torstai 11. maaliskuuta 2010

Teens ovat imee ja nuolee


NEW YORK (Reuters Health) - Viime vuosikymmenen aikana on ollut merkittävä osuuden kasvu sekä nuorten ja nuorten aikuisten harjoittaa suuseksiä ja harvemmin ottaa peräsuolessa tietojen mukaan STD-klinikoita Baltimoressa, Marylandissa.

Löytäminen ei ole kovin yllättävää, tohtori Emily Erbelding from Johns Hopkins Bayview Medical Center Baltimore kertoi Reuters Health.

Hän selitti, että "joitakin kansallisia tutkimuksia tehdään viime aikoina ovat esittäneet, että suuseksistä voi olla ongelma, että teini-ikäiset ovat yhä osallistuvat sisään Esimerkiksi vuonna 2002 National Survey of Family kasvua, useimmat teinit ilmoitti, että heillä suuseksistä ja monilla ei ole ollut yhdynnässä .

Hän esitteli nykyisen tutkimuksen tulokset tiistaina Jacksonville vuoden 2006 kansallisen STD Prevention Conference sponsoroi Centers for Disease Control and Prevention.

Tutkiessaan 1994 potilaskertomus 2.598 12 - 25-vuotiaat, ja 2004 potilaskertomus 6438 aiheista samanikäisiä, osallistuu STD-klinikoita Baltimore, Erbelding ja kollegani totesi, että yli 10 vuoden ajan esiintyvyys itse ilmoittamien suuseksiä on kuluneiden 90 vuorokauden kaksinkertaistunut miesten keskuudessa (16 prosenttia ja 32 prosenttia) ja yli kaksinkertaistunut naisten keskuudessa (14 prosentista 38 prosenttiin).

Myös kasvu peräsuolen sukupuolen nuorten naisten ", mutta se on paljon harvinaisempaa kuin suuseksistä" Erbelding sanoi. Nuorten naisten, esiintyvyys itse ilmoitetuista Anal Sex aikana nousi 3 prosentista 5,5 prosenttiin.

Voi olla yleinen tunne siellä, että suuseksistä on turvallisempaa kuin yhdynnässä, Erbelding sanoi, ja se luultavasti on joitakin sairauksia.

Kuitenkin, Erbelding korosti, että suun ja peräaukon sukupuolen voi johtaa siirto sukupuolitautien, että ei havaittu virtsassa testeissä. "Virtsanäyte ei tule poimia gonorrhea tai klamydia mahdollisesti on hankittu peräsuolen tai suuseksistä, ja gonorrhea on entistä tärkeämpää tartunta suuseksistä."

Näin ollen, "lääkärit on rutiininomaisesti kysyä nuorilla ja nuorilla aikuisilla potilailla noin kaikkia seksuaalisen käyttäytymisen ja kouluttaa nuoria yleisesti siitä, mitä suhteelliset riskit ovat erilaisia sukupuolitauteja eri sukupuolista käyttäytymistä" Erbelding sanoi.

(Reuters Health)