sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Treffit ja liittyen


Asiat tapahtuvat erittäin nopeasti nykyisen sukupolven. Olipa halua tunnustaa sitä vai ei, on olemassa hyvä syy siihen, miksi huippukokit eivät valmista tyylikäs aterioita mikroaaltouunissa. Selvästi yksi asioista kampuksella on joskus vimmattu tahdissa jota rakentaa suhteita. Ei ole ketään syyttää kuoleman dating rituaali tämän kampuksella. Se on mitä se on. Minun uteliaisuus ymmärtää, miksi miehet ja naiset ovat jakaantunut omistusoikeus tämän sosiaalinen normi, olen mukana kymmenen opiskelijaa (5 naista, 5 miestä) yhden sukupuolen keskusteluja mielipiteitä kiertää tämän ongelman. Vaikka en voi ekstrapoloida nämä huomautukset kaikille miehille ja naisille kampuksella, tämä on mitä löysin.

Naisten Puhuin olivat yksimielisiä uskossa, että Notre Damen ympäristö on täynnä paineita. He kuvasivat paineita etsiä tietyllä tavalla (kampaajalla, meikkiä, ei koskaan käytä hikoilu) ja käyttäytymään tietyllä tavalla. "Sinun täytyy aina näyttää yhtä hyvältä kuin mahdollista. Miehet puhuvat laittaa heidän "ND suojalasit." Tiedän paljon kauniita tyttöjä kampuksella joten en ymmärrä miten ihmiset täällä voi ajatella, että kaikki meistä ovat rumia. "

On usko, että tämä luo ympäristön, jossa naiset ovat valmiita ottamaan mitään huomiota he voivat saada miehiä, koukku-tai muutoin. He kilpailevat Notre Dame naisia ​​ulos luokkahuoneesta ja Notre Dame miesten luokkahuoneessa. "Ja me emme voi unohtaa paine lisätty läsnäolo Pyhän Marian opiskelijoita. Olet taistelevat jo niin paljon, että paine osuu asian teille. "Osa naisista sanoi, että he kokivat jumissa ja ihmetellyt, jos tulevat Notre Dame oli virhe. Toiset ovat päättäneet sijoittaa suhteen muodostumista odottamaan, odottamaan kunnes he lähtevät Notre Dame jatkaa tämän osan elämästä.

Naiset myös puhui nimenomaan siitä ruokasaleissa aiheuttaa stressiä ja tuomion. Onko se miehet "moo" niille, jotka saavat pakastetut yo-tai muita naisia, jotka säntillisesti katsoa miltä levy näyttää, ruokasalit ovat vaikuttaneet negatiivisen ilmapiirin, jossa naiset eivät tunne olevansa arvostettu.

Monet turhautumisen miehet puhuivat pyöri ikuinen kysymys kallon. On kuitenkin huomattava, että ei jokainen haastatelluista oli negatiivinen Tämän Notre Dame perinne. He myös kommentoi, että erilaiset odotukset college kokemus on osa ongelmaa. He uskovat, että monet naiset tulevat Notre Dame etsivät sitoutunut suhteita ja muita toivoa saavuttaa tavoitellun "rengas kevääseen." Miehet käytetty termi "American Pie" kuvaamaan mitä tyypillinen college mies odotettavissa.

Kaikki kaverit Puhuin samaa mieltä ajatuksesta, että naisilla on jonkin verran paineita aina näyttää hyvältä / täydellinen. He uskovat kuitenkin, että suuri osa tästä paine on joko itseaiheutettu tai asetettu naisten muita naisia. He myös kommentoi, että kun nainen saa negatiivinen kommentti hänen vaatteet, hän voi olla taipumus täyttyä Tuon kommentin. Lopulta he myönsivät, että kuinka nainen pukeutuu ei vaikutusta heidän vaikutelman hänestä, mutta lisäsi, että sama pätee todennäköisesti toiselta puolelta.

Jotkut miehet yhtyi ajatus, että voisi olla parempi odottaa yliopiston jälkeen keskittyä suhteisiin. Yksi totesi, että teet tämän nyt tekee "tyttöjen säikky ja pojat turhautuvat." Eräs nuori mies sanoi kauniisti, että "tekee suhteesta oikein ei ole helppoa. Vaatii paljon työtä, ja haluaisin mieluummin keskittyä minun huomiota varmistaa minun tutkijat ovat kunnossa. Jos voit osallistua ja tehdä se oikealla tavalla, mene siitä. Mutta yleensä kun kaksi ihmistä saa osallistua, se on vain niin, että he ymmärtävät, kuinka mukana prosessi. "Kannalta odottavat romantiikkaa, yksi nuori mies kommentoi, että" hyvät asiat tulevat kärsivällisiä ihmisiä. "Muita yleisiä pettymyksiä kaverit kokemusta kampuksella ovat naiset, jotka ovat "jersey tavoittelijat" loukkuun ystävä alueella ja se, että kun tietynlainen urheilija ilmaantuu puolue peli on ohi.

Mistä voin otaksua, asiat esitetään tässä, mutta vakava, eivät ole ylitsepääsemättömiä. Se kestää vain aito ja rehellinen. Tätä varten olen kutsuu kymmenen yksilöt, joka tarjosi heidän mielipiteensä tästä toimituksellista liittyä minua kokouksessa mielissä ja hienoja ruokaa. Tämä laajennettu keskustelu on ensimmäinen monista ja aihe tulevaisuuden sarakkeeseen. Siihen asti puhua ystävillesi mitä olet lukenut ja päättää, jos nämä kommentit soivat totta sinulle. Odotan näkeväni sinut Notre Dating ohjelmassa tänään klo 7 pm Legends.

Miten repiä Wall Street Man