perjantai 23. heinäkuuta 2010

Vinkkejä pitkän matkan Dating


Pitkän matkan dating suhteet voivat olla uskomattoman vaikea ylläpitää. Sekä miehet ja naiset voivat saada masentunut ja turhautunut siitä pitkän matkan ja kommunikaation puutteesta. Useimmat pitkän matkan ajalta suhteiden loppua kuuden ensimmäisen kuukauden aikana. On kuitenkin toivoa. Miljoonien asuva pari asuu eri kaupungeissa, seurustelevansa kaukana on täysin mahdollista, vaikka se on vaikeaa.

Puhu henkilö olet Dating

Dating suhteita asun muualla on vaikeaa. Tärkeintä mitä voit tehdä on keskustella odotuksia ja asettaa dating suhde rajoja. Mitä voit ja et voi tehdä? Voitko mennä päivämäärät muiden ihmisten kanssa, esimerkiksi?

Kuitenkaan puhu ei pysähdy asettaa rajoja, kun olet dating pitkän matkan. Sinun täytyy puhua. Mitä enemmän voit puhua, paremmin. Getting VOIP tili tekee puhumisen ilmaiseksi, joten sinun ei tarvitse huolehtia pitkän matkan puhelimitse maksuja.

Vaikka sotilaallisia dating suhteet puhuminen voi olla vaikeaa, tarvitset silti varattava aikaa tai sitä, vaikka se on vain kerran viikossa. Seurustelu on yleensä sosiaalinen asia, joten jos olet dating joku on kaukana, kuulo hänen äänensä on helpompi, mutta se ei tarkoita sitä olisi helppoa.

Mitä enemmän jakaa ja vaihtaa, sitä nopeammin aika menee ja vähemmän se tuntuu olet lisäksi henkilö olet dating. Tulet olemaan osa toistensa elämää, vaikka sinun pitkän matkan. Ja se mikä tekee dating suhteita työtä.

Kirjoittamaan kirjeitä (ja sähköpostit)

Monet miehet on vaikea ymmärtää, miksi naiset pitävät saavat todellisia kirjeitä jännittävä. "Otan vain sähköpostitse," Tom kertoo Jill. Saat Jill, että vain ei ole tarpeeksi. Et voi jutut sähköpostiviestejä tyynyn ja kuulla sen rypyttää kuin nukahdat. Et voi haista häntä siitä ja kuvitella hänet kirjoittamisesta.

Kirjeet ovat henkilökohtaisia. He sanovat, että olet istunut alas, ajattelin henkilö ja lähetti pois kirjeen. Jos voit, kirjoittaa karkea luonnos ennen lähettämistä lopullinen kopio. Tämä tekee se mukava ja siisti, ja henkilö olet dating ei tarvitse tietää ensimmäinen kappale.

Vaikka puhut henkilö olet dating joka päivä, saavat kirjeen, jossa leima ja kaikki on erityinen. Vaikka olet jo keskustellut asioista kirjeessä.

Vietä aikaa muiden ihmisten kanssa

Jos henkilö olet dating on kaukana, se on helppo jakaa masennukseen. Jos olet murjottaa ympärillä eivätkä pääse ulos, se ei saa mitään parempaa. Masennus pahenevat ja olet niin tulee teidän suhdetta. Viettämällä aikaa ihmisten kanssa - sekä samaa sukupuolta kuin te - saat sosiaalinen vuorovaikutus sinun ja puuttuvat teidän dating suhdetta. Sinulla on myös ymmärrettävä, sinulla on ystäviä ja ei tarvitse jäädä kotiin.

Kun viettää aikaa muiden ihmisten kanssa, olet dating suhde paranee myös. Sinut paremmalla tuulella ja se puhuvat siihen, miten vuorovaikutuksessa toisen ihmisen kanssa ja miten näet suhdetta. Se voi myös auttaa nostaa sinut ulos masennus.

Lähetä Lahjat

Kaikki haluavat esittää. Ja kun lähettää lahjoja henkilö olet dating, niiden ei tarvitse olla kallista. Ne voivat olla jotain yksinkertaista: kuvan teidän kahden yhdessä aina, kun ensimmäinen alkoi seurustella, esimerkiksi. Tai se voi olla kuva vain sinä, ripustettu ystävien kanssa. Harkitse lähettämistä evästeet tai jotain tehdä itse.

Jos henkilö olet dating asuivat samassa kaupungissa kuin te, muistutus koti voisi olla kiva myös. Harkitse lähettämistä tallennus muutaman tunnin hänen suosikki radioaseman. Tai lähettää kuvia myös hän käyttää osallistua takaisin sisään

Matkustaminen

Ota askel ja vierailla muita huomattavia. Yritä luoda kertaa ja retkiä niin sinä ja henkilö olet dating voi nähdä toisiaan ja viettää aikaa yhdessä.

Spice Up Your Online Dating profil