lauantai 9. heinäkuuta 2011

Onko Ikä Matter?


Dating vanhempi mies tai nainen varmasti on omat etunsa. Usein joku vanhempi on kokeneempi, jotka haluavat pitää hauskaa, edelleen pitkin elämässä, kypsempi tai vakaampi. Saatat ajatella: "Kyllä! Lopuksi joku, joka on valmis suhteeseen haluan ja / tai minun tasolla. "Mutta oletko makea tarpeeksi Sugar Daddy tai rohkea tarpeeksi Cougar?

Cougar aika

Mukaan artikkelin WebMD.com, vanhemmat naiset saattavat olla vaania nuori ori ympäri college ikä eron vuoksi seksuaalisen huiput miehiä ja naisia. Naisen seksuaalinen Prime on hänen 30s-aikana miehet 30s ovat jo laskussa. Mies parikymppinen on täydellinen ottelu.

Vaikka seksuaalinen kemia on oikea, Cougar voidaan jättää den enemmän kuin vain että yksi syy. Dating joku nuorempi voi tehdä naiset kokevat nuorempia. Vuonna empiirisiä tarkistuslaskenta olemisesta Cougar, naiset puhuvat dating nuorempia miehiä. Treffit nuoremmat miehet naiset voivat olla peloton flirters kuin he olivat teini ja ylikin.

Treffit nuoremmat miehet naiset voivat olla arvostettu vielä kerran heidän sex appeal, eikä heidän äiti-valitus. Recall Mrs Robinson päässä Graduate tai Kim "Real Housewives Atlantasta," Sillä example.Younger miesten, noin college ikä, on eri prioriteetit kuin nykyaikainen ja 30-plus väkijoukkoon. Seksi ja hauskaa näyttää olevan tärkeimpiä prioriteetteja vanhempi nainen, koska he eivät ole valmiita asettumaan (tai halua taukoa) pysähtynyt elämäntapa aviomies ja lapset.

Perustamisesta todellinen suhde Cougar voisi olla vaikeaa. Jos etsit pitkäaikaisia ​​suhteita ja haluavat perheen säätää myöhemmin, olet väärässä Dating Scene. Jos etsit haaste, olet oikeassa pelissä. Pidä hauskaa ja omaksua suhde kuin se on. Voisit oppia paljon kokenut ja luottava nainen.

Ei ole mitään ikärajaa hauskaa, mutta aina tietoinen harvinainen tilaisuus suhde voisi muuttua enemmän. Yhteiskunta heittää naisten dating nuorempia miehiä negatiivisesti, niin on valmis paljon tarkastusoikeuden perheen ja ystävien.

Makea Sugar daddies

Treffit vanhemmat miehet eroaa kokonaan Cougars. Tuttu tilanne, Hollywood on: hyvin nuori tyttö dating hyvin vanha mies hänen rahaa tai mainetta. Joka kerta satun katsomaan viime kauden "Girls Next Door," En voi auttaa, mutta etiketti tyttöjen fame-huorat, jotka eivät varmasti parisuhteessa rakkautta.

Mutta sanoisin, että edellä skenaario on poikkeus. Useimmat college-ikäisten naisten, jotka päätyvät isompien miehet eivät etsi Fortune ja mainetta, mutta todellinen suhde miehen kanssa, joka on valmis sitoutumaan.

Vanhemmat miehet ovat varmempia kuin nuoremmat kaverit. Oltuaan useissa suhteissa vuosien varrella, ja jotkut ovat jopa kokeneet avioeron, he ovat väsyneitä dating peli. Ne ovat etukäteen heidän tunteistaan, helposti lähestyttävissä noin vakavaa suhdetta aiheista ja ehkä vielä halukas työskentelemään kautta ongelmia.

Nämä ominaisuudet ovat virkistävää nainen joka on kärsinyt hänen dating ikäisensä ja on valmis suhteeseen pidempään kuin yhden yön baarissa ja ehkä pari päivämäärien jälkeen. Vanhemmat miehet tarjoavat turvallisuutta, koska heidän kokemuksensa.

Kun se tulee suhde vanhempi mies, ikä ei olla hieman tärkeämpi. Kymmenen 15-vuotias on suurin suhde voisi todella toimia kun olet nuori. Mieti jos olet 20, hän on 35. Kun olet 25, hän on 40. Lisäksi, jos etsit lapsia suhteeseen, vanhempi mies, sitä pienemmällä todennäköisyydellä hän voi olla valmis hankkimaan lapsia tai hän saattaa olla joitakin jo! Mutta vanhemmat saat, sitä vähemmän ikää alkaa asia, uskon, ja se enemmän mitä jaat yhteistä.