perjantai 22. huhtikuuta 2011

Kuka poimii Tab?


Useimpien mielestä kuka tahansa ei kutsuva on joka olisi maksettava, tämä tarkoittaa usein, että mies maksaa ensimmäisillä kerroilla. Tietenkin, dynaaminen on fuzzier kanssa samaa sukupuolta olevia pareja, tai kun pari kulkee yli alkuperäisen rajan, mutta ei ole vielä tullut pari alueelle. Eräs ystävämme tarjoama kolmas päivä, kaveri hyväksyi hänen tarjouksen, ja siitä lähtien aina lasku tuli, oli kiusallinen hiljaisuus. Hän ei halunnut häntä lopettamaan hoitoon, mutta he ovat olleet jakaminen laskun lähtien, ja se on hillinnyt hänen intoa.

Mikä on ratkaisu? Suosittelemme hieman roolipelejä ja yllätys.

Raha ei tarvitse tulla hankala kirjanpito kahden ihmisen dating, se voi olla mahdollisuus näyttää koettu ainutlaatuinen ja hauskoilla tavoilla. Emme ole fani jakaa laskuja, koska se voi tuntua epäromanttista. Vuorotellen kuka maksaa voi toimia, mutta se usein herättää pitää kirjaa, ja se on hankala, jos yksi henkilö tekee paljon vähemmän kuin muut (Jean Georges yhden yön ja McDonald's seuraavaksi?).

Tässä on kolme ratkaisua ehdotamme, joka toimii yhtä hyvin seurustella tai suhteita (jos olet dating, se voi olla ääneen lausumaton):

1. Roolileikkejä.

Yksi ystävämme poikaystäviä tekee noin kuusi kertaa niin paljon kuin hän tekee. Mutta koskaan avaamalla lompakon voi tehdä kaveri tuntuu arvosteta, ja tyttö tuntuu pidetty nainen. He päättivät olla "ohjaamon tyttö" ja "illallinen kaveri." Roolit ovat selkeät, ja molemmat osallistuvat kustannuksiin, kun he menevät ulos. Tämä suloinen järjestelmä toimii yli dating vaiheesta couplehood samoin. Muita tapoja voit jakaa:

Konserttiliput - kaasu

Myymälät kustannukset - tasaantumassa

Elintarvikkeita ja kotiruokaa - illalliset ulos

Lentoliput - loput loma

On paljon luovia tapoja ajatella tätä, ja maksut voivat olla herkkiä mitä kukin tekee.

2. Frequency Trumps määrä.

Tarkoituksena on osoittaa, että molemmat olette sijoittaneet ja arvostavat toinen henkilö, ei pidä pisteet. Kannattaa ajatella usein kuin määrä. Se vaikuttaa positiivisesti, jos molemmat osapuolet osallistuvat säännöllisesti, huomaavaista eleitä kuten poimien hänen suosikki munkkeja, saada popcorn elokuvissa, tai kaatopaikalle Bellman voi mennä pitkälle tehdä dating dynaaminen tuntuu luonnollisemmalta ja kuten siellä kaksisuuntainen virtaus.

3. Sekoita.

Älä pudota ulkoa tavat tai roolit kanssa rahoitusosuuksien suhdetta. Pidä asiat mielenkiintoinen (se menee elämän sekä rahaa). Kun hän hoitaa sinut lempeän illallinen, vauhdissa Bodega poimia hänen suosikki kynsi savuketta tai deli tarttua Ben & Jerry's myöhemmin. Yllättää hänet uusimmassa numerossa hänen suosikki lehtikioski lehteä. Spontaaniutta ja huomaavaisuutta menee pitkälle pitää suhdetta ulos (rahallista tai muuta) kaavoihinsa.

Bottom Line.

Älä usko, että hän ei välitä sinusta vain siksi, että hän maksat tiesi-miehet puhuimme hyvin ritarillinen mutta sanoivat ottaa naisen tarjoutua maksamaan jonkin verran vakavasti, uskoen nainen haluaa puolustaa hänen taloudellinen riippumattomuus. Jos sinusta tuntuu, kuin hän olisi maksettava, antaa hänelle sen sijaan että "faux päästä" (joka on parasta olla valmis seuraamaan läpi ilman katkeruutta, jos teet sen!), Löytää muita pieniä tapoja kiittää häntä tai edistää.

Jokainen yrittää selvittää, mitä säännöt ovat miehille ja naisille. Jos huomaat tuijottaa hankalasti klo laskun kerran liian usein, älä pelkää keskustella siitä, miten pitää se valoa ja asianmukaista vaiheessa vuodelta.