tiistai 22. marraskuuta 2011

Koskaan puhuta Process


Älä koskaan puhua "prosessi."

Jos olet opiskelun SoSuave.com, olet oppinut paljon tekniikoita, joiden avulla voit houkutella naisia. Älä koskaan kerro naiselle "mitä" olet tekemässä tai "miksi" teet sen. Et halua hänen ajattelevan, että olet "luontaisesti karismaattinen."

Esimerkiksi:

- Älä kerro naiselle, että hän on kuin sinä, koska hän katselee silmiin.

- Älä kerro hänelle, että et koskaan soita seuraavana päivänä, koska se tulee tehdä näytät epätoivoinen.

- Älä kerro hänelle, että olet itsevarma mies, ja että naiset kuin luottavainen miehille.

- Älä kysy häneltä, miksi hän pitää koskettaa sinua. Tai kysyä häneltä, miksi hän oli liikuttavaa, että toisen kaverin.

- Älä kerro hänelle, että naiset rakastivat kuunnellaan ja että heidän ajatuksensa omin sanoin heille takaisin.

- Älä kerro hänelle, että fysiologinen kiihottumisen voi lisätä vetovoima kahden ihmisen välillä.

- Jne.

Kun puhutaan "prosessia" se menettää taikuutta. Nainen tulee itsetietoinen, ja olet törmännyt kuin "juonitteleva" kuin viehättävä.

Jos sinusta tuntuu, sinun täytyy puhua "prosessi", niin tee se Don Juan Foorumin muiden kanssa kuten sinäkin.

Mutta koskaan tyttöjen olet kiinnostunut

Czy mogę pocałować?


maanantai 21. marraskuuta 2011

Dating jälkeen Fifty


Treffit jälkeen viisikymmentä on käsite, joka on vähitellen saavuttamassa ihmisiä. Vaikka se saattaa tuntua hieman oudolta alussa, mutta kuten sanonta kuuluu ei ole ikä rakastava ja voi rakastua uudestaan ​​jopa kaatumisen jälkeen nuorisoa. Kuitenkin se tulee uusia haasteita ja excitements, jota on käsiteltävä. Sekä miehet että naiset voivat liikkua ulos etsimään kumppaneita vaikka 50-vuotiaana. Mutta kun etsit tasalla tässä iässä, on olemassa tiettyjä asioita, jotka olisi pidettävä mielessä. Muista, kehosi ei ole sama kuin aiemmin, teidän mentaliteetti, ajattelun prosessit ja vastuut ovat muuttuneet ajan myötä.

Joten, jos olet etsimässä kumppania ja halukkaita päivämäärä jälkeen viisikymmentä, tässä on muutamia käteviä vinkkejä.

Ensimmäinen ja tärkein tehtävä on pitää hyvää huolta itsestäsi. Kuntoilu on erittäin tärkeää, sillä tämä tekee sinusta tuntuu enemmän elinvoimainen tarjoaa sinulle uusi into elämään. Getting kunnossa on toinen tehtävä, joka tulee hyvin tärkeä, kun olet valmis tasalla jälkeen viisikymmentä.

Löytää samanhenkisten ihmisten voit valita liittyä useisiin yhteisön tai muiden vapaaehtoisjärjestöjen jossa ihmisiä eri elämänaloilta kokoontuivat. Laajeni lähipiirissä auttaisi sinua tavata uusia ihmisiä, jakaa ajatuksia ja ideoita, keskustella eri asioista ja viettää hyvää aikaa.

Jos rakastat musiikkia tai tanssia, mikään ei voi olla parempi kuin Klubit, joissa voit nauttia näistä toiminnoista. Voit aina löytää dating kumppani tätä asetusta ja viettää aivan uskomatonta aikaa.

Internet on toinen paikka, jossa voit löytää dating kumppani helposti vaikka viisikymmentä. Ei ole väliä mitä teidän vaatimus on, dating sivustoja voi olla erinomainen tapa löytää täydellinen kumppani. Ole rehellinen, kun olet etsimässä teidän päivämäärä. Anna oikea kuvauksia siitä, millaisia ​​henkilö olet.

Lopulta kun et mene ulos ensimmäisestä päivästä jälkeen viisikymmentä, pitää se kevyt ja rento. Puhua asioista, jotka kiinnostavat teitä molempia. Voit myös mainita lapsesi, jos haluat. Älä kuitenkaan täysin puhua niistä koko illan. Mainitsen vain ne ja menen muihin aiheisiin, jotka näyttävät olevan mielenkiintoinen teille molemmille.

Staying tietoa ajankohtaisohjelmat, urheilu tai uutiset voi lisäetu. Tämä auttaa sinua jatkamaan keskustelua erilaisista aiheista. Älä anna ikävystyminen astua dating, joten aina tehdä tilaa jotain jännittävää.

On parempi, jos et mainitse about your ex-kumppani, onko se aviomies, vaimo tai dating kumppani. Kaikilla on haittoja ja tällä hetkellä, kun olet vastuussa ja kypsä henkilö, ihmiset eivät halua kuulla viallisen tai onneton suhteita.

Joten, jos olet yksi ja valmis seurustella jälkeen 50, etsi mahdollisuuksia löytää täydellinen kumppani ympärilläsi.