lauantai 17. syyskuuta 2011

Looking For Love? Avoimin mielin


Kun hänen avioero viisi vuotta sitten, Lisa Hook palasi dating maailma, epävarma mitä hän oli löytää.

Koska yhden työpäivän äiti, Hook sanoi, ettei hänellä ollut aikaa baareissa tai sinkkuja klubeja. Niinpä hän keskittyi hänen toimiaan hyvämaineinen online sinkkuja sivustoja.

"En aio sanoa, että se ei ollut pelottavaa aluksi", sanoi Koukku, 45, Rochester kahden lapsen äiti, joka toimii julkaisemiseen. "Kaikki oli niin erilaista. Se on haastavaa kaikki uuden median. "

Christie Laabs, 26, on Sterling Heights sanoi hänelle ikäryhmässä on toisenlainen ongelma.

"Kun menemme ulos, ihmiset eivät puhu toisilleen baareissa", sanoo Laabs, joka tekee freelance tuotanto työtä Comcast Dating on Demand video treffipalvelu. "Se ei ole kuin televisiossa, jossa joku tulee ja alkaa jutella. Ihmiset yleensä vain hengailla omissa ryhmissä. "

Hook sanoi kaikki tämä saa hänet toivomaan helppo ratkaisu.

"Olisi ihanaa vain lukita silmät ja tavata joku Dairy Queen", hän sanoi. "Mutta tiedän, että ei tule tapahtumaan."

Hän on oikeassa, sanoi Shirley Bavonese, lisensoitu avioliitto ja perheterapeutti, joka miehensä, Joe, cofounded ja ohjaa Suhde instituutti Royal Oak ja Liivinmaan. Kun ikä sähköpostin ja tekstit, monet sinkkuja odottaa välittömiä tuloksia, mutta se ei tapahdu.

"Sinun täytyy laittaa jonkin verran työtä sinne", sanoi Bavonese, lisäämällä ihmiset usein laittaa enemmän aikaa osaksi autovalinnoissaan kuin päivämäärä.

"Tärkeintä on, jos tavoitteena on elinikäinen kumppani, se vie aikaa ennen kuin löydetään kyseisen henkilön. Nopea mennessä ottaa luokan liittyä Social Club, mutta ... itsesi siellä. "

With kynnyksellä online dating on enemmän valinnanvaraa kuin koskaan, sanoi Bavonese, joka tapasi aviomiehensä 15 vuotta kautta singleä mainoksia. Silti, Hook sanoi online dating voi olla "kaksiteräinen miekka" kiireisille ihmisille.

"Se lisää dating allas tuhatkertaisesti" Hook sanoi. "Toisaalta, kilpailu on lisääntynyt. Tai ehkä sitten Online, ja sitten tavata ja kemia ei ole siellä. "

Bavonese ehdottaa jos tapaat jonkun mielenkiintoisen, saada offline nopeasti niin saat tietää henkilön.

"Heti kun voit, siirtyä puhelun, sitten kokous julkisella paikalla", sanoi Bavonese, mestari sosiaalityöntekijä, joka toimii myös singleä työpajoja.

Toinen suuri virhe on liian nirso, Bavonese sanoi. Hän ehdottaa tekee listan siitä, mitä etsit on kumppani, jolla kärkikolmikkoon ominaisuuksia on elinikäinen juuri ne, jotka ovat ehdottomia.

"Pitkä, tumma ja komea muuttuu", hän sanoi. "Mitä ei muutu on ystävällinen, myötätuntoinen ja halukkaita neuvottelemaan."

Bavonese sanoi ennen kuin aloitat surkuttelemaan puute kunnon miehiä tai naisia, tutkia, jos sinulla on mitä se tekee pitkän aikavälin suhdetta.

"Sinä vain vetää ihmisiä sinulle terve henkisesti kuin olet", hän sanoo. "Sinun täytyy olla täydellinen ihminen ja onnellinen, kuka olet, jos aiot etsiä kumppani täydentämään sinua."

Tämä tarkoittaa että se ei ainoastaan ​​OK olla sinkku, mutta ehdottomasti otettava aika välillä suhteita.

Dicas para Homens Re-Entrando no Dating Scene Após 40