sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Lady's Guide to Skype Dating


Kelly McClure

Joskus elämä etenee siten, että löydät itsesi ottaa romanttisia tunteita joku joka asuu kaukana, ja sitten laittaa mielikuvitus ylikierroksilla, jotta "päivämäärä" ne. Tämä on erittäin helppo tehdä muodossa Skype vuodelta. Yritin tehdä termi "Luistelu" kiinni tässä yhteydessä, mutta se ei toimi, koska siellä on jo kutsuttu asia luistelu ja se ei liity kynttiläillallisia tietokoneen kanssa.

Vuosi sitten olin koskaan edes kuullut Skype, mutta sitten jotenkin laski Australian tytön tapasin ole kuka en ole koskaan tavannut tosielämässä. (Se on normaalia.) Suurin osa "suhde" koostui sähköposteja ja tekstiviestejä. Emme koskaan puhuneet puhelimessa, koska 1) Inhoan puhelimeen, 2) En ole edes varma, en tiedä, miten soittaa Australian määrä, en tarkoita, ei ole kirjaimia ja sillee? 3) Kun olen sentimentaalinen tunteita joku he yleensä viimeinen ihminen maan päällä En halua puhua, koska saan niin hermostunut, että kurkkuuni sulkeutuu ja olen lopulta vain laittaa itseni alas torkut. Joten kun Australiassa Ehdottaisin tähän Skype juttu, olin välttää aiheen tai keksiä tekosyitä, kuten "minulla on ikävä näppylä juuri nyt", koska ajatus ottaa puhua jonkun samalla huolta yhteyteni jäädyttäminen keskellä jonkinlainen sekaisin ilme oli minulle liikaa käsitellä. Koska lopussa "suhde" Olen löytänyt itseni monia muita ainutlaatuisia dating tilanteita, joissa Skype tuli välttää. Juuri viime viikolla, itse asiassa löysin itseni pitämistä lasin 4 dollaria Merlot ja jakaminen pilkkaa paahtoleipää nainen minun näytöllä kun olemme vaihtaneet misty-eyed endearments ja se sai minut miettimään, jos muita ihmisiä on tämä ... erilainen.

On olemassa monia erilaisia ​​tapoja olla Skype päivä, ja jos tehdään oikein, he käynnistävät täsmälleen samaa tunteita, että tosiasiallinen olisi. Itse asiassa he jopa paremmin kuin varsinainen päivämäärät tärkein syy, että jos kaikki menee paskaksi, voit vain sammuttaa tietokoneen ja mennä katsomaan Dexter tai jotain. Sinun ei edes tarvitse odottaa tarkastusta. Tässä joitakin ohjeita:

Ensimmäinen päivä

OK, joten sanotaan, että asut New Yorkissa ja olet tavannut jonkun OkCupid asuva Portland (hypoteettinen); lopulta olet menossa halua nähdä tätä henkilöä siirtää kasvojen ympärille ja sanoa pari sanaa ääneen, ennen kuin pudottaa 600 dollaria on lentolipun ja lentää tuhansia kilometrejä tervehtii jonkinlainen painajainen. Ensimmäinen päivä voidaan järjestää Skypen kautta, ja jos kaikki menee hyvin, romanssi alkaa kukoistaa osaksi super kallista eikä kaikki valla neljännesvuosittain piispantarkastus, ja jos ei - no sitten olet vain istunut jonkinlainen outo haastatteluun mitään syytä. Jotta hyvä ensimmäinen Skype päivämäärä saavuttaa täyden potentiaalinsa, on tärkeää käsitellä sitä samalla tavalla kuin aito päivä. Malto päivä? Me naulata terminologiaa myöhemmin.

Vievät ensimmäinen päivä, varmista asettaa tiettyyn aikaan, on tietoinen toistensa aikavyöhykkeet. Kirjoita aika alas kalenterissa ja tehdä vähän merkintä, jossa lukee "ensimmäinen päivä kanssa, joka" ja tehdä joitakin sydämiä ympärillä. Älä kerro mitään ystävillesi siitä, koska se on noloa.

On yö päivästä, alkaa saada valmiiksi muutaman tunnin etukäteen puhdistaa kehoa vyötäröstä ylöspäin, ja laittaa hatun. Hattu toimii tavallaan puhekielen turvallisuutta, koska lopulta seuralaisesi kysyy miksi olet pukeutunut hattu sisätiloissa, ja voit vastata jotain hassua, kuten "koska olen hilseen" tai "koska se tekee minusta hieno . "Muista kysyä paljon kysymyksiä ja nyökkää kun hänellä puhuu niin he tietävät kuuntelet. Saatat joutua liioitella nyökkää, koska riippuen laadusta henkilön Internet-yhteyden, joskus on vaikea sanoa, mitä mitä. Kun olet kerännyt kaikki tarvitsemasi tiedot kerätä, aloittaa pitkähkön korttelin hiljaisuutta, jossa voit vain istua ja tuijottaa niitä, mitä tuntuu olla vilpitön ilme ja sano sitten "Minun täytyy mennä" ja kirjautua ulos . Aina pitää heidät haluamaan lisää. Ehkä kutsua ystävä ja kertoa heille "Tein Hauskinta koskaan" ja odottaa niiden nauraa, kun huomattaisiin pian, että he ovat hyvin huolissaan sinusta.

Sex Päivämäärä

Kun olet Skype dating jonkun kanssa jonkin aikaa, ja ehkä jopa ollut sukupuoleen todellisessa elämässä on vieraillessaan, sinun kannattaa tehdä ikäviä asioita keskenään tietokoneella. Sex päivämäärät Skypen kautta aina tullut tyhjästä. He eivät koskaan oikeastaan ​​suunnitellut ulos, "oh, mitä sinä teet torstai-iltapäivänä? No ajattelin että ehkä voisimme molemmat jäädä kotiin ja osoittaa toisiamme meidän yksityisiä osia ja kosketa sitten itse ja teeskennellä, että se toinen ihminen tekee sen. "Sex päivämäärät ovat kaikki noin keskeyttäminen epäusko. Kuten Gossip Girl. On parasta olla liikaa miettimään miksi olet gyrating lantio on MacBook, tai miksi nämä rikkaat nuoret ovat niin itsevarma ja virheetön, se on kaunis, se on taidetta, sulje silmäsi ja antautua sille. EW, olen vain tekstiviestin ystävä ja pyysi häntä osallistumaan muutaman seksikäs Skype makupaloja ja hän vastasi "En ole koskaan ollut yksi. Ihmiset tekevät sen? "Vittu tämä tarina.

Tunne-aika

Tämä on kuin Skype päivämäärä mainitsin ottaa viime viikolla. Olen viime aikoina uudelleen liittyy ex joka asuu kaukana ja meidän Skyped jälkeen näe toisiamme kaksi vuotta. Se alkoi normaalia ja sivistynyt, meillä jokaisella oli meidän halpaa punaviiniä, hän palaa kymmenen jalka pitkä savuke, ja me sanoivat toisilleen, kuinka mukavaa se olisi puhua uudelleen. Jotenkin parempi osa neljän tunnin karkasi meiltä ja lopussa iltana olimme huskily kuiskaa "olet huora" toisiaan, ja mikä sukupuoli silmien saattaminen kämmenissä avauduttua näytölle. Seuraavana päivänä syyttää toimemme viiniä, mutta en tiedä mikä on todellista. Tiedän.

Avioliitto Is Dead