maanantai 21. maaliskuuta 2011

Miehet sanovat "Rakastan sinua" nopeammin kuin naiset, tutkimus toteaa


Stereotypia näyttää olevan väärässä, kun on kyse rakkaudesta ja dating miesten ja naisten välillä. Tuoreen tutkimuksen, jonka Yhdistyneen kuningaskunnan Stella Magazine ja YouGov, miehet keskimäärin vain seitsemän kuukautta julistaa "minä rakastan sinua" ja kumppani, kun taas naiset käyttävät keskimäärin kahdeksan kuukautta.

Vaikka tulokset ovat ristiriidassa suosittu näkemyksiä, että miehet ovat yleensä vähemmän herkkä ja tunteikas, kun naiset pukeutuvat tunteet hihansa, Oliver James, kliininen psykologi ja kirjailija Tutkimuksessa todetaan, että nämä tulokset eivät kerro koko totuutta.

James sanoo, että miehet ovat alttiimpia saamaan "häviä" joku ja rakastu useammin kuin naiset. Hän toteaa, että "tämä on, koska naiset kypsä aikaisintaan miehet ja kehittyä entistä kylmäpäinen, realistinen ja yhteyttä heidän tunteitaan. Joten kun joku sanoo "rakastan sinua" voi olla hänen tapansa käsitellä paljon monimutkaisia, vaikeita tunteita, että hän ei oikein ymmärrä, kun taas kun nainen sanoo, se voi kuljettaa enemmän painoarvoa. Klassinen klisee on se, että miehet käyttävät kiva saada seksiä ja naiset käyttävät seksiä saadakseen rakkautta. "

Tutkimuksessa todettiin myös eroja vuodelta malleja kesken singleä eri-ikäisille. Vain viidesosa nuorista singleä ovat liittyneet Internet dating sivustoja ja lähes kaksi kolmasosaa miehistä ja naisista yli 55 on liittynyt. Ja onnistumisaste? Vanhemmassa ikäryhmässä vastata entistä online päivämäärät ja oli enemmän pysyviä suhteita. Yli 55-vuotiaiden tapasivat keskimäärin kahdeksan ihmistä kukin, ja oli suhteita keskimäärin kaksi kustakin.

Vanhemmassa ikäryhmässä on myös enemmän kokeellista, kun se tulee dating, jossa viidesosa liittyä matchmaking organisaatio ja yksi seitsemästä osallistuu kaksinpelin tapahtumaan. Lähes neljäsosa on kokeillut Speed ​​Dating.

Stella tilasi YouGov haastatteluun lähes 2000 miestä ja naista kaikenikäisille ja taustoja, jotka ovat olleet vähintään yksi päivä viime vuonna.