tiistai 10. toukokuuta 2011

Olisiko Kirjoitat Dating Reference Ystäväsi?


Suhteellisen uusi suuntaus online dating näyttää tarttunut. Tai ainakin monet online dating niche sivustoja on käynnistetty parin viime vuoden vastaaviin tarkoituksiin: kääntää ystävillesi ja läheisillesi oman henkilökohtaisen vuodelta matchmaker.

Käsite ei ole uusi. Ihmiset ovat perustaa päivämäärät ystävien ja läheisten kanssa niin kauan kuin vuodelta on olemassa. Mutta kun tätä ajatusta, siirrä se www ja sitten kääntää se sosiaalinen verkkoyhteisö daters ja matchmakers? Sen mielenkiintoinen käsite, joka voisi toimia jos (a) te itse ole tarpeeksi hyvää tarkoittavia ystäviä valmis allekirjoittamaan asettaa sinut, ja (b) monet, monet muut liity mitenkään sinua tekemään samoin.

Amorin Lab on yksi monista sivustoista, jotka tarjoavat vapaa jäsenyyksiä sekä Matchmakers ja daters. Vaikka niiden päällä on yksinkertaista ja kopioida pikkuisen harhaanjohtava (I'd Suosittelen mainita, että kuka tahansa voi ilmoittautua - mukaan lukien ihmisten suhteen - vasta selitetään käsite), ne voivat olla kiinni jotain. Jos ne voivat houkutella tarpeeksi suuri käyttäjäkunta pitäen sivuston ilmaiseksi, epäilen ajatuksen sosiaalinen verkkoyhteisö ihmiset haluavat tavata toisia dating varten olisi vaikea myydä pitkällä aikavälillä. LinkedIn on daters, jos haluatte.

Haluatko kirjautua yksi tämänkaltaisten online dating / sosiaalisen verkostoitumisen sivustoja? Itse? Suositellaan ystävä? Miksi tai miksi ei?