lauantai 14. toukokuuta 2011

Speed ​​Dating Surival Neuvonta


Speed ​​Dating antaa yhden mahdollisuuden koeajaa toistakymmentä mahdollisia päivämääriä yhdessä illassa. Osallistujat tavata, jutella vähän vastaanotolla, niin ota paikkaa pöydissä ympäri huonetta. Soittaa kelloa ja jokaisen pariksi pois pari on kuusi minuuttia koko toinen toisilleen.

Vuoden kuuden minuutin kohdalla, soittaa kelloa, miehet siirry seuraavaan taulukon rivi-ja prosessi alkaa uudelleen. Kaikki nopeus daters on tarkistaa arkki seurata joissa ihmiset he haluaisivat nähdä uudelleen, tai ei. Seuraavana päivänä he saavat luettelon järjestäjiltä kaikki he sanoivat haluaisit tavata, jotka myös haluavat tavata heidät.

Valitus Speed ​​Dating on mahdollisuus koko ajan sokkotreffit murehtimatta juuttunut pitkä, hankala päivä jonkun kanssa ymmärtää et todellakaan pidä.

Lisa Daily, dating asiantuntija ja kirjailija "Stop Getting polkumyynnillä" tarjoaa tämän neuvoja nopeus-päivä:

â € ¢ Smile. Se tekee hyvän ensivaikutelman. "Osallistun paljon näitä tapahtumia", Daily sanoi. "Ja aina nähdä ihmisiä scowling alas, merkintä asiat pois heidän tuloskorttiin kuin he tulevat työpaikkamessut. Relax!"

â € ¢ Dress menestykseen. Hän neuvoo naisia ​​käyttää punaista â € "väri että tutkimukset ovat osoittaneet lisätä syke ja edistää vetovoima. Miehet, hän sanoo, on käytettävä sininen, koska sininen on rauhoittava väri. Periaatteessa nice guys käyttää sinistä, kuuma tyttöjen käyttää punaista. Daily myöntää, että hänen neuvoaan on johtanut Speed ​​Dating tapahtumia, joissa kaikki osanottajat näkyvät sinisenä ja punaisena.

â € ¢ ajatella yhtä hyvä kysymys. Nopeus daters tympääntyä vastata samoihin kysymyksiin uudestaan ​​ja uudestaan ​​â € "Mistä olet kotoisin? Mitä teet työksesi? â € "niin voit tehdä suuren vaikutuksen se ei pyydä tylsää kysymyksiä. Kysy mitä he tekevät hauskoja, keitä heidän sankarinsa olivat, kun he olivat lapsia, mitä kolme esinettä he toteuttavat autiolle saarelle. Heidän vastauksensa kertoo paljon heistä, ja kysymyksiin kertoa heille yhtä paljon sinusta. Speed ​​Dating, Daily sanoi, "on todella täydellinen asennus. Sinun täytyy vain olla viihdyttävää kuusi minuuttia. Kuka tahansa voi olla viihdyttävä kuusi minuuttia."

Sağlık Faydaları Evli To Get