keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Onko turvallista mennessä kaverisi?


Tarttuviin lyriikoihin, ja kun elämä on levy alas et ole edes sateenvarjoa voi paremmin läheinen ystävä. Mutta sinun pitäisi saada myös kodikkaita kaveri?

Uusi online dating tutkimuksessa UK kaverit Reunited sivuilla - jonka avulla vanhoja koulukavereitaan yhteyttä toistensa kanssa - arvioi käytettävissä kaverit voisi olla paikka aloittaa metsästää rakkaus.

Verkkosivujen spokesowman Rhoda Breakell sanoi: "Halusimme selvittää dating todella pilata kauniin ystävyyden. Ja myös löytää ihmisiä, jotka aloittavat etsivät rakkautta ja päätyvät toistensa parhaita ystäviä.

Ja näyttää siltä, että Harry ja Sally syndrooma todella olemassa.

Hieman yli 35 prosenttia naisista ja 41 prosenttia miehistä, jotka vastasivat kyselyyn kertoi "paras ystäväni" kuuluu vastakkaiseen sukupuoleen.

Treffit kaverit on yleisintä vuotiaista 35 ja 55, osoittavat kestää molemmille osapuolille aikaa rohkeutta.

Yli puolet naisista ja kaksi kolmasosaa miehistä pitänyt kysyä kaverit treffeille, mutta se on johtanut ristiriitaisia tuloksia niiden syöksyä

Yksi kolmannes on edelleen dating, kolmasosa on takaisin on taas ystäviä ja viimeisen kolmanneksen eivät edes puhua enää!

"Paras ystävä dating itse tekee paljon järkeä, koska loppujen lopuksi syvä ystävyys on keskeisellä sijalla mitään pitkäaikaista romanttinen suhde", toteaa Rhoda.

Mutta jos olet ajatellut dating perämies, varokaa varoitustarinan Britney Spears.

Lyhytaikainen suhde pop on pudonnut prinsessan ja lapsuudenystävä Louisiana, Jason Allen Alexanderin, ei toimi niin hyvin.

Kaksi naimisiin vuonna 2004 Las Vegasissa, mutta kumosi häät vain kaksi päivää myöhemmin.

Wie Erwachsene Kinder k�nnen ihre verwitwete Eltern Dating Hebel wieder