tiistai 27. syyskuuta 2011

Speed ​​Dating Tips


Oletko kokeillut Speed ​​Dating vielä? Monet ihmiset epäröivät kokeilla, koska he uskovat, että 5 minuuttia ei riitä aikaa tuntea joku, tai koska he tuntevat olonsa epämukavaksi tehdä sitä. Nämä ovat legit syistä. Jos kuitenkin mennä Speed ​​Dating kanssa myönteinen asenne ja käyttää näitä vinkkejä löydät sen olevan mahtava kokemus:

First Impressions

Ulkonäkösi ei ole väliä liikaa. Mikä on tärkeämpää on oma tyyli. Mitä tapa pukeutua kertoo sinusta? En sano, pukeutua kuin rocktähti. Vain olla tyylikäs. Niin kauan kuin et ole pukeutunut tietokone myyntimies, sinun on hieno. Käytä ensivaikutelma eduksesi.

Positiivisuus

Tämä ei koske pelkästään Speed ​​Dating vinkkejä. Positiivisuus on tärkeää kaikissa teidän vuorovaikutusta. Kun sinulla on valtava hymyillen teidän kasvot, ihmiset ajattelevat "Vau, että kaveri on hänen juttuja yhdessä." Se hetkessä sanoo niin paljon hyviä asioita sinusta. Myös katsella hermostunut tapoja, kuten napauttamalla sormia tai jalkoja.

Älä juo ... Liian paljon

Olen tehnyt tämän virheen ennen. Jos olet kuin minä, alkoholi tekee sinusta tuntuu voittamattomia ja voi aiheuttaa voit tehdä ja sanoa typeriä juttuja. Vain juoda tarpeeksi rentona ja saat keskustelun mehut virtaava. Se on neljä minuuttia, jonka haluat ilmaista itseäsi hyvällä tavalla.

Focus On Girl

Oppia niin paljon kuin voit noin muu henkilö, aikaa sinulla on. Ole aidosti kiinnostunut. Jokaisella on standardeja niiden mielessä, millaisen kumppanin haluaa. Kysy häneltä kysymyksiä ja selvittää, jos hän sopii sinun. Älä pelkää ilmaista itseäsi samoin. Jos sanot jotain tyhmä ja hän ei pidä sinusta, niin se ei todennäköisesti olisi toiminut joka tapauksessa. Selvitä, mitä hän on intohimoinen ja kysyä häneltä kysymyksiä siitä.

Viihdyttää itseäsi

Speed ​​dating ei ole testi tai vakava tapahtuma. On tarkoitus olla hauska ja leikkisä. Näkevät sen mahdollisuuden tavata porukkaa ja hauskaa. Aina viihdyttää itseäsi ja pitää hauskaa sen kanssa. Jos sinulla on hauskaa, mahdollisuudet ovat ihmisiä puhut on hauskaa myös. Yksinkertaisesti katsot sitä mahdollisuutena tavata paljon mielenkiintoisia ihmisiä ja uusia ystäviä.

Pidä nämä Speed ​​Dating vinkit mielessä, kun menet ja voit olla varma, että on hauskaa!