keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Seurustella, We'Re Still Old Fashioned Gals


Kuinka pitkälle olemme todella siirtyneet päivän lyömällä jopa paikallisen lauantaiyönä tanssia, jiving yön sans alkoholin odottaa haaveileva poika huoneen poikki pyytää hidas tanssi?

Meillä on varmasti lisännyt paljon alkoholia nykypäivään dating yhtälö, mutta on sääntöjä oikeastaan ​​juurikaan muuttunut vuodesta meidän isovanhemmat etsivät aviomiehet ja vaimot?

Vaikka miehet ja naiset ovat saavuttaneet seksuaalista tasa-arvoa makuuhuoneessa, mitattuna määrä seksikumppaneita he ovat saaneet (miehet ja naiset ovat noin par jos heillä on ollut alle 30 kumppania), ja minä tykkään libidos ovat melko hyvin yhteen nykyisin , sama vanhanaikainen säännöt ovat edelleen voimassa.

Mainos: Tarina jatkuu alla

Tämä on kaikki mukaan viimeisestä Nation kyselytutkimuksen dating site RSVP - omistama Fairfax, kustantaja WAtoday - jossa todettiin, että vaikka naiset ovat saavuttaneet tasa näillä seksuaalisen alueilla, haluamme kuitenkin kohdellaan samoin kuin hyvät liehitellään he tapa meidän isovanhemmat teki sen. Vanhanaikaisella tavalla.

Vaikka retoriikka sanonta miehet rakastavat naisia ​​pyytäen heitä ulos, se harvoin tapahtuu. Vain 7 prosenttia vastanneista naisista kyselyyn sanoivat koskaan pyydä miestä ulos. Naiset haluavat silti miehiä tehdä ensimmäisen siirron - ja ostaa illallinen.

Ja pojat, ennen kuin aloitat pussitus minua tämä viimeinen näkökohta useimmat miehet ilmeisesti samaa mieltä (63 prosenttia miehistä luulevat pitäisi maksaa ensimmäinen päivä).

Useimmat ihmiset myös sanovat mieluummin olla yksi tekemässä kysyy ensiksi. Nainen pyytää ulos mies voi tulla melko yllätyksenä järkyttynyt Gent. Puhuminen kokemuksesta kerran kysyin miehen ulos, hän vastasi kysymällä "mikä se on, että haluat minusta?", Vastasin, ehkä vodka, sooda ja kalkki. Tai vauvoja.

"Vaikka asenteet sukupuoli on muuttunut kovasti viimeisten 50 vuoden aikana monet perinteisemmät etiketti sääntöjä seurustelun ovat vielä elossa ja hyvin, ja miehet yleensä ovat johtoasemassa kun alkaa suhde," RSVP tiedottaja Lija Jarvis sanoi.

"Kun se tulee alas se, australialaiset voidaan käyttää uusia moderneja tapoja kommunikoida, kun dating mutta monet periaatteet, jotka säätelevät, miten meidän vanhemmat ja jopa isovanhemmat päivätty eivät muutu."

Onko tämä vanhanaikainen eetos hyvä asia? Tai naisia ​​vielä jäljellä istuu sivussa, toivoen herra McDreamy jonain päivänä tehdä hänen liikkua tanssi lattialla?

Lavalife Utnytter Mobile Complete's DeviceAnywhere - Monitoring (TM), en ny løsning for tilpassede Overvåking og rapportering