maanantai 8. maaliskuuta 2010

Nigerian huijarit Target Dating Sites


Kuten monet naiset vuodelta Web-sivustoissa, Lynn eronnut Carol Cormier oli etsimässä rakkautta.

Mitä hän löysi osoittautui liian hyvältä ollakseen totta, ja nyt Shea € ™ s tehtävänä on pelastaa muita sinkkuja olemasta ensnared on järkyttävän laaja online-romanssi huijaus.

â € œThe Ainoa mitä minä sanon heille on teille avataan sydämen ja ääliö laski, â € mainittu Cormier, 57, joka on lähes menettänyt tuhansia ja nigerialaisen, joka käyttää vale modeļa € ™ s valokuva kosimaan häntä ja yritti sitten huijata häntä ulos säästöjä.

Cormier kertoo Shea € ™ s yksi lukemattomista Lonely Hearts sivustoja match.com ja eharmony.com jotka on tehty on kauniit kasvot. Hän maltilliset Yahoo.com jäsen sivuston sinkkuja pamahti on huijaus.

Sivusto on 4500 jäsentä, sanoi Barbara Sluppick, joka asuu Missourissa, ja aloitti online-tukiryhmä, kun hän oli melkein toteutettu saman Nigerian järjestelmä, että Cormier laski.

â € œEvery ainoatakaan on huijarit niitä, â € hän sanoi. â € œItâ € ™ s erittäin laaja - enemmän kuin ihmisiä know.â €

Vuosia, ihmisiä on huijattu sähköpostin ja Internetin flimflams joka liittyy tyypillisesti mies Nigeria, joka väittää, että hän tarvitsee vastaanottajan lanka hänelle rahaa tai rahaa tarkistaa.

Mutta tämä on paljon pahempaa, Sluppick sanoi.

â € œThis käsittelee persoona € ™ s sydän ja personâ € ™ s tunteita, â € hän sanoi. â € œThe henkistä tuhoa on vielä huonompi kuin rahan menetys. Ne liittyvät dating sites ajattelu tämä on hyvä tapa tavata people.â €

Cathy Milhoan, FBI: n tiedottaja sanoi Nigerian rip-off on hyvin kulunut ja on monet kasvot.

â € œEvery päivä saamme valituksia Nigerian huijaus muodossa tai toisessa, â € hän sanoi.

FBI kannustaa ihmisiä ilmoittamaan Internet-huijauksia netissä www.ic3.gov, joka seuraa tietokonerikollisuus.

â € Œã paljon aikaa, ihmiset luulevat olevansa ainoa, â € Milhoan sanoi. â € œThe ainoa tapa aiomme torjua sen ja pyytää nämä kaverit on raportoida it.â €

Mies, joka yritti curry Cormierâ € ™ s puolesta kertoi hän omisti tietokoneen yritys, joka vei hänet Nigeriassa, jossa hän päätyi tarvitsee kipeästi rahaa lähteä maasta. Hän pyysi häntä perustaa pankkitilin hänelle Amerikassa.

Thatâ € ™ s, kun hän sai viisasta hänelle ja pyysi hänen korttinsa.

Cormier kertoo Shea € ™ s oppineet rakastamaan uudelleen. Hän tapasi Kansas miehen Internetissä ja on vuodelta hänelle kuusi kuukautta. Hän puhuu hänelle joka ilta ja on tavannut hänet kerran henkilökohtaisesti. â € œAt ainakin tiedän, että voin luottaa again.â €

BostonHerald.Com