torstai 9. kesäkuuta 2011

Treffit vihjettä Bad Päivämäärät


Menoja koko yön jonkun kanssa ei kestä olla kanssasi voi tuntua ikuisuudelta, ja se on yksi pahimmista tapoja viettää päivä. Bad päivämäärät voi tapahtua menossa ulos jonkun kanssa, koska henkilö on väärä sinulle tai päivämäärä varsinaista toimintaa ei ole viihdyttävä. Jotkut päivät menevät huonosti, koska ulkoisten olosuhteiden, kuten huonon sään tai ruuhkista, mutta nämä päivät voi tulla "jaettuja kokemuksia", joka voi johtaa liimaus joka tulee yhteisiä vaikeuksia. Niin huono ulkoiset olosuhteet voidaan sivuuttaa sillä huono päivä niin tilanne ei ole voitu välttää, ja se ei liity persoonallisuus yhteentörmäys.

Yksi suurimmista ongelmista on huono päivämäärät on, että olet osittain vastuussa. Miksi? Yksinkertaisesti, koska olet suostunut lähteä tästä päivästä aluksi. Voisit ovat sopineet tämän päivämäärän palvelus ystävälle tai perheenjäsenelle, mutta sanoitte kyllä, kun olisit voinut sanoa mitään. Tietenkin, kun olet ollut huono päivä sinua paljon varovaisempi, joka antaa huonon päivämäärät jyrkkä oppimiskäyrä. Joten seuraavan kerran olet varmasti kysyä tämän henkilön tai sanoa mitään, jos et voi saada paljon tietoa. Tämä säästää saamasta jumissa työnarkomaani, joka voi vain puhua työn tai joku puhuu vain itseään tai edes henkilö pitää lopettaa jolloin voit ihmetellä, miksi he haluavat mennessä aluksi. Jos tietäisit tämän henkilön ennen kuin menee ulos niin se osoittaa, että et todellakaan tiennyt niitä tai että vaihtuu tämän henkilön jotenkin niin sinun tulee olla varovainen hyväksymisestä päivä joku vastaavassa tilanteessa tulevaisuudessa.

Jos pidät henkilö olet päivätty mutta kyllästyin itse päiväys kannattaa harkita, millaisia ​​ehdotuksia olet tehnyt itsellesi tästä päivästä. Oletko samaa mieltä tähän tiettyinä aikoina paikka tai olit edes pyydetty mielipiteenne. Jos päivämääriä ei ole kysyä miten tunsit tästä päivämäärät toimintaa niin sinun täytyy harkita, jos tämä henkilö vain sivuuttaa mielipiteesi tai ei vain tunne sinua hyvin. Jos lausunto jätettiin huomiotta sinun täytyy harkita, jos tämä henkilö on oikea henkilö sinulle tasalla tällä kertaa vai onko ne vain hermostuneita miellyttävä sinulle ja sinun pitäisi antaa heille toinen mahdollisuus. Muista, että jokainen on oman mieltymyksiään, joten jos sinulla toteutettu päivämäärä paikka, että sinulla on ollut huonoja kokemuksia, joten et voi viihtyä sellaisessa paikassa, niin tämä on jotain, päivä ei olisi voinut tiedossa.

Joskus on parasta, jos puhua siitä, millainen päivä haluaisit mennä. Kun puhua, jos päivämäärää ei vielä kysy palautetta voit turvallisesti välttää ne menee niiden kanssa todennäköisesti johtaa huonoon päivämääriä.

Pitää huonoa päivämäärät vähintään varmista annat palautetta päivämäärät paikat olet kiinnostunut Kysy tasalla tällaisia ​​asioita he haluavat tehdä, ja tehdä ehdotus siitä päivämäärästä paikka teille molemmille ehkä.

Jos et voi seistä joku paljon ja ole varma, jos voit nauttia pitkän päivä sitten varmista, että olet valita hauska päivä paikan joten päivä ei ole niin tärkeää nauttiminen päivä, koska sanovat intiimi illallinen olisi . Jos olet varovainen siitä, keitä te mennä ulos ja missä menet ulos niin voit pitää huono päivämääriä minimiin.