sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Treffit ja Drunken Puhelinsoitto


Oletko koskaan miettinyt, mitä todella tapahtuu aikana humalainen puhelu kaveri olet dating?

Tässä mitä tiedän:

1. Miehet saavat takertuva, kun he ovat humalassa. Jos he tarvitsevat rauhoittaa, antaa se heille heti heidän mieleensä ei mene vaeltamaan kaikenlaisia hulluja ajatuksia.

2. Miehet saavat hyökkäävä, kun he ovat humalassa. Jos kaveri soittaa sinulle kännissä ja alkaa on todellinen ääliö, älä ota sitä henkilökohtaisesti, se on luultavasti alkoholi puhuu. Ja kyllä, jotkut ihmiset sanovat, että ihmiset puhuvat totta vaikutuksen alaisena, mutta tämä ei tarkoita, että hän ei voi olla ääliö ja idiootti - tähtemme ilman taustalla motiivi.

3. Miehet haluavat olla puhelinseksiä, kun he ovat humalassa. Tämä ei tarkoita, että teillä molemmilla on päästä pois puhelun, mutta paljon miehiä kuin kuulla mitä minulla on päälläni, ja mitä haluaisit heidän tekevän sinulle seuraavalla kerralla ne nähdään. Vaikka istut repi sweatpants, valehdella vähän ja kuvata piukka pitsi nalle, joka on sinun alastoman ruumiin ja sitten miettiä, mitä olet lukenut tämän Harlequin romantiikka kun olit 15-vuotias ja antaa hänelle muutaman rivin siitä ensi kerralla kaksi olet sängyssä. Muista hän on humalassa joten hänen odotuksensa ovat alhaisia.

4. Miehet haluavat tunnustaa tunteitaan, kun he ovat humalassa. Monet miehet on helpompi sanoa, kuinka paljon he pitävät sinua, kun he ovat vaikutuksen alaisena. Jos kaveri on tällainen kaveri, anna hänen tunnustaa. Älä hakkasivat hänet varten "vain pysty tekemään sitä, kun hän on humalassa", vain kuunnella ja olla onnellinen Kuulemma.

5. Miehet haluavat haastavat riitaa, kun he ovat humalassa. Älä osta siihen. Jos hän tulee ulos keinuvat suullisesti, vain kiusaa häntä ja jotka eivät harjoita. Se kestää kaksi väittävät ja jos et osallistu, hän pian antaa periksi.

6. Miehet saavat hyvin puolustava, kun he ovat humalassa. Älä pidä sanoa hänelle "olet niin humalassa" tai olet "liian" humalassa. Hän vain kieltää ja suuttua sinulle. Just hyväksy hänen humalajuominen niin se niin kauan kuin te tiedätte hän on turvassa ja niin kauan kuin tämä on vain tilapäinen tapahtuma.

7. Miehet haluavat testata nainen, kun he ovat humalassa. Miehet haluavat nähdä, jos niitä voi käsitellä humalassa ja he myös nähdä, jos sanon oikeita asioita heille, kun he sanovat järjetön asioita sinulle. Sinun täytyy nopeasti selvittää, mitä testi ja sitten siirtää se ja siirtyä eteenpäin. Jos hän on tiedettävä, että rakastat häntä ja hän pyytää sinua 15 kertaa, jos et vain sanoa, jotta hän voi siirtyä. Ja jos hän tarvitsee sinua kertomaan hänelle, kuinka kuuma hän on, ei puhuta tästä, tee sitä, koska teidän kaveri ilmeisesti tarvitsee varmuuden jostain syystä.