän matkan ja kommunikaation puutteesta. Useimmat pitkän matkan ajalta suhteiden loppua kuuden ensimmäisen kuukauden aikana. On kuitenkin toivoa. Miljoonien asuva pari asuu eri kaupungeissa, seurustelevansa kaukana on täysin mahdollista, vaikka se on vaikeaa.

Puhu henkilö olet Dating

Dating suhteita asun muualla on vaikeaa. Tärkeintä mitä voit tehdä on keskustella odotuksia ja asettaa dating suhde rajoja. Mitä voit ja et voi tehdä? Voitko mennä päivämäärät muiden ihmisten kanssa, esimerkiksi?

Kuitenkaan puhu ei pysähdy asettaa rajoja, kun olet dating pitkän matkan. Sinun täytyy puhua. Mitä enemmän voit puhua, paremmin. Getting VOIP tili tekee puhumisen ilmaiseksi, joten sinun ei tarvitse huolehtia pitkän matkan puhelimitse maksuja.

Vaikka sotilaallisia dating suhteet puhuminen voi olla vaikeaa, tarvitset silti varattava aikaa tai sitä, vaikka se on vain kerran viikossa. Seurustelu on yleensä sosiaalinen asia, joten jos olet dating joku on kaukana, kuulo hänen äänensä on helpompi, mutta se ei tarkoita sitä olisi helppoa.

Mitä enemmän jakaa ja vaihtaa, sitä nopeammin aika menee ja vähemmän se tuntuu olet lisäksi henkilö olet dating. Tulet olemaan osa toistensa elämää, vaikka sinun pitkän matkan. Ja se mikä tekee dating suhteita työtä.

Kirjoittamaan kirjeitä (ja sähköpostit)

Monet miehet on vaikea ymmärtää, miksi naiset pitävät saavat todellisia kirjeitä jännittävä. "Otan vain sähköpostitse," Tom kertoo Jill. Saat Jill, että vain ei ole tarpeeksi. Et voi jutut sähköpostiviestejä tyynyn ja kuulla sen rypyttää kuin nukahdat. Et voi haista häntä siitä ja kuvitella hänet kirjoittamisesta.

Kirjeet ovat henkilökohtaisia. He sanovat, että olet istunut alas, ajattelin henkilö ja lähetti pois kirjeen. Jos voit, kirjoittaa karkea luonnos ennen lähettämistä lopullinen kopio. Tämä tekee se mukava ja siisti, ja henkilö olet dating ei tarvitse tietää ensimmäinen kappale.

Vaikka puhut henkilö olet dating joka päivä, saavat kirjeen, jossa leima ja kaikki on erityinen. Vaikka olet jo keskustellut asioista kirjeessä.

Vietä aikaa muiden ihmisten kanssa

Jos henkilö olet dating on kaukana, se on helppo jakaa masennukseen. Jos olet murjottaa ympärillä eivätkä pääse ulos, se ei saa mitään parempaa. Masennus pahenevat ja olet niin tulee teidän suhdetta. Viettämällä aikaa ihmisten kanssa - sekä samaa sukupuolta kuin te - saat sosiaalinen vuorovaikutus sinun ja puuttuvat teidän dating suhdetta. Sinulla on myös ymmärrettävä, sinulla on ystäviä ja ei tarvitse jäädä kotiin.

Kun viettää aikaa muiden ihmisten kanssa, olet dating suhde paranee myös. Sinut paremmalla tuulella ja se puhuvat siihen, miten vuorovaikutuksessa toisen ihmisen kanssa ja miten näet suhdetta. Se voi myös auttaa nostaa sinut ulos masennus.

Lähetä Lahjat

Kaikki haluavat esittää. Ja kun lähettää lahjoja henkilö olet dating, niiden ei tarvitse olla kallista. Ne voivat olla jotain yksinkertaista: kuvan teidän kahden yhdessä aina, kun ensimmäinen alkoi seurustella, esimerkiksi. Tai se voi olla kuva vain sinä, ripustettu ystävien kanssa. Harkitse lähettämistä evästeet tai jotain tehdä itse.

Jos henkilö olet dating asuivat samassa kaupungissa kuin te, muistutus koti voisi olla kiva myös. Harkitse lähettämistä tallennus muutaman tunnin hänen suosikki radioaseman. Tai lähettää kuvia myös hän käyttää osallistua takaisin sisään

Matkustaminen

Ota askel ja vierailla muita huomattavia. Yritä luoda kertaa ja retkiä niin sinä ja henkilö olet dating voi nähdä toisiaan ja viettää aikaa yhdessä.

Spice Up Your Online Dating profil


torstai 22. heinäkuuta 2010

Lisää naisia vierailla online dating sites


Yritetään löytää perämies verkossa? Uudet tiedot osoittavat, että se on vaikeampaa naisille kuin miehille.

Nimittäin: eHarmony kävijöitä on 69 prosenttia naisia, on katolinen Match se 72 prosenttia, ja Love-Access.com mahtava 87 prosenttia ovat värttinä sukupuolen mukaan tiedot yrityksen Hitwise.

Numerot - jotka mittaavat liikenteen, eikä jäsenyys kyseisissä sivustoissa - kansi päättyneellä viikolla 10 helmikuu. Sukupuolten välinen epätasapaino vaikuttaa selvemmältä on sivustoja, jotka tarjoavat premium-palvelu vastaavat ihmiset hereille, kuten vaatimalla käyttäjät vastata pitkä lista kysymyksiä itsestään, sanoo Bill Tancer, Hitwise n pääjohtaja maailmanlaajuinen tutkimus. Sivustot, jotka houkuttelevat miehiä yleensä vain pinon valokuvia ja profiileja sivulla käyttäjät poimia kautta, hän kertoo.

Sinänsä dating voimanpesä Match.com oli 55 prosenttia naisia kävijöitä verrattuna 45 prosenttia, kun miehillä Yahoo! Personals ehkä hieman enemmän miehiä kuin naisia - 51 prosenttia verrattuna 49 prosenttiin - mukaan Hitwise.

"Enemmän aikaa ja rahaa mukana Rekisteröidy dating sivusto, lisää sivusto olisi vinossa nainen" Tancer sanoo. "Ja enemmän vapaa kuvat saatavissa lisää sivusto olisi vino mies."

Hän jatkaa: "Luulen, mitä tiedot osoittavat meille ... on se, että naiset käyttävät online dating kuin varsinaista palvelua, mitä se oli tarkoitettu." Samaan aikaan "jotkut miespuoliset käyttäjät käyttävät dating sivuston vain katsoa kuvia naisista."

Se oli luultavasti liikaa toivoa, että Internet tasolla dating kenttään. Se sanoi, numeroita voisi tarjota hieman lohduttaa yksinäisten naisten, joiden on nyt kovaa näyttöä siitä, että kyllä, se todella on viidakko.

eHarmony toimitusjohtaja Greg Waldorf sanoo hänen sivuston jäsenyys on tasapainoisempi kuin liikenteen määrä ehdottaa, vaikka on "hieman enemmän naisia kuin miehiä." Hän ei tarjota erityisiä numeroita.

Hänen mukaansa naisten on hyvä. "Luulen, että taipumus houkutella miehiä", hän sanoo.

"Uskon houkuttelemalla miehiä, meidän on tehtävä se eri tavalla kuin houkutella naisia", hän lisää. "Kun naiset ovat houkutelleet paikalle joka perustuu yksityisyyden ja turvalaitteet, mielestäni paljon ihmiset tulevat syistä, kuten he saavat enemmän vastauksia viestintää."

Love-ongelma Single Äiti, musta, 21, Looking For A Nice Black Man alle 40 satunnaisille Adult Dating. Ei huumeita, ei ole draamaa.

Tutkijat L�yd� parhaat pickup linjaa


maanantai 19. heinäkuuta 2010

Mistä tietää, onko hän on kiinnostunut


Kun olet dating tai juuri tavannut ... mitä merkkejä siitä, että hän todella pitää sinusta? Joskus nainen saa kiinni omassa epävarmuus ja piti kun mies on kiinnostunut hänestä. Seuraavassa on joitakin dating vinkkejä, joiden avulla voit kertoa, kun sinulla on mahdollisuus.

9 Things Happy Couples Talk About