torstai 22. heinäkuuta 2010

Lisää naisia vierailla online dating sites


Yritetään löytää perämies verkossa? Uudet tiedot osoittavat, että se on vaikeampaa naisille kuin miehille.

Nimittäin: eHarmony kävijöitä on 69 prosenttia naisia, on katolinen Match se 72 prosenttia, ja Love-Access.com mahtava 87 prosenttia ovat värttinä sukupuolen mukaan tiedot yrityksen Hitwise.

Numerot - jotka mittaavat liikenteen, eikä jäsenyys kyseisissä sivustoissa - kansi päättyneellä viikolla 10 helmikuu. Sukupuolten välinen epätasapaino vaikuttaa selvemmältä on sivustoja, jotka tarjoavat premium-palvelu vastaavat ihmiset hereille, kuten vaatimalla käyttäjät vastata pitkä lista kysymyksiä itsestään, sanoo Bill Tancer, Hitwise n pääjohtaja maailmanlaajuinen tutkimus. Sivustot, jotka houkuttelevat miehiä yleensä vain pinon valokuvia ja profiileja sivulla käyttäjät poimia kautta, hän kertoo.

Sinänsä dating voimanpesä Match.com oli 55 prosenttia naisia kävijöitä verrattuna 45 prosenttia, kun miehillä Yahoo! Personals ehkä hieman enemmän miehiä kuin naisia - 51 prosenttia verrattuna 49 prosenttiin - mukaan Hitwise.

"Enemmän aikaa ja rahaa mukana Rekisteröidy dating sivusto, lisää sivusto olisi vinossa nainen" Tancer sanoo. "Ja enemmän vapaa kuvat saatavissa lisää sivusto olisi vino mies."

Hän jatkaa: "Luulen, mitä tiedot osoittavat meille ... on se, että naiset käyttävät online dating kuin varsinaista palvelua, mitä se oli tarkoitettu." Samaan aikaan "jotkut miespuoliset käyttäjät käyttävät dating sivuston vain katsoa kuvia naisista."

Se oli luultavasti liikaa toivoa, että Internet tasolla dating kenttään. Se sanoi, numeroita voisi tarjota hieman lohduttaa yksinäisten naisten, joiden on nyt kovaa näyttöä siitä, että kyllä, se todella on viidakko.

eHarmony toimitusjohtaja Greg Waldorf sanoo hänen sivuston jäsenyys on tasapainoisempi kuin liikenteen määrä ehdottaa, vaikka on "hieman enemmän naisia kuin miehiä." Hän ei tarjota erityisiä numeroita.

Hänen mukaansa naisten on hyvä. "Luulen, että taipumus houkutella miehiä", hän sanoo.

"Uskon houkuttelemalla miehiä, meidän on tehtävä se eri tavalla kuin houkutella naisia", hän lisää. "Kun naiset ovat houkutelleet paikalle joka perustuu yksityisyyden ja turvalaitteet, mielestäni paljon ihmiset tulevat syistä, kuten he saavat enemmän vastauksia viestintää."

Love-ongelma Single Äiti, musta, 21, Looking For A Nice Black Man alle 40 satunnaisille Adult Dating. Ei huumeita, ei ole draamaa.

Tutkijat L�yd� parhaat pickup linjaa