torstai 25. helmikuuta 2010

Nettitreffien syyttää nousu iskujen


Jane MacDonald, joka ei oikeuslääketieteen tutkimuksia Wellington poliisin seksuaalisen väkivallan ja raiskausten tapauksissa, sanoi hän uskoi suosion dating sivustoja ja chatrooms oli tekijä huomattavaa lisäystä seksuaalisen väkivallan viime vuonna.

On kolme kuukautta, kun toukokuussa oli ollut 22 raportoiduista Wellington â € "melkein kaksi viikkoa. Yleensä oli noin 50 vuodessa.

Tri MacDonald, kuka on johtaja Wellington Sexual Health Clinic, sanoi naiset usein kokivat voivansa luottaa miesten he eivät koskaan täyty, koska he olivat jakaneet henkilökohtaisia tietoja verkossa.

He jättivät itsensä alttiiksi seksuaalista väkivaltaa tai pakottamista kutsumalla mies tulee kotiin, kun he ovat yksin, tai menossa kotiinsa, eikä kokouksessa baarissa tai kahvilassa.

"He alentaa varuillaan, tuntevat olen saanut tietää tämän henkilön ja lopulta pahoinpidelty, tohtori MacDonald sanoi.

"Se voi olla tyttöjen kokous miehiä, jotka olen valehdellut ikänsä tai nuoria tyttöjä, jotka olen valehdellut ikänsä ja sanoi, he ovat vanhempia.

"Tai se voi olla täysin järkevää keski-ikäiset naiset tulevat ulos pitkäaikainen suhde, tunne yksinäistä, ja mainonta Internetin kautta."

Tri MacDonald oli puhunut teinitytöille, joka oli kiivennyt pois heidän makuuhuoneen ikkunat yöllä ja ottaa taksi maksaa vanhemmat miehet olivat järjestetty vastaamaan Internetin välityksellä.

Joissakin tapauksissa ne pakotetaan seksiä, tai sukupuoli oli yksimielinen, mutta ne olivat alaikäisiä. Gay miehet olivat joutumassa riskitilanteet.

Suurin osa ihmisistä käyttää Internetiä tavata potentiaalisia yhteistyökumppaneita tekivät turvallisesti, tohtori MacDonald sanoi. "Mutta vähemmistönä ovat ne näen ja se on huolissaan minusta."

Heinäkuussa Paraparaumu mies Donald Alistair Ralph Pyatt, 41, pidätettiin, kun hän käytti Internetiä sulhasen 14-vuotiaan tytön seksuaaliseen suhteeseen. Tuomari sanoi, että teknologia oli antanut hänelle mahdollisuuden huiputtaa uhrinsa.

Etsivä Senior kersantti Shane Cotter sanoi alkoholin kulutus oli enemmän huolestuttava seikka kuin nettitreffeistä seksuaalista väkivaltaa naisia pääomaan.

Internetiin liittyvät pahoinpitelyt voisi tapahtua, mutta ne eivät tule poliisin tietoon.

Internet Safety-ryhmän tiedottaja Rachel Harrison sanoi ihmisiä käytetään vuodelta verkkosivujen pitäisi olla varovainen face-to-face tapaamisia ja järjestää niitä julkisilla paikoilla päivän aikana.

"Kuka tahansa voi käyttää sivuston kytkeä sukupuoleen tai loukata. Aiomme ehdottomasti suosittelen, että ihmiset ovat osa turvallisuutta strategia. Kaikki uskot tietää, että henkilö mennessä saattaa itse asiassa olla väärässä."

Toukokuussa Wellington valamiehistö vapautti miehen, 44, joka oli syytetty seksuaalisesti rikkomisesta nainen talonsa, kun he tapasivat Dating website.

Vuonna 2004 entinen lääkäri Matthew James Boyd tuomittiin huonolaatuisten väkivallan ja seksin kanssa alaikäisten tyttöjen hän oli tavannut internet chatrooms.

http://www.stuff.co.nz/

Jälkeen Silence: Rape & My Journey Back

Pomaturitn� studium - P?t ?emu se vyhnout