lauantai 24. heinäkuuta 2010

Pettyneenä online daters puolestaan matchmakers


Online daters, pettynyt potentiaalisia yhteistyökumppaneita valehtelee ikänsä, painonsa tai siviilisääty, kääntyvät ammatillinen matchmakers löytää rakkautta.

Sen sijaan, että riskinotto potin onnea online, toimitusjohtajia, viihdyttäjiä ja poliitikot ovat ne maksavat tuhansia dollareita matchmakers ja hienotunteisesti "headhunt" ja eläinlääkäri täydellinen kumppani.

"Ennen vanhaan Sinulla oli suurperheen tai joissakin yhteiskunnissa todellinen matchmaker yrittävät löytää jonkun sinulle", sanoi dating asiantuntija Mary Balfour.

"Nykyään ihmiset ovat henkilökohtainen matchmaker samalla tavalla ne olisivat henkilökohtainen valmentaja", hän sanoi hänelle Drawing Down the Moon viraston Lontoon Aatamin ja Eevan talleja.

Leimautuminen online dating on vähentynyt vuodesta Internet dating sites lähettää salamat purjehtii maailman romantiikkaa ja mullistanut ihmiset löytävät kumppaneita.

Websites nyt on runsaasti suoria, homo, juutalainen, kristitty, vammaiset tai miljonääri daters, mutta luvut osoittavat suuren osan näistä etsii rakkautta kyberavaruudessa ovat pettyneitä.

"Niin monet ihmiset ovat olleet painajaista kokemuksia ihmisten kanssa vääristelyä itseään", sanoo Christie Nightingale, rehtori New Yorkissa sijaitsevan Premier Match LLC.

Nightingale sanoi noin 80 prosenttia hänen asiakkaat olivat yrittäneet online dating ennen kuin hänelle on kauhutarinoita.

Online dating teollisuus on tuottoisaa, rullata noin 500 miljoonaa dollaria Yhdysvalloissa ja noin 160 miljoonaa euroa ($ 203 miljoonaa euroa) Euroopassa viime vuonna, sanoi JupiterResearch.

Tutkimus aiemmin tänä vuonna Pew Internet ja American Life Project on todennut, että noin 16 miljoonaa amerikkalaista käytti online dating verkkosivuilla.

Mutta vaikka 52 prosenttia vastanneista kertoi enimmäkseen myönteisiä kokemuksia, 29 prosenttia ilmoitti kielteisiä kokemuksia.

"Osa miehistä tapasin online on ollut ehdoton kummajaisia. En usko mitään niistä hullu kirves mies tyyppi, mutta jos haluat täyttää ne missään muualla et kosketa niitä proomu napa", sanoi Lontoossa Hoitotyön johtaja Joanna Haworth, 36.

"Jotkut saattavat olla käytetty valokuvia kolme vuotta sitten, kun he olivat kolme kiveä kevyempää. Yksi mies kaiken ajan puhutaan hänen ex-vaimonsa. Hän oli edelleen toivottoman rakastunut häneen."

Älä mainitse EX

Komeilu albumi täynnä häät kutsuja entisten asiakkaiden, Balfour sanoi hänelle Löydä oli lähtenyt viime vuoden aikana asiakkaille valmiita pulittaa jopa 8000 puntaa (15.000 dollari) toivossa "onnellinen loppu."

Hänen viraston palveluksessa on joukko naisia pestä sosiaalisia ja yritysten tapahtumia mahdollisia osumia.

Nightingale käsi out luettelo "do: n ja kiellot" hänen asiakkaille, ennen kuin ne pää pois päivämäärät - kuten sammuttaa kännykkäsi ja puhu entiset kumppanit.

Jotkut huippuluokan USA matchmakers - jotka veloittavat jopa 25.000 dollaria - myös järjestää makeovers ja suhde valmennukseen asiakkaille.

"New York, Lontoo, Los Angeles, tai Tokio, missä on paljon enemmän rahaa ja väestörakenteen markkinarako on ammatillinen singleä heidän 30s ja 40s, he todella haluavat all inclusive, henkilökohtaista palvelua, sanoo Lisa Clampitt, yhteistyö perustaja yhdysvaltalaisen Löydä Institute että myös junat matchmakers.

Pettynyttä online dating ja haluaa laittaa niin paljon vaivaa löytääkseen kumppanin hän teki uransa Los Angeles tuotteen suunnittelija Bill Conley luonut suhteita seminaareja matchmaker Julie Ferman n Amorin valmentaja virasto.

"Los Angeles on temppeli ulkonäköä. Jokainen tekee hyvää työtä piilottaa itsensä alla paljon kiilto, kalliita vaatteita ja plastiikkakirurgia, sanoo Conley.

Hän vastaa sinulle enemmän persoonallisuutta tasolla, se ei ole tieteellinen, se on enemmän perinteinen matchmaking rooli. Kerroin hänelle paljon itsestäni, asioita, jotka olivat minulle tärkeitä ", hän lisäsi.

Yhdysvaltain viimeaikaisia oikeustapaus korosti karikot kyberavaruuden vuodelta.

Kun ensin dating ja suhde teollisuuden Yhdysvaltain online-palvelu True.com ilmoitti maamerkki siviilioikeudellinen syytteeseen voitto lokakuun vastaan tuomittu rikollinen ja rekisteröity sukupuoli rikoksentekijä Kalifornian joka väärin itse verkossa.

"Lähes kaikkialla ihmiset vääriä tietoja online dating, et koskaan tiedä mitä saat. Huomasin jutteleminen jonkun kanssa, joka oli lopulta vuonna cybercafe Nigeriassa ja yritti puristaa minua 300 dollaria", sanoo Conley, 42.

Copyright © 2006 Reuters Limited.

Si su pareja y m�s de 40, entonces ...