keskiviikko 26. syyskuuta 2012

5 Merkkejä Dating Desperation


Kytkin lehden Janelle Harris sanoo, että pakonomainen mies etsijät uhraamaan paljon vuoksi ottaa lämpimän ruumiin sängyissään tai uusi poikaystävä niiden puolin. Tässä miten hän ehdottaa sinulle onko pelko single on tulossa haluamallasi tavalla.

Olet aina tekosyitä hänelle.

Olen tuntenut naisia ​​ilmeisesti saada tinkiä niiden miesten säännöllisesti ja toisia, jotka ovat olleet mollywhopped by paluumuuttajia ja rave heidän arvottomuuden. Mutta he silti löytää syy puolustaa miehen kunnia - eikä vain siksi, että he ehdollistettu laittaa hänet jalustalle, mutta koska he ovat niin peloissaan häntä, he mieluummin anteeksi käyttäytymistä kuin kohdata ilmeinen tosiasia, että Hän ei kannata emotionaalista ja henkistä investointeja. Vain on mies.

Et ole ollut ainoa yli viikon koko aikuisiän.

Jotkut asiantuntijat sanovat, että se kestää kaksi vuotta toipua täysin edellisestä suhteesta, ehkä pidempään olosuhteista riippuen tilanteesta ja emotionaalinen tila ihmiset tekevät nousee taas ...

Sinä syystä, "No, se on parempi kuin olla yksin."

Hän huijasi, hän on laiska, mutta hengittää, ja siinä aika hyvä pala putkea, joten päätät tehdä työtä hänen kanssaan sijaan vaarassa jäädä likomärkä yhtenäisyyttä kuten me muutkin, että 42 prosenttia. Mutta sweetie pie, otan yhden ajan asettumisaika tahansa. Mielestäni meidän kaikkien pitäisi. Jopa J. Lo ja Halle.

Dating During Divorce? Not So Fast...