torstai 23. joulukuuta 2010

Treffit ja Suhde Vinkkejä "Superior Man" David Deida osa 1


Kun kuulet dating vinkkejä lähestyä vastakkaista sukupuolta, jotkut poimia linjat, vinkkejä juttelemalla jne. n tämän blogin olen ottanut lähestymistapaa, joka menee takaisin juurille miehen ja naisen psykologian kehittää ymmärrystä miesten ja naisten . Oma oletus on, että dating on parempi, kun ymmärtää toisiaan. Lisäksi ymmärrystä, kehittää tarvittavat asenteet ja uskomukset todellista menestystä dating ja suhteet on myös tärkeä aihe tässä blogissa.

Superior Man David Deida lähestymistapoja asenteet, uskomukset ja sisäinen psykologia miesten ja naisten välisiä suhteita ja runollinen tavalla täynnä viranomainen (eli se varmasti vaikuttaa, että hän tietää mitä hea € ™ s puhuu).

Jotkut ihmiset pitävät David Deidaâ € ™ s kirjoja on â € ~ spiritualâ € ™ luonnossa. Käsitykseni kirjasta â € ~ Superior Mana € ™ on se, että hän selittää sisäinen psykologian mies ja nainen, ja miten tämä vaikuttaa suhteisiin. Jos kehitysmaat hyviä suhteita ja / tai ottaa ihania dating kokemuksia ja kehittää samalla merkki on hengellinen, niin myönnän, että määritelmä. Se hengellisyys koetaan â € ~ muut worldlyâ € ™ kuin olen eri mieltä tästä arvioinnista.

Ensimmäisen kerran lukenut tämän kirjan useita vuosia sitten, kun aloitin tutkii anatomia suhteita. Olen viettänyt jonkin verran aikaa tarkkailla dating ja suhteet avulla â € ~ Superior Mana € ™ ymmärtää mitä olin nähdä. Yksinkertainen tosiasia on: oivalluksia tämä kirja kertoo paljon käyttäytymistä ja ongelmia, jotka syntyvät siitä päivästä tai suhdetta.

Esimerkiksi Näen usein parit ravintolassa ajankohtana, jos tyttö antaa kaveri valita aterian. Joskus kaveri suuttuu, koska hän odottaa hänen olevan ratkaiseva. Hän odottaa häntä käyttämään â € ~ maskuliininen sideâ € ™. Kuitenkin antamalla ihmisen tekemään päätöksen hän sallii hänen olla ratkaiseva mies, kun hän ilmaisee naiseuttaan. Sitä odottaa tyttö valita hän pakottaa häntä käyttämään hänen miehinen â € ~ päätös makingâ € ™ osa hänen itsensä. Viime kädessä mahdollisuus tehostaa läheisyyttä ja nauttia ilmaista sekä maskuliinisen ja feminiinisen suhde on katkennut. Jos tällainen asenne jatkuu niin suhde todennäköisesti menettää romanssi ajan.

Kun dating, kuten läheisyys lisää, nainen haluaa joka mies ottaa enemmän ja enemmän päätöksenteossa. Tämä doesnā € ™ t tarkoita, että vaikka vuodelta sinua strt ottamaan haltuunsa ja on valvoa. Tämä tekee tyttö epämukavaksi.

Yksinkertaisesti irtisanomista, jos tyttö on epämääräinen tai sanomalla â € ~ sinua decideâ € ™ sitten mennä eteenpäin ja tehdä päätöksen. Ohjaa suuntaan mennessä. Hän seuraa pitkin ja nauttia itse perusteellisesti.

???? ?????? ???? ??????? ?????????