lauantai 13. helmikuuta 2010

Yksinkertaistaa Club


Olen löytänyt aiemmista kerhotoiminnan kokemuksia siitä, että niin kauan kuin mekko viileä, haju hyvä, tanssi melko hyvin, ja oltava rohkeutta lähestymällä naisia, saat enemmän tyttöjä kuin aika-kohtaa kaveri, joka seisoo nurkassa katsomassa ihmisiä tanssin.

Useimmat tytöt klubin eivät etsi "Mr. Perfect". Ne ovat vain etsii hauskaa ja ehkä "toteutettavissa" kaveri. Muista, että naiset ovat siellä on hauskaa ja se on liian stressaavaa eikä hauskaa mennä noin etsimässä Mr. Perfect.

Miten voit kuvata itsesi "toteutettavissa" kaveri?

Tavoitteena ei saa parhaan näköinen kaveri tai paras macker tai paras tanssija. Se on yksinkertaisesti katsoa kunnossa, puhua kunnossa, ja tanssi kunnossa, koska useimmat tytöt eivät ole niin hienosteleva on tanssilattialle. Niin kauan kuin olet ne yksinkertaiset asiat alas, olet "toteutettavissa" kaveri.

Älä yritä niin kovasti - se tekee sinut näyttämään yhtä ennakkoluulottomasti, epätoivoisia sukupuolen friikki. Aina cool, rauhallinen ja luottavainen.

Pohjimmiltaan peli perustuu siihen, että puolueeton ja yksinkertainen. Kunhan et ole liian vastenmielinen pelaaja, et tanssia todella outo, tai puhua kuin hirviö, olet todennäköisesti hyväksyy 75% poikasten olet lähestymistapaa. Ne, jotka tuomitsevat olet todennäköisesti liian hienosteleva anyway ... koska olet aika hyvä saalis.

Kun olet yksinkertainen peli suunnitelma, ei laiteta liikaa paineita itsellesi ja keskittyä FUN, sinun on tehokkaampi kuin jos olet tiukkapipo, aina yrittää keksiä jotain fiksua sanoa, tai teeskentelee olevansa jotain tai joku, että et ole.

Kyllä se on numeroita pelin Club, joten älä päästä hullaantunut vain yksi tyttö. Ja olla luottavaisin jatkuvasti sinun lähestymistapoja.

Tässä on peli suunnitelma niille, jotka tarvitsevat joitakin esimerkkejä:

1. Silmäkosketusta.

2. Hymyillä.

3. Jos hän hymyilee takaisin, sanon, "Hei, mikä sinun nimesi on?"

4. En anna hänelle nimeni ensin haluan nähdä, jos hän on todella kiinnostunut minusta.

5. , Kun saan hänen nimensä, hymyilen ja sanoa "Let's Dance." Jos hän torjuu En eteenpäin.

6. Jälkeen törmäämättä ja jauhamalla hänen (ja koskettaa häntä hienovaraisesti) Pyydän, jos hän haluaa mennä jonnekin, niin voimme puhua. Jos hän ei siirryn toisen tytön.

7. Kun saat hänet eristäytynyt paikka, et vietellä hänet hymyilee, kevyt ja hauska convo, ja Kino (koskettaa). Hän viettelee sinut takaisin, koska hän on kiinnostunut myös sinua. Muista, viettely on kahden pelaajan peli. Sinun ei tarvitse tehdä kaiken työn. Vastannut hänen hienovaraista Seductions, eikä yrittää tehdä kaikkea.

8. Sitten liikutaan ja Kiss. Tämä on perimmäinen etu testi. Kisses yleensä rikkoa kaikki jäljellä olevat esteet, että hän olisi voinut ylös.

9. Mitä haluan tehdä, on olla hiuksenhieno ja kiusanteko on huulilleni. Yritän olla käyttämättä kieltä aluksi. Tämä tekee hän haluaa kielen vieläkin, ja lopulta hän aina tuoda esiin omaansa.

10. Kun olet suudella häntä, voit vain tehdä tiivistä, että tunnet olosi on asianmukainen. Ehkä haluat tehdä yhden yön-stand lähellä, tai vain puhelinnumeron lähellä, joten voit mennä työskennellä muulla poikasia.

Yksinkertainen!


Muista, että yksinkertaisuus on myös erittäin tehokas, kun etsit pitkäaikaisia suhteita. Jos olet etukäteen ja rehellinen motiivi, olet todennäköisesti löytää tyttö, joka tuntee samoin.

Dating Apathy Syndrome